ARKISTO

Yrittäjä

Affiliatemarkkinointi | 28 500 € yhdellä postauksella

Kirjoittajalta Tiia Konttinen / Kommentit pois päältä artikkelissa Affiliatemarkkinointi | 28 500 € yhdellä postauksella

Kerro muiden tuotteista omassa blogissasi ja tienaa samalla rahaa. Kuulostaako liian helpolta? Tätä affiliatemarkkinointi yksinkertaisuudessaan on. Käytät tuotetta, josta itse tykkäät ja kerrot siitä muille.

Mutta sen sijaan, että kertoisit tuotteesta kaverille kahvikupposen ääressä, kirjoitat samat sanat vain blogiisi. Näin lukijasi pääsevät lukemaan ajatuksiasi ja haluavat testata tuotetta itse. Kun lisäät postaukseen affiliatelinkin, voit alkaa tienaamaan rahaa vaikka jo saman tien.

Kirjoita oma e-kirja (e-kirja)

Kirjoittajalta Tiia Konttinen /

Yrittäjät ovat ahkerimpia ihmisiä jotka tiedän. He eivät pelkästään ole oman alansa ammattilaisia vaan he käyttävät aikaa ja vaivaa oman liiketoimintasa kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Kun itse tein päätöksen alkaa toista kertaa yrittäjäksi, halusin rakentaa liiketoiminnan joka ei sitonut minua ajallisesti eikä maantieteellisesti. Erityiskaksosten yksinhuoltajana olin nähnyt, miten vaikeaa palkkatyön ja perheen yhdistäminen voi olla.

Kun sain tilaisuuden kirjoittaa oman e-kirjan, en epäröinyt hetkeäkään. Onneksi en epäröinyt, sillä tuo päätös toi minulle ensimmäisenä vuotena yli 31 000 € myyntiä. Parasta tässä on se, että melkeinpä kuka tahansa yrittäjä voi kirjoittaa oman e-kirjan ja myydä sitä omille asiakkailleen.

Näin teet ensimmäisen verkkokurssisi

Kirjoittajalta Tiia Konttinen /

Lue lisää täältä >>

Opi hakukoneoptimoinnin perusteet tunnissa

Kirjoittajalta Tiia Konttinen /

Hakukoneoptimoinnin tekniikka, joka tuo sinulle asiakkaita suoraan Googlesta.

Somessa tehdyt mainokset on verrattavissa televisio- ja radiomainoksiin. Niiden tehtävänä on ”työntää” asiakkaita kohti sinun yritystäsi.

Google ja hakukoneoptimointi toimivat päinvastoin. Asiakkaasi menee omatoimisesti etsimään Googlesta tietoa tuotteesta tai palvelusta, jonka hän HALUAA ostaa. Tällöin hakukoneoptimointi ”vetää” asiakkaat luoksesi – luonnollisesti, ystävällisesti, kunnioittavasti ja lempeästi.

Rakenna timanttinen brändi sisältömarkkinoinnin avulla verkkokurssi

Kirjoittajalta Tiia Konttinen /

Kurssi sopii yrittäjälle, jolla on jo yritysblogi olemassa ja joka haluaa rakentaa blogiin automaattista myyntiä tuovan myyntitunnelin Rakenna timanttinen brändi sisältömarkkinoinnin avulla verkkokurssi on suunnattu sinulle, kun haluat uusia asiakkaita blogin avulla kasvattaa myyntiä blogin avulla haluat automatisoida myyntiä rakentaa vahvaa henkilö- tai yritysbrändiä kasvattaa näkyvyyttä somessa Rakenna timanttinen brändi sisältömarkkinoinnin avulla verkkokurssi auttaa sinua…

Sähköpostimarkkinoinnin alkeet verkkokurssi

Kirjoittajalta Tiia Konttinen /

Sähköpostimarkkinoinnin alkeet verkkokurssin tavoitteena on antaa sinulle hyvät lähtövalmiudet sähköpostimarkkinoinnin toteuttamiseen. Kurssilla käymme läpi seuraavia asioita:

  • Mitä sähköpostimarkkinointi on?
  • Täytyykö olla y-tunnus?
  • Mitä vaatimuksia aloittamiseen on?
  • Ohjelmavaihtoehtojen läpikäynti
  • GDPR
  • Näin ihmiset liittyvät sähköpostilistallesi
  • Mitä kirjoittaa sähköpostilistalle ja miten usein
  • Miten muotoilet kampanjaviestit
  • Miten kaupallistat sähköpostilistan
  • Sähköpostimarkkinoinnin tarkistuslistat

Sinullakin on oikeus vaurastua e-kirja

Kirjoittajalta Tiia Konttinen /

Sinullakin on oikeus vaurastua e-kirja Millaisia unelmia sinä toteuttaisit, jos sinulla olisi 19 740 € enemmän rahaa käytössäsi – joka vuosi? Tässä e-kirjassa kerron sinulle kolme menetelmää, joiden avulla voit vihdoin heittää hyvästit loputtomalta tuntuvalle laskuvuorelle ja aloittaa matkasi kohti unelmaelämääsi. Tiia tässä hei, mitä sinulle kuuluu? Toivon, että sinulla on ollut tänään hyvä päivä.…

Tuloksellista myyntiä sähköpostimarkkinoinnin avulla verkkokurssi

Kirjoittajalta Tiia Konttinen /

Tuloksellista myyntiä sähköpostimarkkinoinnin avulla verkkokurssi sopii sinulle, joka haluat hankkia myyntiä ja tuloja verkosta. Sähköpostimarkkinointi on kustannustehokkain ja kätevin ratkaisu tuotteiden myyntiin. Voit lähettää ensimmäisen myyntisähköpostin, kun listallasi on 300 nimeä ja hankkia tämän valmennuksen hinnan takaisin nopeasti. Valmennuksessa tietoa myös EU:n tietosuoja-asetuksesta (GDPR). Tässä palaute lukijaltani lanseerauksen aikana: Hyviä sisäänajokirjeitä  sä kirjoitat Tiia! –…

Yritysbloggaamisen alkeet e-kirja

Kirjoittajalta Tiia Konttinen /

Yritysbloggaamisen alkeet e-kirja Palautteita e-kirjasta: ”E-kirja on todella hyödyllinen vasta-alkajalle ja sellaiselle, jolla ei ole kovin hyvää käsitystä koko blogi-/somemaailmasta.” ”Tämä kannusti tekemään askelia, yksinkertaisti mun ajatuksiani bloggaamisesta.” ”Hyödyllistä tietoa oli minulle riittävästi, koska minulla ei ole vielä blogia niin koin saavani tästä  paljon inspiraatiota aloittamiseen ja hyödyllistä tietoa aiheen valinnasta ja ulkoasusta. Paljon hyviä vinkkejä ja pointteja, joita…