[Tee töitä kotona] 14 työtä, joista voit tienata jopa 20.000 € kuukaudessa vuonna 2019

Tiedän että otsikko on provosoiva mutta toivon, että luet tämän postauksen läpi rauhassa ja avoimin mielin. Olen kerännyt tähän postaukseen 14 erilaista työtehtävää, joita voit tehdä kotoa käsin ja joiden avulla sinun on täysin mahdollista saada ihan kiva kuukausitulo rakennettua.

Huomioithan, että tulotason määrä riippuu puhtaasti siitä miten paljon teet töitä ja millaisia kuluja sinulla on. Myös se kannattaa ottaa huomioon, että kymmenessä näistä töistä vaihdat aikaa rahaan (jolloin tulolla on olemassa katto) ja neljässä sinun on mahdollista automatisoida tulovirta.

Tämä postaus on tarkoitettu sinulle, joka etsit tällä hetkellä töitä mutta myös ammattilaiselle, jolla on vaadittavia taitoja ja joka miettii, miten liiketoimintaa voi skaalata suuremmaksi.

Jos olet kiinnostunut tekemään töitä kotoa käsin, olet varmasti kiinnostunut ansaitsemaan muutaman tuhat euroa kuukaudessa etkä muutamia kymppejä tai satasia. Tässä postauksessa esitetyt työt ja niistä saadut summat ovat noin keskiarvosummia.

Summat olen ottanut siitä, millaisia hintoja minulle on kerrottu, kun olen pyytänyt tarjouksia näiden töiden tekemisestä sekä omakohtaisen kokemuksen kautta. Ja kyllä, tiedän, ettei aina ole mahdollista laskuttaa 40 työtuntia viikossa mutta aina on myös mahdollista korottaa tuntihintaa, jolloin saat enemmän laskutettavaa vähemmällä työllä (kunhan muistat, että laatu ylittää asiakkaan odotukset).

HYVÄ TIETÄÄ ETUKÄTEEN

Osa näistä tehtävistä ja töistä vaatii erityistä taitoa tai taidon opettelua. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettetkö sinä voisi opetella kyseistä taitoa. Ja jos sinulla on jo kyseinen taito ja seuraava askel on vain tulla siinä paremmaksi.

Suosittelen aina, että kaikki mitä teet, teet intohimolla ja laadulla, sillä se ruokkii positiivista mainetta nopeasti. Jos teet näitä töitä hieman vasemmalla kädellä ja pyydät kovat rahat asiakkailta mutta tulokset eivät ole tyydyttäviä, olet aika nopeasti työtön.

Ota kunnia-asiaksi ylittää asiakkaan odotukset ja varmista aina, että tulokset puhuvat positiivisesti puolestasi. Voit tehdä näitä töitä joko y-tunnuksen turvin tai laskutuspalvelun kautta. Suosittelen lämpimästi aloittamaan laskutuspalvelulla ja tekemään kunnolliset laskelmat, ennen kuin siirryt täysiaikaiseksi yrittäjäksi.

Lue myös: 13 asiaa, jotka opin Digivallankumoukselta (ja jotka muuttivat elämäni suunnan)

Tästä listasta et löydä töitä kuten
 • vastaa kyselyihin
 • toimi mysteerishoppaajana
 • myy tavaroita kirpparilla tai eBayssa
 • ulkoiluta koiria
 • toimi lapsenvahtina

Yllä mainittujen töiden tuntihinta on todella surkea eikä motivoi sinua kovinkaan pitkään.

Alla olevassa listassa on töitä, joissa suomalaiset yrittäjät tarvitsevat apua päivittäin. Toivon, että tämä postaus antaa sinulle ideoita ja ispiraatiota, miten voit tienata tuhansia euroja kuukaudessa ilman, että sinun tarvitsee istua tunti tolkulla ruuhkassa ja tehdä töitä huonosti ilmastoidussa kopissa 9 – 17.

Jos tykkäät tästä postauksesta, toivon, että jaat tätä aktiivisesti somessa. Mitä enemmän ihmiset tarjoavat apua yrittäjille, sitä nopeammin tuloksia saadaan aikaan – molemmin puolin (ah, että rakastan win-win tuloksia!) 😉

Kun luet tätä postausta, saaatat helposti ajatella, että olisi kiva olla tällainen ammattilainen, mutta sinulla ei ole vaadittavaa tietotaitoa. Haluan kuitenkin sanoa, että jokaisella on mahdollisuus oppia näitä taitoja, jos kiinnostusta ja intohimoa sitä kohtaan on. Ei kukaan ole seppä syntyessään mutta mitä enemmän opiskelet, koulutat ja kehität itseäsi, sitä paremmaksi tulet.

Tee päätös opiskella joko koulussa tai itsenäisesti verkossa (Youtuben tai verkkokurssien avulla), tee itsellesi suunnitelma ja toteuta se. Vuotta 2018 on vielä muutama kuukausi jäljellä, joten voit hyvinkin päästä ensi vuoden alusta alkaen toteuttamaan tämänkaltaisia töitä.

[Tee töitä kotona] 14 työtä, joista voit tienata jopa 20.000 € kuukaudessa vuonna 2019

Mistä asiakkaita?

Halusin ottaa tämän vielä esille ennen kuin menen varsinaiseen aiheeseen. Koska haluan, että tästä postauksesta on aidosti ja oikeasti hyötyä, haluan antaa sinulle muutaman vinkin, miten löydät asiakkaita.

 • Rajaa oma palvelusi tarkasti ja tule super-ammattilaiseksi tuossa rajatussa aiheessa.
 • Tee itsellesi 20 – 35 yrityksen lista potentiaalisista asiakkaista.
 • Etsi listaan joka päivä vähintään 5 uutta potentiaalista asiakasta.
 • Ota asiakkaisiin yhteyttä henkilökohtaisesti, auta heitä hieman ilmaiseksi ja tarjoa sen jälkeen maksullista palvelua.
 • Suosittelen aina, että tee 2 – 3 ”harjoitustyötä” edullisella hinnalla ja pyydä asiakkailta video- tai kirjallinen testimonial + yrityksen logo.
 • Kerää testimonialit ja logot yhdelle sivulle, nimeä se referenssiksi ja sijoita linkki sivustosi ylänavigaatioon.
 • Joka kerta, kun saat asiakastyön valmiiksi, pyydä testimonial tai referenssi ja lisää se sivustollesi.
 • Mitä enemmän sinulla on social proofia, sitä helpompaa asiakkaiden saaminen jatkossa on.

Lue myös: TOP 5 keinoa tehdä blogin lukijoista sitoutuneita asiakkaita

Toinen vinkki on ottaa osaa keskusteluihin ja antaa omaa näkemystäsi ja osaamistasi ilmaiseksi. Esimerkiksi voit kertoa FB ryhmissä vinkkejä, miten yrittäjä itse voi helpottaa ja nopeuttaa omaa työskentelyään (siinä aiheessa, jossa tarjoat maksullista palvelua). Pikkuhiljaa ihmiset alkavat muistaa sinut ja kun tarjoat ryhmässä palveluasi, heidän on helpompi ottaa yhteyttä ja tulla asiakkaiksi.

Ja sitten varsinaiseen asiaan.

P.s. Jos olet alan ammattilainen ja olet sitä mieltä, että postauksessa on virhe (esim. hinnoittelussa), otathan yhteyttä!

P.p.s. Puhun ammateista suht yleisellä tasolla, sillä postauksessa on jo nyt yli 2500 sanaa. Suosittelen lämpimästi, että otat itse tarkemmin selvää, millaisia töitä kuhunkin ammattiin liittyy ja teet päätöksen, miten haluat paketoida omaa osaamistasi parhaan lopputuloksen saamiseksi.

1. Graafikko / Graafinen suunnittelija

Graafikon tehtävänä on tyypillisesti suunnitella yrityksen visuaalista ilmettä. Tähän voi kuulua mm. logo, käyntikortti, oppaita ja niin edelleen. Graafikko saattaa myös tehdä www-sivuja yrityksille, jolloin kyseessä on kokonaisvaltainen yritysilme ja brändi.

Graafikkona toimiminen vaatii tiettyjä erityisiä taitoja, kuten hyvää värien ja muotojen hallintaa sekä kokonaiskuvan hahmottamista. Graafikon taitoihin kuuluu myös kuvallinen ilmaisu sekä perusteet markkinoinnista ja myynnistä, erilaisten ohjelmien käyttöä unohtamatta.

Graafikoksi opiskellaan tyypillisesti koulussa mutta joillakin on ”hyvä visuaalinen silmä” luontaisena ominaisuutena. Tällöin graafikoksi voi opiskella myös itsenäisesti harjoittelemalla ahkerasti.

Keskimäärin graafikko veloittaa työstä 80 € – 120 € / h. Toki edullisempiakin ja kalliimpiakin graafikkoja löytyy. Jos teet graafikon töitä täysikaisesti kotoa käsin, voit tienata keskimäärin 12.800 € – 19.200 € per kuukausi. Graafikon palkkioon sisältyy mm. luova suunnittelu sekä neuvottelut asiakkaan kanssa.

2. Web-suunnittelija (kattaa myös www-sivujen ylläpidon)

Web-suunnittelija pystyy rajaamaan oman palvelun tarkasti mutta tässä kohtaa sinun kannattaa miettiä, mikä on asiakkaan kannalta paras vaihtoehto. Asiakkaalle voi olla hankalaa ottaa sinulta www-sivujen suunnittelu jos toteutus ja sivujen ylläpito jää muille palveluntarjoajille. Pyri siis tarjoamaan tässä kohtaa asiakasta helpottava kokonaisvaltainen ratkaisu.

Tässä työssä tarvitset taitoa miten www-sivut suunnitellaan ja rakennetaan tehokkaasti ja taidokkaasti sekä miten varmistat palvelintilan jokaiselle asiakkaalle. Tarvitset myös jonkin verran hakukoneoptimointitaitoa sekä markkinointiin vaadittavaa näkemystä. Sinulla tulee olla myös ”hyvä silmä” värimaailmasta sekä visuaalisesta ilmeestä.

Web-suunnittelija veloittaa tyypillisesti projektin mukaan. Keskimäärin projektin hinta on 1.000 € – 5.000 €, riippuen kokonaisuudesta. Tällöin www-suunnittelija saattaa laskuttaa 5.000 € – 20.000 € / kk. Kuukaudessa on täysin realistista ottaa 2 – 4 asiakasta.

3. Editoija

Tämä työ vaatii jonkin verran taitoa mutta esimerkiksi itse olen opetellut editoimaan omat Youtube videot iMoviella. Noh, eihän ne ihan täydellisiä ole mutta itse olen suht tyytyväinen lopputulokseen.

Videoiden editointi on työ, jonka voit opetella itsenäisesti jo pelkästään Youtuben opasvideoiden avulla tai opiskella media-alaa koulussa. Yksi vaihtoehto on opiskella itsenäisesti Udemyn edullisia verkkokursseja. Esimerkiksi 4 viikon aktiivinen opiskelu ja harjoittelu tekee sinusta varmasti paremman editoijan kuin mitä minä olen tällä hetkellä.

Editoijan työssä hyvää on se, että töitä on tarjolla pienistä editointitöistä isoihin kokonaisuuksiin (suunnittelu, kuvaus + editointi) saakka. Hyvä editoija voi laskuttaa  50 € – 120 € / h, jolloin kokonaislaskutus voi olla 8.000 € – 19.200 € / kk. Tulotaso riippuu siitä, miten taitava olet editoinnissa, millainen editoinnin laatu on ja miten paljon olet mukana videon suunnittelussa.

Kun löydät asiakkaita, joilla on kuukausittainen tarve editoinnille (esim. Youtube tai Instagram-videot), saat aika helposti varmaa kuukausituloa.

4. Kirjailija

Kirjailija voi kuulostaa pelottavalta työltä mutta oman e-kirjan kirjoittaminen on oikeastaan todella hauskaa. Jos sinulla on blogi ja blogin aihe on tarkasti rajattu, voit hyvin tehdä ensimmäisen e-kirjan hyödyntämällä blogiasi >> Lue lisää täältä >>

Itse kirjoitin henkilökohtaiseen talouteen liittyvän e-kirjan Digivallankumouksen E-kirja Mastermindin aikana vuonna 2016. Kurssilta sain myös opastusta e-kirjan markkinointiin ja myyntiin.

E-kirjan hinnasta riippuen, voit saada 5 € – 18,70 € kulujen jälkeen per myyty kirja. Jos myyt 5 kirjaa päivässä, teet n. 2800 € myyntiä (alviton) kuukaudessa. MUTTA! E-kirjan myyntitulot riippuvat täysin siitä, miten paljon markkinoit kirjaa. Jos vain oletat ja odotat, että kirja myy itse itsensä, uskallan väittää, että myyntitulosi on pyöreä 0,00 €.

E-kirjan kirjoittamiseen kannattaa käyttää aikaa. E-kirjan voi taittaa ammattilaisella, jolloin e-kirjan kustannukset voivat nousta 500 € + mahdolliset kuvat. Mutta e-kirjan voi myös ”taittaa” itse. Yksi esimerkki on Yritysbloggaamisen Alkeet e-kirja, jonka olen kirjoittanut ilmaisella Google Docs ohjelmalla, muokannut sitä hieman ja sen jälkeen ladannut kirjan pdf-tiedostomuotoon.

5. Copywriter

Copywriterin tehtävänä on kirjoittaa houkuttelevaa ja myyvää tekstiä joko verkkosivuille tai tuotteen myyntisivulle. Tässä työssä tarvitset hyvää kirjoitustaitoa sekä jonkin verran tietoa markkinointipsykologiasta.

Itse henkilökohtaisesti en suosi tyrkyttävää ja tuputtavaa myyntitekstiä sillä uskon, että aito ja rehellinen sisältö muutamalla strategisesti valitulla psykologisella trikkerillä saa aikaan hyviä tuloksia. Ja haluan vielä korostaa sitä, että kyseessä ei ole ihmisten manipulointi.

Copywriterit voivat veloittaa oman työnsä projektihinnalla mutta jotkut veloittavat myös tuntihinnalla. Projektit vaihtelevat keskimäärin 150 € – 2.000 € riippuen työn laajuudesta ja haasteellisuudesta. On siis täysin realistista laskuttaa 1.000 € – 12.000 € per kuukausi.

6. Verkkokurssin tekijä

Verkkokurssit yleistyvät hurjaa vauhtia. Ja onhan se kätevää, kun voit opiskella oman kodin rauhassa ja omaa aikataulua soveltaen. Mutta monet kuvittelevat edelleen, että pitää olla super-ammattilainen ennen kuin voi tehdä verkkokurssin.

Lue myös tämä: Mikä on Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ ja mitä hyötyä siitä on sinulle?

No ei pidä. Tärkeämpää on, että sinä pystyt ratkaisemaan jonkin todellisen ongelman kurssillasi. Sinulla on takuulla sellaista tietoa ja osaamista, mitä minulla ei ole mutta mistä minä voin hyötyä. Voit tehdä osaamisestasi kurssin (lyhyet kurssit on parhaita 2 – 4 vkoa) ja myydä kurssia 19,90 € – 34,90 € hintaan.

Lue myös tämä: Kokemuksia Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennuksesta

Omat kurssini ovat hinnaltaan 49,90 € – 697,00 €, jolloin kulujen ja verojen jälkeen minulle jää  39,65 € – 561,40 € per myyty kurssi. Vuositasolla saan noin 2.800 € – 82.000 € myyntiä. Tässäkin on hyvä muistaa se, että mitä enemmän markkinoit kurssiasi, sitä enemmän sinulla on potentiaalia tienata. Itse henkilökohtaisesti teen kaksi isoa verkkokurssilanseerausta vuodessa ja ne tuovat keskimäärin 45.000 € myyntiä parissa viikossa.

Lue myös: 9 verkkokurssi- ja myyntialustaa vertailussa

7. Verkkokurssin tekninen toteuttaja

Verkkokurssien tekijästä on olemassa myös ”kevyempi” versio. Tässä sinä et tee materiaalia vaan teknisen toteutuksen. Annas kun selitän.

Asiantuntija nauhoittaa kurssin materiaalit videomuotoon ja lähettää ne sinulle. Sinun tehtävänä on pilkkoa videot 15 min – 30 min mittaisiksi, rakentaa verkkokurssi teknisesti asiantuntijan sivustolle ja varmistaa, että kurssi on synkronoitu verkkokauppaan oikein. Tätä varten saatat tarvita osaamista myös www-sivujen sekä verkkokaupan rakentamisesta.

Tässä kevyemmässä versiossa voit veloittaa projektikohtaisen hinnan, joka riippuu työn laajuudesta ja voi olla hinnaltaan 500 € – 2.500 € per projekti. Kuukausitasolla on siis mahdollista laskuttaa 1.500 € – 12.500 €.

8. Ad Manager (Facebook / Instagram / Google)

Ad Manager tekee mainoksia eri somealustoille asiakkaiden puolesta sekä testaa ja optimoi niitä. Tätä työtä varten tarvitset tietoa markkinointistrategioista sekä teknistä tietämystä ja osaamista siitä somealustasta, jossa toimit. Tässä työssä on super-tärkeää, että asiakkaasi saa todellisia tuloksia mainoskampanjoilla.

Siksi voi olla, että joudut tekemään paljon opiskelua etukäteen ja testaamaan eri strategioita, jotta tiedät mikä toimii ja mikä ei. Tämä työ on näistä ehkä haastavin, sillä et pysty hallitsemaan somealustoja. Jos/kun he tekevät muutoksia algoritmiin, sinun työsi saattaa alkaa alusta ja voit joutua opiskelemaan lisää ennen kuin tiedät, mikä toimii ja mikä ei.

Tässä työssä voit ottaa asiakkaita ja auttaa heitä esimerkiksi kasvattamaan Instagram seuraajamäärää tai myymään suoraan tuotteita Facebookin mainosten kautta. Eri variaatioita on lukemattomia.

Ad Manager veloittaa tyypillisesti kuukausiveloitusta. On täysin realistista saada 150 € / asiakas / kuukausi aina 600 € / asiakas / kk. Tällöin voit tienata keskimäärin 1.500 € – 6.000 € / kk.

9. Oikolukija

Oikolukija on bloggaajan ja yrittäjän paras ystävä. Kun tuottaa paljon sisältöä, aina ei ole aikaa viilata tekstiä pilkun tarkasti (tämäkin teksti muuten oikoluetaan vasta julkaisun jälkeen, sillä assarillani on toinen projektini menossa).

Oikolukija voi auttaa bloggaajia, yrittäjiä ja kirjailijoita. Tyypillisesti oikolukijat hinnoittelevat työnsä sanojen mukaan mutta joissakin tilanteissa myös tuntihinnalla tai jopa projektina.

Oikolukija voi myös litteroida videoita tai podcasteja, jolloin saat podcastin lisäksi semi-valmiin blogipostauksen.

Omissa e-kirjoissa on keskimäärin 25.000 – 30.000 sanaa eli n. 50 – 60 sivua tekstiä. Jos oikolukijan veloitus on 0,02 € – 0,05 € / sana, tällaisen e-kirjan oikolukemisen hinnaksi tulee n. 500 € – 1.500 € / kirja. Kuukaudessa hyvä oikolukija pystyy lukemaan 3 – 5 kirjaa, jolloin laskutusta tulee 1.500 € – 7.500 €.

10. Jäsensivuston ylläpitäjä

Voi olla, että et ole aikaisemmin kuullut jäsensivuston ylläpitäjästä mutta kyseessä on vähän saman tyylinen asia kuin verkkokurssi. Sillä erolla, että jäsensivustolle ilmestyy uutta materiaalia joka kuukausi. Osallistujalle jäsenyys on maksullinen ja tyypillisesti aika edullinen.

Jäsensivusto voi olla lähes tulkoon mikä tahansa rajattu aihe, kuten:

 • golf
 • ruunlaitto
 • neulominen
 • auton huolto
 • remontointi
 • digimarkkinointi

Pyrkimyksenä on siis antaa pieni määrä tietoa kuukausittain, jolloin ihmiset maksavat pienen summan joka kuukausi saadakseen tiedon itselleen. Jäsenmaksun suuruus voi olla 10 € aina 197 € / kk. Mitä kalliimpi jäsenmaksu on, sitä enemmän ja laadukkaampaa sisältöä ja resursseja sinun tulee tarjota joka kuukausi.

Jäsensivustolla on mahdollista tienata 1.000 € – 19.700 € / kk, kun sinulla on 100 jäsentä mukana.

Alussa jäsensivuston osallistujamäärä on tyypillisesti pieni, mutta ajan kanssa se kasvaa. Ja ihan vain realiteettien valossa mainitsen, että Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ verkkokurssin on käynyt jo yli 400 opiskelijaa 2 vuodessa, joten 100 ihmisen saaminen sinun jäsensivustollesi on täysin realistista.

11. Amazon-myyjä

Tiedäthän Amazon-verkkokaupan? Tiesitkö, että Amazon ei itse omista eikä myy kaikkia tuotteita, joita siellä on myytävänä? Nimittäin Amazonista löytyy paljon sellaisia myyjiä, jotka ostavat tuotteita esimerkiksi Kiinasta, postittavat ne Amazonin varastolle ja myyvät niitä Amazonin kautta maailmanlaajuisesti. Amazon hoitaa pakkauksen ja postituksen ja sinun tarvitsee vain markkinoida ja myydä tuotteita.

Onnistuaksesi tässä työssä, tarvitset hyvää englanninkielentaitoa. Tarvitset myös koulutusta (mitä on onneksi saatavilla suomeksi  Tonin ja Viktorin* kautta) mm. siitä,

 • mitä tuotteita kannattaa myydä
 • miten testaat tuotteen menekkiä
 • miten tuotteita markkinoidaan
 • miten avaat Amazon-kaupan
 • sekä miten skaalaat kaupan globaaliksi

Amazon myyjän tulot voivat vaihdella laajastikin riippuen siitä millaisia ja minkähintaisia tuotteita myyt, millainen kate niillä on, miten suosittuja tuotteet ovat ja kuinka monta tuotetta myyt joka kuukausi. Tiedän suomalaisia myyjiä, jotka tienaavat 1.000 € – 1.500 € kuukaudessa kulujen jälkeen kun taas Toni ja Vik ovat esimerkkejä siinä, miten tehdä yli $1.000.000 myyntiä kuukaudessa*.

12. Online Business Manager

Online Business Manager eroaa virtuaaliassarista siten, että manageri sanoo yrittäjälle / johtajalle / bloggaajalle, mitä johtajan/yrittäjän/bloggaajan pitää tehdä. Kun taas virtuaaliassarin tehtävänä on toteuttaa yrittäjän/johtajan/bloggaajan antamia tehtäviä.

Online Business Manager voi esimerkiksi

 • suunnitella ja organisoida projektin
 • kertoa sitten yrittäjälle, mitä hänen pitää tehdä, jotta projekti onnistuu
 • pilkkoa tehtäviä päiväkohtaisiksi tehtäviksi
 • managerit auttavat siis organisoimaan toimeksiantajan työtä
 • tai pitämään fokuksen oikeissa asioissa

Manager voi paketoida omaa osaamista erilaisiin paketteihin ja kaupallistaa palvelun esimerkiksi tuntihinnoittelun kautta. Huomioi kuitenkin, että Managerin tehtävänä on vain kertoa, mitä toimeksiantajan tulee tehdä eikä tehdä työtä hänen puolesta.

Online Business Managerin tuntiveloitus voi olla 24 € – 60 € / h, jolloin hän pystyy ottamaan useampia asiakkaita kuukaudessa. Kuukausilaskutus voi siten nousta jopa 4.000 € – 10.000 €.

13. Social Media Manager

Social Media Manager voi tarjota hyvinkin pienimuotoista palvelua, kuten somejulkaisujen ajastamista ja kommentteihin vastaamista tai laajempaa kokonaisuutta, kuten rakentaa koko somestrategia ja auttaa yrittäjää toteuttamaan se. Social Media Manager voi myös tutkia ja suunnitella millaiset julkaisut saavat eniten kommentteja ja reaktioita ja rakentaa yksittäisen kampanjan sen ympärille.

Tässä kohtaa suosittelen lämpimästi, että otat korkeintaan kaksi somealustaa (FB, IG, LinkedIn, Google+, Twitter…) ja rakennat oman asiantuntemuksesi niiden ympärille. Mitä enemmän tiedät kyseisestä somealustasta, sitä parempia tuloksia pystyt antamaan asiakkaillesi.

Social Media Manager voi veloittaa joko tuntihinnan tai tehdä paketin, jonka asiakas maksaa kuukausittain. Tuntihinta voi olla 15 € – 40 € / h kun taas kuukausiveloituspaketti voi olla 150 € – 600 € kuukaudessa. Tällöin Social Media Manager voi tienata keskimäärin 2.000 € – 6.000 € kuukausittain.

14. Virtuaaliassari

Virtuaaliassarin tehtävänä on hoitaa päivittäisiä tai viikoittaisia ”juoksevia” asioita. Esimerkiksi minun assarini oikolukee postaukset ja e-kirjat sekä hoitaa laskutuksen. Aikaa hän käyttää 6 – 8 tuntia joka kuukausi ja veloittaa oman taksansa mukaan minulta kuukausiveloituksen.

Virtuaaliassarin kuukausiveloitus voi olla 150 € – 450 € riippuen työn määrästä ja käytettävistä työtunneista. Jos virtuaaliassari tekee töitä 40 tuntia viikossa, hänen on täysin mahdollista päästä 1.000 € – 8.800 € kuukausilaskutukseen.

Entä bloggaaminen? Miksi tässä listassa ei ole bloggaamista?

En lisännyt bloggaamista tähän listaan, sillä blogi ei varsinaisesti ole ”työ” josta voidaan tienata rahaa. Tokihan se on mahdollista mutta on parempi ajatella blogia tulohankinnan työkaluna. Katsos, blogi on markkinointikanava, jonka avulla tuot esille sen, missä olet hyvä. Blogin avulla rakennetaan maine ja brändi, joka johtaa luottamukseen ja uskottavuuteen.  Sen jälkeen blogin avulla voidaan markkinoida ja myydä.

Kyllä, blogin avulla voidaan tehdä rahaa esimerkiksi affiliate- tai kumppanuusmarkkinointia hyödyntäen. Mutta ihan samoille luvuille ei päästä. Esimerkiksi oma blogini tuottaa keskimäärin 800 € – 1000 € automaattista tuloa affiliatemarkkinoinnilla joka kuukausi. Jos tulon suuruus olisi kolminkertainen, olisin voinut lisätä affiliatemarkkinoinnin tähän listaan.

Click here to subscribe

Rekisteriseloste ja tietosuoja

Mitä mieltä sinä olet näistä töistä? Löytyykö joukosta jotain, mitä sinä voisit tehdä kotoa käsin?

 


* Affiliatelinkki. Itse henkilökohtaisesti en ole vielä osallistunut Tonin ja Vikin kurssille mutta minulla on kaksi ystävää, jotka ovat mukana. Olen keskustellut aiheesta heidän kanssaan ja tiedän suurin piirtein, miten paljon he saavat myyntiä aikaan. Molempien kertomat ovat yhteneväiset ja he korostavat opiskelusta samoja asioita. Aihe kiinnostaa itseäni ja oma tavoitteeni on osallistua Tonin ja Vikin kurssille vuonna 2019.


Hinnoittelua korjattu 26.9.2018 

Lähde: http://www.freet.fi/palkkiot-ja-sopimukset/miten-free-journalisti-hinnoittelee-tyonsa/

[Tee töitä kotona] 14 työtä, joista voit tienata jopa 20.000 € kuukaudessa vuonna 2019
[Tee toita kotona] 14 tyota, joista voit tienata jopa 20.000 € kuukaudessa vuonna 2019
tiialogolla

Olen Tiia Konttinen ja autan Sinua erottautumaan kilpailijoista ja muista bloggaajista. Autan Sinua rakentamaan miellyttävän maineen ja timanttisen brändin sisältömarkkinoinnin avulla. Olipa tavoitteesi oppia bloggaamaan tai hyödyntää blogia tulonhankinnassa, olet tullut oikeaan paikkaan.

Tilaa postaukset sähköpostiin

Tilaa tästä uusimmat blogipostaukset suoraan sähköpostiin.

Liity 1 238 tilaajien joukkoon

Tarvitsen apua