Tällä kertaa tulee kahden viikon päivitys yhdellä kertaa, kun viime viikko hurahti Budapestissä ja viikonloppu sähköposteihin vastaillen 😀

Viime viikolla sain yllättäen 200,00 € rahaa täysin odottamatta. Tuo raha meni UnelmaTavoiteTililleni edellisen viikon vakuutuskorvauksen kanssa. Sinne on kivasti kertynyt nyt 300,00 € ja seuraava tavoite onkin saada sinne tuplasti enemmän.

Budapestin reissu meni loistavasti! Kuvia tuli otettua varmaan 500 kpl ja päivitän niitä mm. Instagramiin tässä seuraavien viikkojen aikana. Matkabudjetti piti ja oikeastaan alittui, sillä tulin kotiin 25,00 € lompakossa. Matkabudjetti (eli ostokset ja ruokailu / kahvit + lentokenttäkuljetukset) oli 300,00 €.

Kaiken kaikkiaan matkan kustannukset olivat 508,00 €. 

Mielenkiinnosta käytin korttia pariin ostokseen matkan aikana. Siitä syystä, että halusin nähdä, miten paljon (vai ottaako ollenkaan) pankki veloittaa provisioita kortilla maksamisesta. Tämä oli ylimääräinen kulu, joka tuli mieleeni matkan aikana. Ainakaan ostosten kohdalla ei veloitusta näy, joten ensi kuussa on tarkistettava vielä palvelumaksut, olisiko kulu lisätty sinne.

Ruokaostokset tältä viikolta tekivät noin 55,00 € (viikonlopun ostokset), koska lapset söivät alkuviikon mummolassa.

Yrityksen viikkomyynti tipahti rattoisasti 500,00 € mutta tämä oli oikeastaan odotettavissakin. Tosin edellisten viikkojen myynti oli hyvä, joten vielä ei ole mitään hätää ja huolta 🙂

Aiheesta lisää: Näin ansaitsin 30 päivässä 7.000,00 € – Heinäkuun tulo(s) raportti

Jatkoa ajatellen muokkaan projektin tulosten läpikäyntiä ma – su akselille. Tämä helpottaa minua muistamaan paremmin nämä raportit ja elo-syyskuun vaihteessa on eräs toinen projekti alkamassa, johon tarvitsen hieman enemmän valmisteluaikaa. Mutta siitä lisää loppukuusta 🙂

Alla vielä kuva yhteenvedon omaisesti viikkotasolla, miten paljon on tullut säästettyä ja miten paljon on tullut ylimääräistä rahaa. Säästöt suhteutan normaaleihin kuukausimenoihin, eli budjettiin. Jos budjetti alittuu, raha siirtyy säästöön.

säästöt_the_projekti tiia konttinen

Haasteita

Vaikka raportointiväli on vain viikko, toisinaan tuntuu todella haastavalta muistella, mitähän on tullut säästettyä alkuviikosta ja tuliko keskiviikkona ylimääräistä rahaa tilille vai ei. Tätä täytyy selkeästi kehittää.

Kauppaostos kuitit menee lasipurkkiin jokaisen kauppareissun jälkeen, jolloin ne on helppo ynnätä yhteen, mutta muita säästöjä pitäisi pyrkiä seuraamaan päivätasolla.

Hmmm… Toisaalta voisin tehdä keittiön kaapin oveen listan, johon laitan päivittäin, tuliko jostain säästöä vai ei….

Heräsikö mieleesi kysymyksiä? Kommentoi alle, kiitos 🙂

P.s. Projektin aloituksen voit käydä lukemassa täältä ja etenemisen täältä.