Haluatko saada kauppasi kuhisemaan?

Toivotko lisää upeita, sitoutuneita ja maksavia asiakkaita?

Haluatko erottautua kilpailijoista ja toteuttaa oman unelmasi yrittäjänä? 

Vuonna 2016 Suomessa oli yli 370.000 yritystä. Ilman yrityksiä Suomi käytännössä pysähtyy. Se, mitä sinä teet, on arvokasta työtä.

Ja siksi olen perustanut tämän yhteisön, koska haluan omalta osaltani auttaa sinua saavuttamaan oman unelmasi yrittäjänä. Kun kuljet kohti unelmaasi, saat ison joukon sitoutuneita asiakkaita, erotut selkeästi kilpailijoista ja kasvatat liikevaihtoasi vuosi vuodelta.

Positiivinen oravanpyörä, joka saa kauppasi kuhisemaan 🙂

Joten, tervetuloa Suomen upeimpien yrittäjien joukkoon!

Liittyminen ei maksa sinulle mitään nyt eikä tulevaisuudessa, mutta antaa sinulle paljon:

#1 Ilmaisen oppaan ”3 menetelmää, joiden avulla saat kauppasi kuhisemaan”

Kauppa kuhisemaan

Tähän 16-sivun oppaassa kerron sinulle 3 ilmaista menetelmää, joiden avulla erotut kilpailijoista ja saat lisää asiakkaita. Tämän oppaan ansiosta et tarvitse tuhansien eurojen Facebook-markkinointi budjettia eikä sinun tarvitse julkaista innostavaa sisältöä someen säännöllisesti.

#2 Ilmainen kirje, joka on pakattu täyteen niksejä ja vinkkejä

Kirjeiden avulla teet vähemmän mutta saat aikaan enemmän.

Olen

  • teini-ikäisten erityiskaksosten (adhd/add) yksinhuoltajaäiti
  • yrittäjä
  • ruuanlaittaja
  • opettaja (pojan ollessa kotiopetuksessa)
  • pyykinpesijä
  • siivoaja
  • autonkuljettaja
  • kissanhoitaja…

En tiedä sinusta mutta minulla ei ole aikaa tehdä turhaa työtä eikä strategioida viikkotolkulla markkinoinnin kanssa.

Olen vuosien aikana kehitellyt erilaisia menetelmiä, joiden avulla teen asiat nopeasti, tehokkaasti ja saan niillä tuloksia. Ja nämä menetelmät haluan antaa myös sinulle.

#3 Etuosto-oikeus valmennuksiin

Saat sisäänpääsyn valmennuksiin aina ennen muita mutta vain, jos koet valmennuksen sinulle hyödylliseksi. Unelmayrittäjien yhteisön jäsenyys ei velvoita sinua mihinkään.

#4 Inspirointi

Saat kutsuja ilmaisiin webinaareihin ja Facebook-livelähetyksiin, joiden tavoitteena on auttaa ja tuoda valoa niihin hetkiin, kun kaikki näyttää synkältä. Ja yrittäjinä tiedämme, että yrittäjyys ei ole aina ruusuilla tanssimista. Siksi on äärimmäisen tärkeää olla mukana yhteisössä, joka inspiroi, tsemppaa ja kannustaa.

#5 Yhdessä tekeminen

Yhdessä eteenpäin unelmien liiketoiminnan puolesta. On tärkeää muistaa, että vaikka saat paljon ilmaista tietoa, vain se ratkaisee, vietkö tiedon käytäntöön vai jääkö se suunnitteluasteelle.

On helppo lukea kirje tai opas ja sanoa ”kokeilen tätä ensi viikolla, kun on aikaa”. Mutta fakta on, että kiireen keskellä unohdat oppaan ja kirjeen. Jäät junnaamaan paikalleen. Ja sitä en todellakaan toivo.

Siksi muistutan sinua, että kuljemme yhdessä tätä matkaa eteenpäin. Teen paljon töitä sen eteen, että tieto, jota saat, auttaa sinua saamaan oman kauppasi kuhisemaan. Näin varmistamme, että molemmat menestymme – yhdessä.

Rekisteriseloste

Perustin Kuhisevan Kaupan yhteisön, koska haluan tarjota osan oppimistani nikseistä ja vinkeistä ilmaiseksi. Lisäksi haluan, että sinun ei koskaan tarvitse ostaa valmennusta tuntematta ensin valmentajaa.

Yhteisön jäsenyys ei velvoita tai sido sinua mihinkään. Uskon kuitenkin, että se on pidemmän päälle arvokkaampi kuin useat muut valmennukset. Voit lopettaa yhteisön jäsenyyden milloin tahansa klikkaamalla jokaisen kirjeen lopussa olevaa ”Unsubscribe” linkkiä.

Mahtavaa saada sinut mukaan, lämpimästi tervetuloa!

Henkilökohtainen valmentajasi,

Tiia