Nyt on ihan pakko antaa palautetta; KIITOS, KIITOS, KIITOS !  

Aloitin blogin rakentamisen helmikuussa (2017), noin kuukausi sitten, pitkän pohdinnan jälkeen. Olen aiemminkin pitänyt blogia, juuri sellaista sillisalaattia, mistä usein puhut. Kolmen vuoden aikana en oikein saanut mitään aikaiseksi: taisi olla kävijöitä alle 300 koko tuona aikana. Vuosi sitten pistin koko blogin jäihin, ja kukaan tuskin jäi kaipaamaan.  

Lähdin työhön täysin sinun ohjeidesi varassa, alkaen koko blogisivuston rakentamisen tekniikasta ihan sinne julkaisemiseen asti. Olen puutarhayrittäjä, ja puutarhahan tietysti on aika ehtymätön luonnonvara aiheiden suhteen. Se juuri olikin edellisen viritelmäni ongelma: kirjoitin vähän kaikesta, mikä puutarhaan vain liittyy. Ja mikäpä siihen EI liittyisi…  

Ja mikä on tilanne nyt? No, blogin julkaisin vajaa kolme viikkoa sitten.  

1. Ekalla viikolla lähinnä vain blogina, eli en mitään artikkeleita nostanut esille erikseen (joita olin tehnyt kolme, yhden joka kategoriaan lähinnä malliksi, mitä ne sisältävät.) Kävijöitä oli ensimmäisenä päivänä yli sata, mitä pidin huimana saavutuksena ihan uudelle blogille.  

2. Viime viikolla oli sitten ensimmäisen “oikean artikkelin” vuoro, jonka jaoin Facebookissa omilla sivuilla sekä parissa puutarha-aiheisessa ryhmässä, ohjeidesi mukaan tietysti. Yllätys oli melkoinen, kun kävijöitä olikin yhtäkkiä reippaasti yli 500.  

3. Tällä viikolla julkaisin kolme eri artikkelia, ja tänään paras artikkeli on tavoittanut jo 1400 lukijaa ja kokonaiskävijämäärä blogissa on 3500.  

Tämä kaikki on siis tapahtunut vajaassa kolmessa viikossa! Nollasta yli 3500:aan! Olen aivan hämmentynyt ja ihan äärimmäisen kiitollinen sinulle, sillä on ihan selvä juttu, että ilman loistavaa valmennustasi tämä ei ikinä, koskaan olisi onnistunut!  

Niin, tässä on siis se blogi; Pihalla Auringon Tahtiin.  

Kiitos sinulle ihan mahtavasta valmennuksesta ja kaikista opeista ja vinkeistä joita jaat.” 

-Anna Saarikoski-Tähtelä

Näitä he opiskelevat

Ilmoittautuminen kurssille avoinna 24/7
Ilmoittautuminen kurssille 2 kertaa vuodessa
Ilmoittautuminen kurssille 2 kertaa vuodessa