Hei, olen Tiia ja minun tehtäväni on auttaa sinua saamaan oma uniikki äänesi kuuluviin blogimaailmassa.

Sinun blogisi ansaitsee tulla nähdyksi, kuulluksi ja luetuksi. Ryhdytään hommiin!

Olipa tavoitteesi perustaa blogi, saada nykyinen blogi uuteen kukoistukseen, ansaita bloggaamalla rahaa tai rakentaa bloggaamisen ympärille liiketoimintaan, minä autan sinua saavuttamaan sen.

Olen haavellut bloggaamisesta ja siitä uran rakentamisesta vuodesta 2007 lähtien. 7 vuotta meni haaveillessa. Odottaessa sitä täydellistä hetkeä. Kerätessä rohkeutta ja uskallusta. Aloitin kymmeniä blogeja, kyllästyin, lopetin ja aloitin alusta.

Kunnes tammikuussa 2014 jotain tapahtui. Aloitin blogin, joka kasvoi lähes 43.000 upean unelmoijan yhteisöksi. Blogista luopuminen marraskuussa 2016 ei ollut helppoa mutta se oli välttämätöntä. Olin rakentanut blogia 2,5 vuotta. Olin ylpeä saavutuksestani ja sain jälleen arvokasta kokemusta bloggaamisesta.

Oli aika siirtyä eteenpäin joten möin blogin henkilölle, joka pystyisi auttamaan upeaa yhteisöä vieläkin enemmän.

Bloggaaminen on aina ollut minulle väylä purkaa ajatuksia, jakaa kokemuksia ja auttaa muita. Nyt on aika auttaa heitä, jotka oikeasti haluavat toteuttaa omat blogiunelmansa.

Bloggaaminen mahdollistaa sellaisen elämäntyylin, josta pitkään haaveilin:

  • Tehdä töitä siellä missä haluan.
  • Miten vähän haluan.
  • Kenen kanssa haluan.
  • Olla itse vastuussa tulovirrasta, joka tilille kilahtaa.
  • Katsoa itseä peiliin ja sanoa: ”Minä tein tämän” – niin hyvässä kuin huonossa.
  • Vapautta valita.

Mutta elämäni ei ole aina ollut tällaista. Kaksi kertaa uuvuin palkkatöissä. Yksinhuoltajuus, erityiskaksoset (adhd + add) sekä vaativa työ pankissa pankkikriisin ollessa pahimmillaan, vei voimat.

Päätin, että kolmatta kertaa ei enää tule. Halusin jotain muuta. Halusin jotain parempaa.

Nyt, kun blogini kasvaa ja kehittyy ja olen rakentanut tasaisesti tuottavan liiketoiminnan blogin ympärille, olen ajatellut, että ”olisi pitänyt uskaltaa aikaisemmin.

Toivon, että tämän blogin avulla saat rohkeutta, inspiraatiota ja motivaatiota jahdata unelmiasi. Odottaminen on tuskaa. Kun odottaa täydellistä hetkeä vaikka tietää, että sitä ei koskaan tule. Joskus on vain otettava hyppy tuntemattomaan ja luotettava, että omat siivet kantavat.

Mitä bloggaaminen voi mahdollistaa sinulle?

Minulla ei ole antaa sinulle taikasanaa tai edes -papua, jonka avulla saavutat kaikki unelmasi kertarysäyksellä. Mutta minulla on 10 vuoden kokemus ja 3 vuoden ahkera bloggaaminen taustalla.

Olen tehnyt varmasti kaikki mahdolliset virheet, joita bloggaaja voi vain tehdä. Siksi olen täydellinen kumppani näyttämään, miten blogi rakennetaan oikein JA miten vältyt niiltä sudenkuopilta, joihin itse putosin.

Avullani, pääset 6 kuukaudessa enemmän eteenpäin, kuin minä pääsin 2 vuodessa.

Uskon, että bloggaaminen voi muuttaa jokaisen elämää.

Siksi olen kirjoittanut blogipostauksia ja rakentanut verkkovalmennuksia, joiden avulla sinä löydät oman uniikin paikkasi kasvavassa blogimaailmassa. Sinun ei tarvitse hukkua massablogien joukkoon vaan voit kiivetä kirkkaimpiin tähtiin blogimaailman taivaalle.

Tältä sivustolta et löydä mitään teoreettista tai mututuntumalta kuulostavaa liiba laaba höttöä vaan käytännönläheisiä ja konkreettisia tehtäviä, joiden avulla pääset eteenpäin. Vinkit, ohjeet ja virheet olen henkilökohtaisesti testannut, kokenut ja analysoinut, jotta säästät aikaa, rahaa ja hermoja.

 

Summa Summarum: Sinulla on unelma menestyvästä blogista, minulla on strategia, jolla saavutat sen.

 

Pidetään yhteyttä!

Lähetä tervehdys Instagramin, Facebookin tai Twitterin kautta!

 

Mediassa ja muissa blogeissa

 Aloita Nyt! Valitse alta itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto

 

 

Aloita bloggaaminen

Kasvata blogiasi

Tuloja bloggaamalla

Digiyrittäjyys

 

kauppa

Kurssit ja raportit

 

Unelmoi suuria ja tee rohkeasti töitä unelmiesi eteen!

Rakkaudella, Tiia

 

tiia-konttinen-3