Haluatko ottaa oman taloutesi haltuun ja aloittaa matkan kohti pysyvää taloudellista vaurautta? Olet tullut oikeaan osoitteeseen! Tämä osio on tarkoitettu vain SINULLE arvoisa VaurausViikkokirjeen tilaaja. Olen todella innoissani nähdessäni sinut täällä.

Alle olen koonnut oppaita, työkirjoja sekä vinkki-listoja matkasi aloitukseen. Sivu päivittyy aika ajoin, joten muista laittaa tämä sivu kirjanmerkkeihin ja piipahtaa täällä toistekin =)

Oppaiden, työkirjojen ja vinkki-listojen tarkoituksena on auttaa sinua ottamaan oma taloutesi haltuun, tukea matkaasi tässä alkuvaiheessa sekä ohjata sinua pahimpien karikoiden ylitse (tai parhaimmillaan auttaa sinua kiertämään karikot kokonaan).

Tykkäätkö tästä kirjastosta? Mitä jos twiittaisit siitä kaverillesi ja kutsuisit heidät mukaan Vauraustalkoisiin! Klikkaa vain tästä, twiitti on kirjoitettu valmiiksi puolestasi =)

Haluatko lukea aikaisemmin ilmestyneet Viikkokirjeet? Pääset lukemaan vuonna 2015 ilmestyneet kirjeet tästä ja vuonna 2016 ilmestyneet tästä.

nettovarallisuus

1_zpsxqij59cl

1_zpspwetf83v

1_zpsmajemjrh

10 estetta kansikuva_zpsbamykuys

1_zpspnmqnqmy

1_zpsbafficep