Jopas viikko hurahti nopeasti…

Okei, nopea yhteenveto menneestä viikosta:

  • Ruokamenot pysyivät kohtuullisella tasolla (138,00 €)
  • Autoa ei tarvinnut tankata (säästöä 38,00 €)
  • Vakuutusyhtiöstä tuli palautusta 97,00 €  (Wuhuu!)
  • Kävin tsekkaamassa sijoitusrahaston ja se näytti +5,36 % vuoden alusta
  • Olin hävittänyt Nordnetin tunnukset, joten tilasin ne (tai itse asiassa tilasin ne jo aikoja sitten) ja tällä viikolla ne tipahtivat postiluukusta. Seuraava projekti onkin aloittaa kuukausisäästösopimus sinne. 
  • Koko viikko meni verkkovalmennuksen videoiden parissa, joten suoramarkkinoinnista en ehtinyt jutustella kenenkään kanssa 🙁
  • Eilen tapasin Outin ja hänen kanssaan juteltiin pitkään Young Living eteerisistä öljyistä, joihin hurahdin täysin tammikuussa
  • Yrityksen viikkomyynti 1.906,80 €, hyvällä mallilla mennään

 

Nopeasti vilkaistuna viikko oli onnistunut, lisärahaa putkahti tilille ja kulut pysyivät hyvin kurissa. Ensi viikolla olen ma-to poissa työn äärestä, joten on oletettavaa, että myynti hieman laskee. Elokuussa on uusi verkkovalmennus tulossa pilottiin (olehan kuulolla, jos haluat testata 5 viikon verkkovalmennusta) ja Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ -verkkovalmennus pyörähtää käyntiin elo-syyskuun vaihteessa uudella valmennusryhmällä.

Jes, seuraava päivitys tuleekin ensi viikon loppupuolella, kunhan kotiudun Budapestista. LOMA ODOTTAA! 😀

P.s. Tony Robbinsin kirja on tauolla. Voisin lukea sitä eteenpäin mutta varsinaisesti siitä ei ole hyötyä, koska ylimääräistä rahaa ei ole, mitä sijoittaa. 50,00 € säästösopimus Nordnetiin on ok mutta sillä ei vielä paljoa sijoituksia tehdä 😉 Yksi idea ylimääräisen rahan hankintaan on jo kytemässä 😀 Mutta kerron siitä lisää kunhan saan sen testattua.

P.p.s. Jos ihmettelet, mikä projekti on kyseessä, lukaise tämä artikkeli.

Vaikka rahasta ei mielellään puhutakaan, heitänpä kysymyksen ilmoille: Kiinnostaisiko sinua kuulla / lukea, mistä tuloni syntyvät? Ehkäpä saat sieltä inspiraatiota ja uusia vinkkejä omien rahatulovirtojen rakentamiseen! Kommentoi alle ja kerro omat mietteesi.