Verkkokauppa

15 000 € yhdellä postauksella työkirjasarja

15,90 

Osastot: ,

Kuvaus

Keräsin tähän työkirjasarjaan ne askeleet ja strategiat, joiden avulla itse olen saanut yhdestä ainoasta blogipostauksesta 15 000 € affiliatekomissioita. Affiliatemarkkinointi ei ole vaikeaa, kun se tehdään oikealla tavalla.

Työkirjasarja sisältää kaksi osaa, jotka täydentävät toinen toisiaan. Ensimmäisessä työkirjassa pääset etsimään omaan blogiisi parhaiten sopivat tuotteet, joilla on varmasti menekkiä. Toisessa työkirjassa pääset kirjoittamaan affiliatepostauksen, joka hyödyttää sinun lukijoitasi ja tuo sinulle samalla affiliatekomissioita.

Työkirjan lopussa olevan muistilistan avulla optimoit postaukset nopeasti, jolloin alat saamaan lukijoita myös suoraan Googlesta.

Työkirjasarja sisältää:

  • 15 000 € yhdellä blogipostauksella (29 sivua)
  • Affiliatepostauksen sisältö (9 sivua)

Tämä sarja on myynnissä rajoitetun ajan. Tähän työkirjasarjaan ei voi käyttää alennuskuponkeja. Työkirjat poistuvat myynnistä 31.5. klo 22.00, eikä niitä voi sen jälkeen enää ostaa.

Lataa oppaat välittömästi maksamisen jälkeen. Voit ladata oppaat korkeintaan 3 kertaa. Latauslinkki umpeutuu lopullisesti 15 päivän kuluttua maksusta.

“Olen muuten ollut aivan äärimmäisen tyytyväinen bloggauskurssiisi ja suosittelen lämpimästi myös muille asiasta kiinnostuneille!”

Sirpa Tiensuu

”Tiia, mitä pidemmälle etenen valmennuksessa, sen enemmän ajattelen, että olet kyllä huipputyyppi, kiitos kaikesta!”

Kiki Vainionpää, kristallikaupunki.fi/

“Ehdin jo muutaman valmennusvideon tänään katsoa ja olen kyllä entistäkin enemmän innoissani. Olet, Tiia todella selväsanainen, innostava ja rohkaiseva kouluttaja.”

Annamari

Moikka Tiia! Ja kiitos hyvästä videosta. Itse asiassa voisin kiittää sua aika monestakin jutusta, tuot todella lisäarvoa lukijoillesi. Olet kyllä varsinainen viestinnän moniosaaja. Ihailen kykyäsi olla niin aito, iloinen ja ammatillinen kaikissa kanavissasi. You rock!

Karoliina
Designation
tiiakirjoittaa

Miksi sinun kannattaa kuunnella minua?

477 850 Yksilöllistä kävijää blogissa 1.3.2016 – 31.3.2019

248 Postausta julkaistu

9 989 kertaa Postauksia jaettu 

935 326  Sivulatausta blogissa 2018

15 192 Seuraajaa somessa ja sähköpostilistalla