fbpx

ARKISTO

Yrittäjä

Aloittavan bloggaajan Starter Pack

Kirjoittajalta Tiia Konttinen / 0 kommenttia

Aloittavan bloggaajan Starter Pack sisältää Bloggaamisen alkeet e-kirja + työkirja Uusi oikopolku bloggaamisen aloittamiseen kurssi Nyt synttäritarjouksessa 6.9.2019 saakka yhteishintaan 24,90 € (norm. hinta 32,20 €, kaikki hinnat sis. alv 24 %). Tähän tuotteeseen ei valitettavasti voi käyttää alennuskuponkeja. Bloggaamisen alkeet e-kirja ja työkirja Entä jos bloggaamisen aloittaminen olisikin helppoa? Oletko miettinyt kaksi vuotta bloggaamisen…

Kassavirta kasvuun sisältö- ja sähköpostimarkkinoinnin avulla

Kirjoittajalta Tiia Konttinen / 0 kommenttia

Oletko kyllästynyt jatkuvasti haparoimaan Facebook-mainosten kanssa, jotka ei kuitenkaan tuota kaivattua lisämyyntiä?

Olisiko aika ottaa rennosti ja antaa sisältömarkkinoinnin tehdä raskas työ puolestasi?

Kun haluat vähentää markkinointiin käyttämää rahaa mutta kasvattaa lisää myyntiä ja tyytyväisiä asiakkaita, minulla on sinulle ratkaisu.

Kassavirta kasvuun sisältö- ja sähköpostimarkkinoinnin avulla sisältää kaksi erillistä itseopiskeltavaa verkkokurssia, joissa kerron yksityiskohtaisesti ja askel askeleelta

  • millaista sisältöä sinun kannattaa kirjoittaa yritysblogiisi, jotta saat lisää näkyvyyttä
  • miten ohjaat kävijät suoraan sähköpostilistallesi tarjoamalle heille juuri oikean liittymislahjan
  • miten myyt sähköpostilistan kautta lähes huomaamatta, ilman tyrkyttäviä ja kliseisiä mainoslauseita

Kurssien avulla kirjoitat blogiisi ajatonta sisältöä, joka tuo sinulle uusia asiakkaita pitkällä aikajänteellä. Markkinointiin käyttämäsi raha vähenee automaattisesti, sillä blogi ja Google tekevät raskaan työn puolestasi – ilmaiseksi.

Sen lisäksi lähetät lisäarvoa tuottavia uutiskirjeitä sähköpostilistalla oleville tilaajillesi. He ostavat tuotteitasi ja palvelujasi mielellään, sillä luottavat sinuun ja arvostavat sisältöä, jota heille jaat.

Opi hakukoneoptimoinnin perusteet tunnissa

Kirjoittajalta Tiia Konttinen / 0 kommenttia

Opi hakukoneoptimoinnin perusteet tunnissa verkkokurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia, miten hakukoneoptimointi toimii blogeissa sekä sinulle, joka haluat kerrata tai palauttaa mieleen hakukoneoptimoinnin perusteet.

Nyt synttäritarjouksessa 6.9.2019 saakka hintaan 39,90 € (hinta sis. alv 24 %).