Tervetuloa Bloggavien Yrittäjien yhteisöön

Sinulla on unelma menestyvästä yrityksestä. Yrityksestä, joka huokuu laatua, erottuu kilpailijoista, jonka asiakkaat ovat sitoutuneita ja jonka liikevaihto kasvaa tasaisesti vuodesta toiseen.

Liity mukaan kasvavaan yrittäjien joukkoon, jonka tavoitteena on saada oma kauppa kuhisemaan maksavista asiakkaista. Ei ole merkitystä minkä alan yrittäjä olet. Riittää, että yritykselläsi on blogi, jossa julkaistaan sisältöä (eikä haittaa, vaikka viimeisin postaus on vuodelta nappi ja nauha 😀 ).

Ehkä tavoitteenasi on edistää myyntiä blogin avulla. Tai kenties olet kiinnostunut tuotteistamaan omaa osaamistasi e-kirjan tai verkkokurssin muotoon. Ehkä haluat toimia kumppanina tai rakentaa passiivisesti tuottavia myyntitunneleita.

Jos näin on, olet tullut juuri oikeaan paikkaan!

Liity maksutta mukaan ja saat liittymislahjaksi mm.:

  • sisäänpääsyn vain yrittäjille suunnattuun materiaalikirjastoon
  • ilmaisen yrittäjille suunnatun kirjeen, joka helpottaa ja nopeuttaa sinun matkaasi kohti omaa unelmaasi

ilman jatkositoumuksia tai velvollisuuksia.

100+ yrittäjää valmennettu

700+ bloggaajaa valmennettu

2+ vuoden kokemus yrittäjyydestä

10+ vuoden kokemus bloggaamisesta

15%+ kasvu yrittäjien liikevaihtoon

 

Hei, olen Tiia Konttinen, sinun henkilökohtainen valmentajasi kohti upeaa kuhisevan kaupan unelmaasi. Minun tehtäväni on auttaa sinua saamaan lisää upeita, ihania ja maksukykyisiä asiakkaita, erottautumaan kilpailijoista ja kasvattamaan liikevaihtoasi vuosi vuodelta hyödyntämällä blogia ilmaisena markkinointikanavana.

Perustin ensimmäisen blogini vuonna 2007, jonka aiheena oli häät. Vuonna 2014 perustin Unelma Onnellisuudesta blogin ja sille oman yhteisön, joka kasvoi lähes 43.000 upean unelmoijan yhteisöksi. Marraskuussa 2015 oli aika tuotteistaa blogi ja lähteä rakentamaan omaa yritysunelmaani.

Siitä lähtien yritykseni liikevaihto on kasvanut tasaisesti, asiakkaat ovat supertyytyväisiä ja puhuvat positiivisesti selkäni takana.

Olen täysin vakuuttunut, että sinäkin tulet saavuttamaan samankaltaisia tuloksia.

Liity siis Bloggaavien yrittäjien yhteisöömme ja aloita matkasi kohti omaa unelmaasi.

Rekisteriseloste ja tietosuoja