BLOGIVALMENTAJA TIIA KONTTINEN

Tietoa minusta

Moikka!

Olen Tiia, blogivalmentaja, ammattibloggaaja, yrittäjä ja erityiskaksosten (adhd/add) yksinhuoltajaäiti.

Suurin intohimoni on auttaa sinua toteuttamaan upeimmat unelmasi blogin avulla. Sen, mitä teen työssäni ja blogissani päivittäin, opetan sinulle 100%. En jätä mitään arvailujen varaan.

Yksinkertaistan blogin ja bloggaamisen ympärillä olevaa tietotulvaa ja annan sinulle yksinkertaisia ja helppoja vinkkejä ja menetelmiä, joiden avulla saat blogistasi parhaan hyödyn irti.

Sinä olet oman blogisi valtiatar tai valtias

Olen täällä palvellakseni sinua. Yritykseni ja blogini on rakennettu intohimosta ja rakkaudesta bloggaamista kohtaan. Mikään ei saa minua euforiaan varmemmin kuin blogin kirjoittaminen. Minulle bloggaaminen on luovaa mutta strategista, unelmien toteuttamista ja tavoitteellisuutta.

Hyvin kirjoitettu blogipostaus on kuin kallisarvoinen taideteos, joka ansaitsee lukijan jakamattoman huomion.

Blogini ja viikkokirjeeni ilmaisen materiaalin, maksullisten verkkokurssien, koulutusten ja henkilökohtaisen sparrauksen avulla tulet saamaan blogistasi kaiken hyödyn irti.

Olen täällä näyttääkseni, miten monipuolinen blogi voi parhaimmillaan olla. Autan sinua rakentamaan itsellesi blogin, josta tällä hetkellä unelmoit. Blogin, joka on uniikki, ainutlaatuinen ja räätälöity juuri sinulle ja lukijoillesi.

Kyllä, tämä on yritys. Ja kyllä, myyn täällä tuotteita ja palveluita. Ja kyllä, olen syvästi kiitollinen siitä, että saan ansaita elannon tekemällä sitä, mitä rakastan. Mutta haluan sinun tietävän, että suurin osa blogissa julkaistavasta materiaaleista on ja tulee olemaan ilmaista sinulle.

En ole täydellinen enkä ole “guru”. Teen virheitä, olen inhimillinen ja minullakin on tunteet. Minulla ei ole kaikkia vastauksia ja poden huijarisyndroomaa siinä missä muutkin. Minulla on huonoja päiviä ja joskus viikkojakin. Perheen ja yrittäjyyden yhdistäminen on hauskaa mutta välillä todella raskasta.

Mutta olen sitoutunut antamaan sinulle parhaat vinkkini ja oppini vuosien varrelta ja antamaan informaation aitona ja rehellisenä.

Joten älä odota täydellisyyttä ja kiiltokuvia, koska elämä ja bloggaaminen ei ole sitä koskaan. Sen sijaan odota ajatuksia herättäviä, avoimia ja inspiroivia ideoita, ajatonta viisautta, hauskoja hetkiä ja väsymätöntä omistautumista auttaakseni sinua rakentamaan blogi, josta tunnet ylpeyttä joka päivä.


Monesti kuvitellaan, että täytyy asua isossa kaupungissa, jotta “on joku merkittävä henkilö”. Noh, olen onnistunut todistamaan tämän jo kaksi kertaa vääräksi.

Saatat nimittäin tuntea minut Unelma Onnellisuudesta -blogin ja -yhteisön (43000+ jäsentä) perustajana. Ja todennäköisesti seuraat blogiani tai olet sähköpostilistallani.

Jonkun mielestä asun “siellä jumalan selän takana” eikä minulla ole mitään mahdollisuutta menestyä. Asun siis keskellä kauneinta Suomea ja Savoa. Suonenjoella, mansikkapitäjässä.


Olen aina halunnut auttaa muita. Sytyn siitä, että saan kuulla oppilaitteni ja lukijoitteni onnistumistarinoita. Kyyneleet silmissä luen upeita palautteita, miten yksi pieni vinkki sai lukijamäärän nousemaan uudelle tasolle.

Olen ylpeä siitä, että olemalla oma itseni, olen onnistunut rakentamaan jo toistamiseen yhteisön, jossa matkaani seuraa yli 34000 upeaa bloggaajaa ja yrittäjää.

tiia

Olen valmentanut ja auttanut yli 1000 bloggaajaa ja yrittäjää olemaan itsevarmempi bloggaajana ja  rakentamaan blogista paikka, jossa on hyvä olla.

Blogistani et löydä mitään teoreettista tai mututuntumalta kuulostavaa liiba laaba höttöä vaan käytännönläheisiä ja konkreettisia tehtäviä, joiden avulla pääset eteenpäin. Vinkit, ohjeet ja virheet olen henkilökohtaisesti testannut, kokenut ja analysoinut, jotta sinä säästät aikaa, rahaa ja hermoja.

Jos luit tänne saakka, olen suuresti kiitollinen. Toivon, että tämä on alku upealle matkalle, jota saamme yhdessä kulkea. Haluan tietää sinusta mahdollisimma paljon, kuka olet, miksi bloggaat ja mikä saa sinut syttymään. Paras tapa tähän on bloggaajille ja bloggaaville yrittäjille suunnattu sisäpiiri, johon pääset liittymään tästä →

Vaikka johdan digitaalista yritystä, pyrin olemaan poissa tietokoneen ääreltä mahdollisimman paljon. En ole super-aktiivinen sosiaalisessa mediassa, joten parhaat vinkit ja ideat saat aina sisäpiirille tarkoitetusta viikkokirjeestä. Lähetän viikkokirjeen sinulle sunnuntaisin klo 10.00, joten voit rauhassa nukkua sunnuntai aamuna pitkään, keittää kupin kahvia tai teetä ja nauttia kiireettömästä yhteisestä hetkestä.

Plus, saat valita itsellesi sopivan maksuttoman liittymislahjan 

Haluan sydämestäni kiittää sinua siitä, että tulit vierailulle ja toivon, että viihdyt myös pidempään. Mikäli koet blogini hyvänä tietolähteenä, voit vapaasti jakaa postauksia omissa somekanavissasi. Tällä tavalla yhä suurempi määrä bloggaajia ja bloggaavia yrittäjiä näkee mitä teen ja saa apua oman bloginsa kanssa.

nimmari_1