fbpx Skip to content

BLOGISTA MARKKINOINNIN KIVIJALAKSI

Haluan blogista tuloksellisen myyntikanavan

Miten yrittäjä myy blogin avulla?

Blogi on monipuolinen työkalu ja mielestäni sen tulee olla jokaisen yritystoiminnan peruskallio. Oikea sisältömarkkinointistrategia ei ainoastaan nosta yritystäsi maailmankartalle vaan se tekee suurimman osan myynnistä puolestasi.

Mutta isoin kysymys varmasti on, miten blogista tehdään tuloksellinen myyntikanava?

  • Ensin kirjoitat sinun asiakkaita kiinnostavaa sisältöä
  • Rakennat itsellesi luotettavan maineen ja timanttisen brändin
  • Autat asiakkaita olemalla empaattinen ja asiantunteva
  • Suosittelet asiakkaille omia tuotteita ja palveluja luonnollisesti ilman kliseisiä mainoslauseita, tuputtamista ja tyrkyttämistä.

tiiakonttinen.fi blogissa toimin juuri näin. Ja siksi minusta on aina innostavaa saada tämänkaltaista palautetta lukijoiltani:

Hei, Tiia!

Olen aivan vastikään liittynyt sähköpostilistallesi osallistuttuani noin kuukausi sitten maksuttomaan workshoppiisi.

Oikeastaan halusin vain kertoa sinulle, miten vaikuttunut olen ”metodistasi” luoda myyntiä, ja tähän samaan tulen pyrkimään itsekin.

En ensin ollut kiinnostunut maksullisesta verkkokurssitarjouksestasi, lähinnä taloudellisten syiden vuoksi, ja myönnän, epäilin myös, mitähän kaikkea vastinetta sitten rahalleni saisin. Nyt olen ihastellen seurannut, miten olet vähin erin tehnyt minulle juuri sen, mitä selvästi itse opetat ja aivan juuri niin, kuin opetat. Olen lukenut sähköpostejasi, lukenut blogiasi ja tutkinut ilmaismateriaalejasi. Vähitellen olet alkanut tuntua paitsi tutulta, myös luotettavalta ja oikeasti jotain tästä asiasta osaavalta.

Tämän oman ”kääntymykseni” myötä olen alkanut haaveilla osallistumisesta seuraavalle verkkokurssillesi

Viikkokirjeitäsi ja blogisi uudistumista odotellen,

tuleva maksava asiakkaasi
Eeva”

Teen, kuten opetan ja olen elävä esimerkki siitä, miten sisältömarkkinointi toimii käytännössä.

Auttaakseni sinut rakentamaan omasta yritysblogistasi samankaltainen myyntikanava, haluan sinun tietävän, että työ ei ole helppoa eikä nopeaa. Saavuttaaksesi tasaisen tulovirran tarvitset opastusta niin blogisi ulkoiseen kuin sisällön kehittämiseen.

Autan sinua kirjoittamaan sisältöä, joka lumoaa lukijat ja myy puolestasi. Autan sinua markkinoimaan tuotteitasi hyvin pienillä kuluilla (lähes ilmaiseksi). Eikä sinun tarvitse enää koskaan keksiä kliseisiä mainoslauseita eikä tuputtaa tai tyrkyttää. Sisältömarkkinoinnin avulla kirjoitat yritysblogiisi sisältöä, tekee kaiken raskaan työn puolestasi.

Halutessasi yksilöohjausta oman blogisi kanssa, suosittelen varaamaan ajan joko henkilökohtaiseen skype-valmennukseen tai live-valmennukseen. Livevalmennuksessa istumme vierekkäin ja käymme läpi esimerkiksi blogin ulkoasua, sisältöä sekä markkinointia - toiveittesi mukaan.

Varaa aika 15 min maksuttomaan konsultaatioon tästä →

Itsenäiseen opiskeluun suosittelen lippulaivakurssiani, Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ Pro verkkovalmennusta. Valmennuksessa on mukana yhteensä jo yli 500 bloggaajaa ja yrittäjää. Tässä on Marian palaute kurssista:

Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ Pro verkkovalmennus alkaa vain kaksi kertaa vuodessa; keväällä ja syksyllä. Tule mukaan valmennuksen odotuslistalle niin kuulet ensimmäisten joukossa, kun ilmoittautuminen valmennukseen alkaa seuraavan kerran. Klikkaa tästä ja liity mukaan odotuslistalle.

Odotuslistalla oleminen ei sido eikä velvoita sinua mihinkään. Voit poistua odotuslistalta milloin tahansa jokaisen viestin lopussa olevan “Poistu listalta” linkin kautta.

Toinen vaihtoehto on hyödyntää sähköpostimarkkinointia. Tällöin blogi toimii sähköpostilistan kasvattajana. Sähköpostimarkkinointi on kustannustehokas ja monipuolinen myyntikanava.

Esimerkiksi itse käytän sähköpostimarkkinointia 90 % myynnin tukena ja tulokset puhuvat puolestaan. Sähköpostimarkkinoinnin ROI vuonna 2018 on lähes 14 000 %.

Tuloksellista myyntiä sähköposti-markkinoinnin avulla Verkkokurssi

Auttaakseni sinua ottaamaan sähköpostimarkkinoinnin haltuun, olen rakentanut sinulle "Tuloksellista myyntiä sähköpostimarkkinoinnin avulla" verkkokurssin.

Tämä itseopiskeltava verkkokurssi kestää 4 viikkoa ja materiaali jää käyttöösi kurssin päättymisen jälkeen. Voit palata materiaaliin vaikka vuoden kuluttua.

Bonuksena saat 10 valmista sähköpostimallia, joiden avulla voit saada ensimmäiset myynnit aikaa jo 30 päivän kuluttua. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä >>

Scroll To Top