Blogin TOP 6 postausta e-kirjan kirjoittamisesta

Oletko koskaan haaveillut oman e-kirjan kirjoittamisesta?  Itse haaveilin oman e-kirjan kirjoittamisesta 2,5 vuotta. Vuonna 2012 kirjoitin ensimmäisen ”e-kirjani”, jonka nimi oli “Miten katkaiset velkakierteen pysyvästi?”. Yritin myydä kirjaa parhaani mukaan, mutta todellisuudessa kirjaa ostettiin yksi ainoa kappale. #karutotuus

Olin murheen murtama. Tiesin, että kirjani oli hyödyllinen lukijoille ja että siitä olisi ollut apua monille. En voinut käsittää, miksi kirja ei myynyt. Totuus oli, etten tiennyt yhtään mitään kirjan kirjoittamisesta – saatikka sen markkinoinnista ja myynnistä.

Kun kirja ei mennyt kaupaksi, epäilykset alkoivat vallata mielialaa:

  • Kuka kirjaa muka ostaisi?
  • Missä voisin myydä sitä?
  • Miten saan toimitettua kirjan ostajalle?
  • Voiko tätä prosessia mitenkään automatisoida?
  • Miten paljon joku olisi valmis maksamaan tästä kirjasta?

Ehkä tämä kuulostaa sinustakin tutulta?

Jos olet haaveillut oman e-kirjan kirjoittamisesta, olen kirjoittanut muutaman postauksen aiheesta. Myös kollegani Katja on kirjoittanut pari vieraskynää aiheesta. Kokosin postaukset sinulle tähän, jotta pääset tutustumaan niihin mahdollisimman vaivattomasti.

Antoisia lukuhetkiä!

Blogin TOP 6 postausta e-kirjan kirjoittamisesta

Haluatko kirjoittaa oman e-kirjan? Ota talteen parhaat vinkit, joiden avulla myyt omaa e-kirjaasi tuloksellisesti:

 

tiialogolla

Olen Tiia Konttinen ja autan Sinua erottautumaan kilpailijoista ja muista bloggaajista. Autan Sinua rakentamaan miellyttävän maineen ja timanttisen brändin sisältömarkkinoinnin avulla. Olipa tavoitteesi oppia bloggaamaan tai hyödyntää blogia tulonhankinnassa, olet tullut oikeaan paikkaan.

Tilaa postaukset sähköpostiin

Tilaa tästä uusimmat blogipostaukset suoraan sähköpostiin.

Liity 270 tilaajien joukkoon

Tarvitsen apua

Hae Googlesta