ARKISTO

Yrittäjä

Kirjoita oma e-kirja (e-kirja)

Kirjoittajalta Tiia Konttinen / 1 kommentti

Yrittäjät ovat ahkerimpia ihmisiä jotka tiedän. He eivät pelkästään ole oman alansa ammattilaisia vaan he käyttävät aikaa ja vaivaa oman liiketoimintasa kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Kun itse tein päätöksen alkaa toista kertaa yrittäjäksi, halusin rakentaa liiketoiminnan joka ei sitonut minua ajallisesti eikä maantieteellisesti. Erityiskaksosten yksinhuoltajana olin nähnyt, miten vaikeaa palkkatyön ja perheen yhdistäminen voi olla.

Kun sain tilaisuuden kirjoittaa oman e-kirjan, en epäröinyt hetkeäkään. Onneksi en epäröinyt, sillä tuo päätös toi minulle ensimmäisenä vuotena yli 31 000 € myyntiä. Parasta tässä on se, että melkeinpä kuka tahansa yrittäjä voi kirjoittaa oman e-kirjan ja myydä sitä omille asiakkailleen.

Kun aloitin omaa yrittäjätaivaltani, ajattelin etten ole ”kirjailija”, ei minulla ole meriittiä ryhtyä kirjailijaksi. Olin kirjoittanut blogeja mutta kirjan kirjoittaminen on jotain ihan muuta. Olenko uskottava kirjailijana? Olenko luotettava kertomaan mitä tiedän ja auttamaan muita? Joku muu osaisi tämän homman paljon paremmin kuin minä…

Yritysbloggaamisen alkeet e-kirja

Kirjoittajalta Tiia Konttinen / 1 kommentti

Yritysbloggaamisen alkeet e-kirja Palautteita e-kirjasta: ”E-kirja on todella hyödyllinen vasta-alkajalle ja sellaiselle, jolla ei ole kovin hyvää käsitystä koko blogi-/somemaailmasta.” ”Tämä kannusti tekemään askelia, yksinkertaisti mun ajatuksiani bloggaamisesta.” ”Hyödyllistä tietoa oli minulle riittävästi, koska minulla ei ole vielä blogia niin koin saavani tästä  paljon inspiraatiota aloittamiseen ja hyödyllistä tietoa aiheen valinnasta ja ulkoasusta. Paljon hyviä vinkkejä ja pointteja, joita…