Blogin TOP 6 postausta Facebookista

Facebook jakaa mielipiteitä. Muutama päivä sitten luin Iltalehdestä, että yksi perustajajäsenistä lopettaa Facebookin käytön kokonaan.

Monet markkinoinnin ”gurut” sanovat, että Facebook on ”enää” yli 50-vuotiaiden paikka. Mutta näin blogivalmentajan näkökulmasta näen, että monet nuoretkin bloggaajat ovat edelleen Facebookissa.

Ja kyllähän se kätevä työkalu on. Olen saanut paljon hyviä asioita aikaan Facebookin avulla. Itse henkilökohtaisesti en ole vielä luopumassa Facebookista.

Vuosien varrella olen kirjoittanut ja saanut vieraskynäpostauksia Facebookin ympärille. Kokosin ne sinulle tähän, jotta pääset lukemaan ajatuksiani ja vinkkejäni Facebookin käytöstä. Nämä vinkit toimivat edelleen, joten niitä kannattaa testata ja soveltaa omaan blogiin tai liiketoimintaan.

P.S. Jos kaipaat suosittelemiani Facebook-”guruja”, suosittelen lämpimästi sekä Karoliinaa (www.karoliinabehm.fi) että Elinaa (www.teenne.fi).

Julkaistu kategoriassa:
tiialogolla

Olen Tiia Konttinen ja autan Sinua erottautumaan kilpailijoista ja muista bloggaajista. Autan Sinua rakentamaan miellyttävän maineen ja timanttisen brändin sisältömarkkinoinnin avulla. Olipa tavoitteesi oppia bloggaamaan tai hyödyntää blogia tulonhankinnassa, olet tullut oikeaan paikkaan.

Tilaa postaukset sähköpostiin

Tilaa tästä uusimmat blogipostaukset suoraan sähköpostiin.

Liity 268 tilaajien joukkoon

Tarvitsen apua

Hae Googlesta