Haluatko saada hyvää surinaa blogisi ympärille?

Toivotko lisää upeita, sitoutuneita ja sitoutuneita lukijoita?

Haluatko erottautua muista bloggaajista ja toteuttaa oman blogiunelmasi?

Suomessa on kymmeniä tuhansia blogeja. Mutta blogimassasta erottautuminen on vaikeaa.

Ja siksi olen perustanut tämän yhteisön, koska haluan omalta osaltani auttaa sinua saavuttamaan oman blogiunelmasi.

Kun kuljet kohti unelmaasi, saat ison joukon sitoutuneita lukijoita, erotut selkeästi muista saman aihepiirin bloggaajista ja saat säännöllisiä tuloja blogisi avulla (mikäli se on sinun tavoitteesi)

Positiivinen oravanpyörä, joka saa blogisi pörisemään 🙂

Joten, tervetuloa Suomen ihanimpien bloggaajien joukkoon!

Liittyminen ei maksa sinulle mitään nyt eikä tulevaisuudessa, mutta antaa sinulle paljon:

#1 Ilmaisen oppaan ”5 parasta muistilistaa”

Tämä opas sisältää 5 erilaista muistilistaa, jotka helpottavat sinua bloggaamaan. Alla luetellut muistilistat auttavat sinua hahmottamaan ja muistamaan, mitä on tärkeää ottaa huomioon.

 • Blogipostauksen muistilista
 • Hakukoneoptimoinnin muistilista
 • Otsikon muistilista
 • Markkinoinnin muistilista
 • Affiliate-markkinoinnin muistilista

#2 Ilmaisen oppaan ”6 blogipostausta, joita on luettu 29.000+ kertaa”

Tässä oppaassa olen käynyt läpi 6 suosituinta blogipostausta, joita on luettu yli 29.000 kertaa, joita on jaettu somessa yli 890 kertaa ja jotka ovat tuoneet rahaa yli 15.000,00 €.

Kun näet, millaiset postaukset tuovat tuloksia, sinun on astetta helpompaa lähteä viemään omaa blogiasi toivomaasi suuntaan. Opas toimitetaan sinulle sähköpostiin.

#3 Ilmainen kirje, joka on pakattu täyteen niksejä ja vinkkejä

Kirjeiden avulla teet vähemmän mutta saat aikaan enemmän.

Olen

 • teini-ikäisten erityiskaksosten (adhd/add) yksinhuoltajaäiti
 • yrittäjä
 • ruuanlaittaja
 • opettaja (pojan ollessa kotiopetuksessa)
 • pyykinpesijä
 • siivoaja
 • autonkuljettaja
 • kissanhoitaja…

En tiedä sinusta mutta minulla ei ole aikaa tehdä turhaa työtä eikä strategioida viikkotolkulla markkinoinnin kanssa.

Olen vuosien aikana kehitellyt erilaisia menetelmiä, joiden avulla teen asiat nopeasti, tehokkaasti ja saan niillä tuloksia. Ja nämä menetelmät haluan antaa myös sinulle.

#4 Mahdollisuus osallistua valmennuksiin ennen muita

Saat sisäänpääsyn valmennuksiin aina ennen muita mutta vain, jos koet valmennuksen sinulle hyödylliseksi. Bloggaajien yhteisön jäsenyys ei velvoita sinua mihinkään.

#5 Inspirointi

Saat kutsuja ilmaisiin webinaareihin ja Facebook-livelähetyksiin, joiden tavoitteena on auttaa ja tuoda valoa niihin hetkiin, kun kaikki näyttää synkältä. Ja mehän tiedämme, että bloggaaminen ei aina ole ruusuilla tanssimista. Siksi on äärimmäisen tärkeää olla mukana yhteisössä, joka inspiroi, tsemppaa ja kannustaa.

#6 Yhdessä tekeminen

Yhdessä eteenpäin unelmien blogien puolesta. On tärkeää muistaa, että vaikka saat paljon ilmaista tietoa, vain se ratkaisee, vietkö tiedon käytäntöön vai jääkö se suunnitteluasteelle.

On helppo lukea kirje tai opas ja sanoa ”kokeilen tätä ensi viikolla, kun on aikaa”. Mutta fakta on, että kiireen keskellä unohdat oppaan ja kirjeen. Jäät junnaamaan paikalleen. Ja sitä en todellakaan toivo.

Siksi muistutan sinua, että kuljemme yhdessä tätä matkaa eteenpäin. Teen paljon töitä sen eteen, että tieto, jota saat, auttaa sinua saamaan oman blogisi ympärille iloista surinaa. Näin varmistamme, että molemmat menestymme – yhdessä.

Rekisteriseloste

Perustin Bloggaajien yhteisön, koska haluan tarjota osan oppimistani nikseistä ja vinkeistä ilmaiseksi. Lisäksi haluan, että sinun ei koskaan tarvitse ostaa valmennusta tuntematta ensin valmentajaa.

Yhteisön jäsenyys ei velvoita tai sido sinua mihinkään. Uskon kuitenkin, että se on pidemmän päälle arvokkaampi kuin useat muut valmennukset. Voit lopettaa yhteisön jäsenyyden milloin tahansa klikkaamalla jokaisen kirjeen lopussa olevaa ”Unsubscribe” linkkiä.

Mahtavaa saada sinut mukaan, lämpimästi tervetuloa!

Henkilökohtainen valmentajasi,

Tiia