Verkkokauppa

Ale!

Sinullakin on oikeus vaurastua e-kirja

33,90  28,80 

Osastot: ,

Kuvaus

Sinullakin on oikeus vaurastua e-kirja

Sinullakin on oikeus vaurastua e-kirja on yksi Suomen myydyimmistä omakustanne self-help kirjoista. Kirjaa on myyty yli 1100 kappaletta ja nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia se itsellesi. E-kirjalla on tavoite – auttaa 10.000 suomalaista perhettä elämään taloudellisesti tasapainoista elämää ja arkea.

Tämä e-kirja auttaa sinua:

 • Kuinka voit saada lisää rahaa jopa 385,00 € viikossa (1.645,00 € kuukaudessa eli 19.740,00 € vuodessa) tekemällä muutamia yksinkertaisia muutoksia taloudessasi.
 • Kuinka velan maksua nopeutetaan.
 • Kuinka rakennat huomaamattasi puskuria yllättäviä elämäntilanteita varten.
 • Kuinka otat raha-asiat haltuun eikä raha hallitse enää sinua
 • Kuinka voit nauttia lounaasta ystäviesi kanssa ilman syyllisyyttä tai huonoa omaatuntoa rahankulutuksestasi.
 • Kuinka rakennat uusia tulovirtoja, jonka ansiosta tulosi ovat pysyvästi suuremmat kuin menosi.
 • Kuinka laskupino pienenee joka kuukausi

Olen itse henkilökohtaisesti käynyt todella rajun muutoksen omassa taloudessani. Kun lähdin tekemään muutosta, minulla oli yli 165.000 € velkaa ja talouteni teki tappiota yli 950 € joka kuukausi. Toisin sanoen, kulutin yli varojeni 950 € enemmän kuin mihin minulla oli varaa.

Muutos ei ollut helppo mutta sitäkin antoisampi. Omasta henkilökohtaisesti kivusta ja muutoksesta syntyi kirja, joka on tuonut apua ja tukea monille perheille. Nyt sinulla on mahdollisuus saada tämä kirja itsellesi ja oman talouden hoitoon.

Kirjasta sanottua:

”Kirja sai vakuutettua, että ihmisellä on mahdollisuus päästä veloistaan ja vaurastua, oli lähtötilanne sitten mikä tahansa. Sain ideoita siitä, miten lähteä muokkaamaan omaa talouttani ja mitä kaikkea pitää ottaa matkan varrella huomioon. Luin kirjan nyt uudelleen ja innostuin hirveästi myös verotuksesta!”


”Laskeskelin, että Sinullakin on oikeus vaurastua e-kirjan ostamisen jälkeen olen onnistunut tienaamaan noin 400,00 € ylimääräistä rahaa, josta kirjassasi puhut. Uskomatonta!” -Kaisa


“Lähtötilanne oli se, että tili oli jatkuvasti vähintään 700,00 € miinuksella. Aloitin tarkan (pilkun tarkan) budjetoinnin ja muutamassa kuukaudessa sain hyvän käsityksen millaisista pakollisista menoista omassa taloudessa on kyse sekä mistä pystyy vielä säästämään.

Seuraava askel oli luotto nro 1 poismaksu, jonka olin budjetoinut marras-/joulukuulle, koska tuolloin oli sekä vuosittainen as.lainanlyhennysvapaa että veronpalautuspäivä.

Tämä oli oikeastaan isoin muutos, koska se mahdollisti sen, että tili oli nyt laskujen jälkeen + 700,00 € eli oli ihan oikeaakin rahaa ruokakauppaan.

Tämän jälkeen on sitten lähdetty makselemaan muita luottoja suunnitelmallisesti pois pitämällä pakolliset menot samalla tiukasti hanskassa. Sinullakin on oikeus vaurastua ekirjan suunnitelma helpotti ja edesauttoi päämäärään pääsemisessä.” -Irene


“Kirja selkeytti omia ajatuksia ja antoi mahdollisuuden yksinkertaisiin muutoksiin.”


“Kyllä oli inspiroiva kirja ja luin sen kerralla. Kirjan armollisesta tyylistä myös plussaa.“


“Tykkäsin tosi paljon omasta rehellisestä tarinastasi alussa. Sekä muistakin esimerkeistä, jotka havainnollistavat paremmin muutokset. Tykkäsin myös tosi paljon kaikesta, mikä liittyy uskomuksiin, aivotoimintaan ja mieleen! Mielestäni kirjoitat innostavasti ja kirjaa lukiessa on alusta loppuun asti hyvä fiilis. Tekstin kautta välittyy tunne, että sinulle on ihan oikeasti tärkeää, että lukijasi saa kirjan neuvoilla avun.” 


”Tämän kirjan olisin halunnut lukea jo aikoja sitten, monelta jonka kanssa olen keskustellut puuttuu suunnitelma elämälleen. Moni ei tiedä mitä aikoo tehdä 5 tai 10 vuoden kuluttua. Valitettavasti kuulun itsekin tähän ryhmään, innostun helposti uudesta hankkeesta joka puolen vuoden jälkeen tuntuu tylsältä. Kirja antaa hyvin konkreettisen kuvan siitä miten aika vaikuttaa tapahtumiin, talouden tasapainon löytämisessä ja vaurastumisessa. Tuo vertaus tyhjästä kaapista on hieno! Toivon että moni löytää kirjan ja saa siitä ideoita itselleen kuten minäkin sain.” 


”Parhaimpia kirjoja jota olen saanut lukea ja niin ymmärrettävää että innostaa väkisinkin ryhtymään tuumasta toiseen. Esimerkit hyviä ja antaa ajattelemisen aihetta jatkaa/työstää ajatuksia omalla taholla pidemmällekin (40 tapaa ansaita ylimääräistä rahaa). Se mikä erityisesti lämmitti että ole hyväsydäminen ihminen joka omastaan antaa hyväntekeväisyyteen. Olet kulkenut ne kivikot läpi ja jaat oikopolkuja muille on todella kunnioitettavaa.

Itselläni meni sijoitusosuus hieman yli mutta kun ottaa yhden askeleen kirjasta käsiteltäväkseen luulen että innostus kasvattaa jatkamaan toiseen jne. Tätä lukiessani muistui nuoruuteni mieleen miten kirjasin tulot ja menot. Itselleni oli tärkeää että elin sen mukaan mitä ansioni olivat ja velkaa ei otettu kuten ei myöskään riskejä. Olen kiitollinen että olen saanut tutustua sinuun Tiia. Toivon kaikkea hyvää jatkoosi sillä sitä olet jakanut myös tännekin päin.”


E-kirja sisältää:

 • 148 sivua
 • on heti-ladattava pdf-tiedosto (latauslinkki kuitissa)
 • helppoja tehtäviä, jotka tukevat taloudenhallintaa perusteista lähtien
 • tilaa omille muistiinpanoille
 • sopii vasta-alkajalle ja jo jonkin aikaa talouden kanssa töitä tehneelle

E-kirjan hinta:

 • 33,90 € (sis. alv 24%)

Muuta huomioitavaa:

 • Maksun jälkeen muista klikata ”Palaa takaisin myyjän palveluun” painiketta, jotta maksu rekisteröityy ja pystyn lähettämään kuitin sinulle
 • Tarkista, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein
 • Kuitti, jossa on latauslinkki lähetetään sähköpostiin
 • Jos sähköpostia ei näy eikä kuulu, ota yhteyttä tiia(at)tiiakonttinen.fi ja kerro, minkä tuotteen ostit sekä ostopäivä
 • E-kirjan voi ladata vain 3 kertaa latauslinkista
 • Latauslinkki umpeutuu 15 päivän kuluttua ostosta, joten lataa kirja heti oston jälkeen omalle koneelle, jotta saat sen luettavaksi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sinullakin on oikeus vaurastua e-kirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

“Olen muuten ollut aivan äärimmäisen tyytyväinen bloggauskurssiisi ja suosittelen lämpimästi myös muille asiasta kiinnostuneille!”

Sirpa Tiensuu

”Tiia, mitä pidemmälle etenen valmennuksessa, sen enemmän ajattelen, että olet kyllä huipputyyppi, kiitos kaikesta!”

Kiki Vainionpää, kristallikaupunki.fi/

“Ehdin jo muutaman valmennusvideon tänään katsoa ja olen kyllä entistäkin enemmän innoissani. Olet, Tiia todella selväsanainen, innostava ja rohkaiseva kouluttaja.”

Annamari

Moikka Tiia! Ja kiitos hyvästä videosta. Itse asiassa voisin kiittää sua aika monestakin jutusta, tuot todella lisäarvoa lukijoillesi. Olet kyllä varsinainen viestinnän moniosaaja. Ihailen kykyäsi olla niin aito, iloinen ja ammatillinen kaikissa kanavissasi. You rock!

Karoliina
Designation
tiiakirjoittaa

Miksi sinun kannattaa kuunnella minua?

298 329 Yksilöllistä kävijää blogissa 1.3.2016 – 30.11.2018

228 Postausta julkaistu

8 454 kertaa Postauksia jaettu 

153 378  Sivulatausta blogissa syyskuussa 2018

13 312 Seuraajaa somessa ja sähköpostilistalla

178 371,60 € Verkkokurssien myyntituloja

33 376,98 € E-kirjan myyntituloja 

14 957,92 € Affiliate- ja kumppanuusmarkkinointi tuloja