Bloggaaminen on suositumpaa kuin koskaan aikaisemmin. Kuka tahansa voi perustaa blogin, kirjoittaa sitä päiväkirjamaisesti, harrastusmielessä, hankkia sillä muutama sata tai tuhat euroa ylimääräistä rahaa tai luoda siitä itselleen uran.

Tietoa blogin perustamisesta on saatavilla pilvin pimein ja käytössä olevien resurssien perusteella bloggaamalla menestyminen on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin.

Mutta saatavilla oleva tieto voi myös olla taakka. Mitä enemmän bloggaamisesta lukee, sitä enemmän hämmennys kasvaa.

 • Miten blogi perustetaan?
 • Mille alustalle blogi perustetaan?
 • Mistä ihmeestä oikein voi kirjoittaa?
 • Miten bloggaamalla voi muka ansaita rahaa?

 

Ymmärrän enemmän kuin hyvin kysymykset, joita mielessäsi saattaa pyöriä. Olen haaveillut bloggaamisesta urana vuodesta 2007 lähtien. Olen 10 vuoden aikana perustanut lukemattomia blogeja, jättänyt kesken, unohtanut ne ja kohta aloittanut uudelleen uudella aiheella.

Tätä samaa rataa toistin aina vuoteen 2014 jolloin tapahtui jotain merkittävää. Olin sairaslomalla työuupumuksen vuoksi ja halusin väylän purkaa omia ajatuksiani. En perustanut Unelma Onnellisuudesta blogia keinona ansaita rahaa tai tehdä sillä uraa vaan puhtaasti päiväkirjamaiseksi paikaksi, jossa sain pohtia elämää syvällisemmin.

Pikkuhiljaa lukijoita alkoi tulemaan yhä enemmän ja enemmän. 2 vuodessa kasvatin blogini ympärille lähes 43.000 ihmisen upean yhteisön, joka auttoi toinen toisiaan toteuttamaan unelmia ja elämään onnellista elämää.

Tässä postauksessa kerron sinulle 3 askelta, miten sinäkin voit perustaa blogin. Voit perustaa sen väyläksi purkaa omia ajatuksiasi, keinoksi näyttää tuleville työnantajille mitä osaat tehdä tai lähteä rakentamaan siitä itsellesi uraa ja ammattia.

Postaus sisältää kuvalliset ohjeet blogin perustamiseen, jotta blogin perustaminen olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Suosittelen lämpimästi lukemaan tämän postauksen ensin ajatuksen kanssa läpi ja vasta sen jälkeen ryhtymään blogin perustamiseen. Tällä tavalla varmistat, että jokainen kohta tulee tehtyä oikein.

3 helppoa askelta blogin perustamiseen

Lukemalla tämän postauksen

 • tiedät, miten perustat blogin, jota hallinnoit itse
 • saat kuvaruutuohjeet blogin perustamiseen
 • tekemällä annettujen tehtävien mukaan, tiedät, mitä kirjoitat blogiin sekä miten ansaitset blogillasi rahaa (jos se on sinulla tavoitteena)

 

Kun ylläpidät blogia itse:

 • Sinulla on enemmän vaikutusvaltaa blogisi ulkoasuun
 • Sinun ei tarvitse maksaa tuhansia euroja siitä, että joku muu perustaa ja muokkaa blogisi ulkoasua
 • Voit valita sadoista ilmaisista teemoista itsellesi sopivimman
 • Voit muokata sivustoasi ilmaisilla lisäosilla (plugineilla)
 • Sivustosi näyttää ammattimaiselta
 • Etkä tarvitse yhtään koodausosaamista

Bloggaaminen antaa mahdollisuuden omanlaiseen luovuuteen, mielipiteiden ilmaisuun sekä muiden auttamiseen. Bloggaaminen ei ole aikaan tai paikkaan sidottua, eli käytännössä voit kirjoittaa vaikka illalla klo 22 tai aamulla 5 aikaan aamulenkillä 😀

Bloggaa vaikka aamulenkillä!

MITÄH? Aamulenkillä? Tiedän mitä ajattelet, mutta ehkäpä et tiennyt, että bloggaaminen on mahdollista myös saneluna. Nykyään älypuhelimiin on saatavilla saneluun tarkoitettuja appeja (ilmaisia), jotka kirjoittavat sanelun myös ”puhtaaksi”.

Voit lähettää sanelun kirjoitetussa muodossa suoraan sähköpostiisi. Tätä harrastin itse kesällä 2015, kun kirjoitin omaa ensimmäistä e-kirjaani. Käytin kirjan saneluun Dragon Dictation nimistä puhelinsovellusta (App Store).

Laadukkaan blogin ylläpitäminen vaatii hieman rahaa

Aivan ensimmäiseksi minun on kerrottava sinulle, että ylläpitääksesi omaa blogiasi, tulet tarvitsemaan sitä varten hieman rahaa. Palvelimen ylläpito maksaa halvimmillaan vain 1,95 € kuukaudessa (Bluehost), joten kulu on minimaalinen.

Palvelimen lisäksi tarvitset domainin eli verkko-osoitteen sekä tietysti WordPress blogin. Bluehostilla on aika-ajoin tarjouksia palvelimen hinnasta (kuten alla) joten kannattaa toimia nopeasti 😉

bluehost_113

 

Klikkaa tästä ja aloita Wordpress blogin ylläpitäminen. Sen jälkeen seuraa alla olevia, askel askeleelta eteneviä kuvaohjeita. Jos hankit palvelimen 3 vuoden sopimuksella, saat sen kaikista parhaimmalla hinnalla. Jos et ole tyytyväinen Bluehostin palveluun, sinulla on 30 päivän peruttamisoikeus ja saat rahasi takaisin.

(HUOM! Mikäli hankit Bluehostin palvelimen tämän linkin kautta saat domainin kaupan päälle. Sen lisäksi pääset osallistumaan ilmaiseksi Menestyvän Bloggaamisen Perusteet verkkovalmennukseen (arvo 57,00 €). Lähetä minulle vain sähköpostia tiia(at)tiiakonttinen.fi, kun olet hankkinut Bluehostin palvelimen niin saat paluupostissa tunnukset verkkovalmennukseen.)

WordPress blogin aloittaminen ja ylläpitäminen edellyttää palvelimen hankintaa. Itse olen käyttänyt Bluehostia jo kohta kaksi vuotta ja olen siihen erittäin tyytyväinen. Palvelin on blogin koti tai oikeammin tontti, jolla blogi sijaitsee.

Ilmaisissa blogialustoissa, kuten Blogger tai WordPress.com, palvelin on valmiina. Mutta kun ylläpidät omaa blogia, tarvitset blogillesi palvelimen.

Bloggaaminen on ollut päivä päivältä helpompaa sen jälkeen, kun siirryin ilmaisversioista blogin ylläpitämiseen. Valinnanvapautta ulkoasun suhteen on tullut enemmän ja hakukoneoptimointi (SEO) on tullut opeteltua mahtavian lisäosien (plugin) avulla.

Ilmaisiin blogialustoihin on saatavilla paljon vähemmän lisäosia ja muokkausmahdollisuudet ovat rajatummat. Ilmaisilla blogialustoilla kaikki blogit näyttävät jokseenkin samoilta jolloin erottautuminen satojen ja tuhansien blogien joukosta on äärimmäisen vaikeaa.

Alussa bloggaaminen toi minulle tuloja noin 100,00 € kuukaudessa. Opiskelin bloggaamisen tekniikoita ja saloja lähes 3 vuotta, kunnes vihdoin perustin yritykseni ja kokeilin siipiäni.

Siivet kantavat edelleen ja tuloa tulee tasaisesti 4.000,00 € – 7.000,00 € kuukausitahdilla. Bloggaaminen on mahdollistanut sen, että voin tehdä töitä kotoa käsin, laiturilta (kuva alla) tai vaikka katukahvilassa. Vapauden tunne on sanoinkuvaamaton!

Lue lisää: Näin ansaitsin 30 päivässä 7.000,00 € bloggaamalla

Aiheesta lisää: Blogi tuottamaan ensimmäisestä päivästä alkaen

 

kahvitauko

Kahvitauko toimistopäivän lomassa…

Kuka tahansa pystyy ansaitsemaan rahaa bloggaamisella. Blogilla ansaitseminen ei ole pelkästään muoti-, fitness- tai kauneusblogien etuoikeus. Tarvitaan vain oikea tieto, oikeat työkalut sekä oikea asenne ja mikä tahansa on mahdollista!

 bluehost_palvelin

 

Kannattaako ottaa WordPress…? Jos aloittaisin kuitenkin Bloggerilla…?

Tottakai voit aloittaa Bloggerilla mutta minun on pakko kertoa, että muokkausmahdollisuudet bloggerilla ovat rajatummat. Mietin itsekin aikoinaan kumpaa blogialustaa käytän ja tässä vuosien aikana olen huomannut monen bloggaajan siirtyneen ilmaisversioista itse ylläpidettäviin wordpress blogeihin.

Oma domain luo kuitenkin luottamusta lukijoihin (huijaussivustoja on todella paljon) ja uskon, että haluat varmasti erottautua massablogeista.

Blogin siirtäminen ilmaisversiosta itse ylläpidettävään on oma projektinsa. Yritin opiskella sitä pari vuotta sitten ja lopulta turhauduin niin paljon, että jätin vanhan blogin Bloggeriin ja perustin kokonaan uuden WordPressiin.

Kun päätät hankkia palvelimen Bluehostin kautta ja sen lisäksi hankit oman domainin sekä WordPress blogin, alla on sinulle askel askeleelta etenevät ohjeet, miten pääset aloittamaan!

1.  Mieti blogillesi osoite eli domain

Aivan ensimmäisenä sinun tulee miettiä blogillesi nimi. Nimen on hyvä kuvata aihepiiriä, mistä kirjoitat ja jos mahdollista, nimessä tulisi olla jo hakusana, jolla toivot, että sinut löydetään Googlesta. Nimen keksiminen on varmasti yksi haastavimmista asioista koko blogin perustamisen prosessissa.

Suosittelen fiilistelemään ja tunnustelemaan erilaisia nimiä. Voit halutessasi kysyä eri ryhmistä ja keskustelupalstoilta, mitä blogin nimi tuo ihmisille mieleen. Omalla kohdallani blogin nimi oli helppo päättää 😀

2. Bluehost palvelimen hankinta

Mene Bluehostin nettisivuille. Klikkaa etusivulla olevaa ”Get started now” nappulaa, jonka jälkeen pääset valitsemaan itsellesi sopivimman sopimuksen.

Perus (basic) paketillakin pääset hyvin liikkeelle mutta jos tiedät jo nyt, että sinulla on tai tulee olemaan useampia sivustoja, suosittelen lämpimästi ottamaan Plussa (plus) paketin (minulla on tämä koska minulla on samalla palvelimella 7 eri nettisivua ja maksan kaikista vain yhden kiinteän hinnan).

 

palvelin_1

 

palvelin_2

Sen jälkeen, kun olet valinnut itsellesi sopivimman vaihtoehdon, klikkaa vain paketin alla olevaa ”select” painiketta. Seuraavalla sivulla eteesi avautuu kaksi ruutua, joissa vasemmanpuoleisessa mainitaan, että ”minulla ei ole verkko-osoitetta” ja oikeanpuoleisessa että ”minulla on jo verkko-osoite”.

Vasemman puoleiseen laatikkoon kirjoita haluamasi domain ilman www. alkua ja valitse lopuksi sopiva pääte.

bluehost_114

.fi päätteistä domainia ei pysty enää hankkimaan ilman välittäjää. Mikäli haluat blogillesi .fi päätteisen domainin, vieraile Viestintäviraston sivuilla lukemassa lisätietoja.

Seuraavalla sivulla pääsetkin syöttämään omat henkilötietosi… (oikealla puolella olen suomentanut mitä missäkin kohdassa kysytään, jos vaikka lontoonkieli ei ole hallussa 😉 ) Muista tarkistaa ja varmistaan, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein!

palvelin_3

…paketin voimassaoloajan, joko 1, 2 tai 3 vuotta… (ne täpät jotka ovat pakettien alapuolella, voivat jäädä voimaan)

palvelin_4

…ja lopuksi luottokorttisi tiedot.

palvelin_5

Miten paljon bloggaaminen maksaa?

Lopuksi, seuraavalla sivulla, sinua pyydetään asettamaan salasana (lue sivu huolella läpi ennen kuin jatkat!). Voilá! Sinulla on sekä palvelin että oma domain hankittu! Upeaa! Seuraavaksi kerron sinulle lisää WordPress blogin ylläpitämisestä sekä sen kustannuksista.

On tärkeää tietää etukäteen, millaisiin kustannuksiin on syytä varautua, jotta ne voi budjetoida kulut etukäteen ja tiedät, miten paljon blogin on hyvä tuottaa, jotta saat kustannukset katettua (+ mieluusti ”palkkaa” myös itsellesi).

Perussetti, jolla päästään hyvin alkuun, on todella edullinen. Kuluja menee nimittäin vain:

 • palvelimesta (vuosimaksu alkaen 20,76 €, (n. 1,73 €/kk) Bluehostin kautta)
 • nettiliittymästi (itselläni on 4G laajakaista, josta maksan 24,90 € / kk)
 • kaikki muut perusjutut on maksuttomia
 • miten paljon haluat itsellesi palkkaa* alussa.

 

Eli halvimmillaan pääset alle 30,00 € kuluilla kuukaudessa. Myöhemmässä vaiheessa kuluja tulee mm. sähköpostilistan ylläpidosta (esim. Mailchimp maksaa noin 10,00 € / kk sen jälkeen, kun sinulla on yli 2000 tilaajaa),  laskeutumissivuista (itse käytän Leadpagesin laskeutumissivuja sekä boxeja) ja/tai ehkä Facebook mainoksista. Mutta kohtuullisen pienillä kustannuksilla pääset bloggaamisen aloittamaan.

*On hyvä budjetoida itselleen palkkatoive, jotta tiedät mikä on tavoitteesi. Tulen myöhemmin käymään läpi verotusta ja esim. tulojen vaikutusta päivärahojen suuruuteen.

 bluehost_palvelin

Sen uskallan sanoa, että ensimmäisen 2 – 3 kuukauden aikana (varsinkin jos aloitat ihan ensimmäistä kertaa bloggaamisen) tuloja ei vielä tule. Tämä aika menee perustan ja luottamuksen rakentamiseen).

 

Lue lisää: Bloggaamisen tulot; Elokuun tulosraportti

Aiheesta lisää: 7 strategiaa ansaita rahaa blogilla

 

Vaikka Bluehost perii palvelimen maksun minimissään yhdeksi vuodeksi kerrallaan, sinun ei tarvitse pelätä, että menettäisit rahaa, jos päädytkin vaihtamaan palveluntarjojaa matkan varrella.

Esimerkiksi jos vaihdat palveluntarjoajaa 3 kuukauden ylläpidon jälkeen, Bluehost palauttaa jäljellä olevat kuukaudet takaisin luottokortillesi (tai PayPal tilillesi, mikäli  maksoit sen kautta). Bluehost tarjoaa myös täyden 30 päivän rahat takaisin takuun, jos et ole heihin tyytyväinen.

Hyödynnä ammattilaisia

Jossain vaiheessa olet todennäköisesti siinä tilanteessa, että blogisi on niin suosittu, että aikasi ei enää riitä blogin ylläpitämiseen. Bloggaaminen itsessään vie mennessään ja mitä suositummaksi blogisi tulee, sitä enemmän olet tekemisissä myös yhteistyökumppaneiden, lukijoiden ja asiakkaiden kanssa.

Siinä vaiheessa saat myös blogistasi sen verran tuloja, että suosittelen siirtämään blogin ulkoasun muokkaamisen ja ylläpidon ammattilaiselle. Sinun ei tarvitse tehdä kaikkea itse ja on mahtavaa, kun voi keskittää aikaa ja energiaa itselle tärkeimpiin asioihin <3 Lopuksi onkin edessä viimeinen steppi eli WordPress blogin asentaminen 🙂

3. WordPress blogin asentaminen

Vaativin osuus on takanapäin. Suurin osa teknisestä työstä on tehty. Onneksi olkoon! Kun kirjaudut (login) Bluehostin tilillesi, klikkaa ylhäältä ”Addons” ja sen alapuolelle aukeavaa ”Marketplace” linkkiä.

palvelin_10

Avautuvalta sivulta klikkaa ”One-click Installs” linkkiä. Linkki voi olla joko heti sivun keskellä tai ylälaidassa. Alle olen ottanut kaksi erilaista kuvaa, molemmat olen kohdannut, kun olen WordPress blogia asentanut. Olipa sinun näkymäsi kumpi tahansa, klikkaa ”Install” tai ”One-click Install” linkkiä.

palvelin_11

 

 

 

 

 

Aloita bloggaaminen 15 minuutissa! Yksinkertaiset kuvaohjeet + blogin ylläpitämisen kustannukset www.tiiakonttinen.fi

 

 

Tarkista tiedot…

Seuraavalla sivulla sinun tulee tarkistaa, että verkko-osoite on oikea. Jos sinulla on useita verkko-osoitteita, löydät alasvetovalikosta kaikki, mitkä on yhdistetty sinun palvelimellesi.

Alasvetolaatikon löydät siitä kohdasta, missä verkko-osoite on (kuvassa olen peittänyt oman verkko-osoitteeni), laatikon oikeasta reunasta. Kun olet varmistanut, että verkko-osoite on oikea, klikkaa vain ”Check Domain” painiketta.

Aloita bloggaaminen 15 minuutissa! Yksinkertaiset kuvaohjeet + blogin ylläpitämisen kustannukset www.tiiakonttinen.fi

Järjestelmä tarkistaa domainia hetken aikaa (noin 10 – 15 sekuntia riippuen nettiyhteyksestäsi). Sen jälkeen avautuva sivu onkin tärkeä. Tämä on hyvä tehdä huolella, jotta pääset jatkossa kirjautumaan WordPress blogiisi.

Katso ensin hetki alla olevaa kuvaa ja lue sen jälkeen kuvan alta ohjeet, ennen kuin teet toimenpiteitä eteenpäin. Nimittäin jos tällä sivulla tulee virhe, et pääse kirjautumaan wordpress blogiisi ja bloggaaminen on astetta haastavampaa 😀

Aloita bloggaaminen 15 minuutissa! Yksinkertaiset kuvaohjeet + blogin ylläpitämisen kustannukset www.tiiakonttinen.fi

Kun olet painanut edellisessä vaiheessa kohtaa ”Check Domain”, sinulle avautuu sivu, joka ei näytä yllä olevan kaltaiselta. Se johtuu siitä, että sinun täytyy laittaa täppä kohtaan ”Show Advanced Option”.

Sen jälkeen sinulle avautuu yllä olevat tiedot. ”Site name or Title” kohtaan voit kirjoittaa blogisi nimen. Tätä kohtaa pääset muokkaamaan myöhemmin WordPress blogin hallintapaneelin kautta.

Järjestelmä on asettanut sinulle valmiiksi käyttäjänimen ja salasanan. Voit halutessasi pitää ne tai kirjoittaa ”Admin Username” sekä ”Admin Password” kohtiin omat valitseman käyttäjätunnuksen (username) ja salasanan (password).

HUOM! Käyttäjätunnusta ei voi muuttaa enää jälkikäteen, joten valitse sellainen käyttäjätunnus, jota ei tarvitse muuttaa. Salasana voidaan muuttaa ja se onkin hyvä muuttaa muutaman kerran vuodessa tietoturvasyistä.

Muista laittaa kirjautumistiedot talteen

 

Ota sivusta kuvaruutukopio tietokoneella tai puhelimella sen jälkeen, kun olet päättänyt käyttäjätunnuksen ja salasanan mutta ENNEN KUIN klikkaat ”Install Now” painiketta.

Suosittelen myös kirjoittamaan sekä käyttiksen että salasanan itsellesi ylös tai kopioimaan esim. tekstinkäsittelyohjelmaan, jotta ne on helppo kopioida jatkossa, kun kirjaudut WordPressiin sisälle.

Ennen ”Install Now” painiketta on hyvä vielä käydä lukemassa GPLv2 ehdot. Tiedot ovat englanninkieliset (valitettavasti) mutta suosittelen silti, että käyt ne katsomassa läpi.

Kun olet lukenut ehdot ja tarkistanut, että käyttäjätunnus ja salasana ovat niin kuin haluat niiden olevan, klikkaa lopuksi ”Install Now” painiketta.

 bluehost_palvelin

Lopuksi avautuvat sivut kertovat sinulle työn etenemisestä. Voit klikata tietolaatikon oikeasta yläkulmasta ruksia ja kun lataus on valmis (Your install is complete), klikkaa sivun ylälaidassa oranssilla pohjalla olevaa ”Credentials” painiketta.

 

Aloita bloggaaminen 15 minuutissa! Yksinkertaiset kuvaohjeet + blogin ylläpitämisen kustannukset www.tiiakonttinen.fi

 

Skrollaa sivua vähän alaspäin ja klikkaa ”Action” sanan alta ”view” linkkiä. Sinulle avautuu uusi sivu, jossa on vielä kirjautumistiedot sekä kirjautumisosoite (http://verkko-osoitteesi.com/wp-admin).

Tässä kohtaa voit vielä tarkistaa käyttäjätunnuksen ja salasanan mutta niitä et pysty muokkaamaan tässä vaiheessa enää.

Aloita bloggaaminen 15 minuutissa! Yksinkertaiset kuvaohjeet + blogin ylläpitämisen kustannukset www.tiiakonttinen.fi

Tiedätkö mitä? Sinulla on WordPress blogi perustettu ja pääset ihan näillä näppäimillä aloittamaan bloggaamisen! Onneksi olkoon! Sinulla on nyt blogin osoitteella oleva verkko-osoite, palvelin ja perustanut WordPress blogin.

Tästä eteenpäin homma helpottuu oleellisesti. Voit halutessasi klikata ”Admin url” linkkiä ja kirjautua omilla tiedoillasi sisään WordPress blogin hallintapaneeliin. Se on vielä toistaiseksi englanninkielinen mutta annan tämän artikkelin lopuksi sinulle vielä ohjeet, miten pääset kääntämään hallintapaneelin suomeksi.

Jatkossa, joka kerta, kun haluat kirjautua oman blogisi hallintapaneeliin, sinun tulee kirjautua ”Admin url” linkin kautta.

 

Kirjaudu WordPressiin ja käännä sivu suomenkielelle

 

Kun kirjaudut wp-admin -linkin kautta WordPressiin, sinulle saattaa tulla aluksi yleisiä ohjeita tai vinkkejä. Klikkaa painikkeita, joissa lukee ”Later” eli että näet nämä ohjeet vielä myöhemminkin. Sen jälkeen sivun vasemmassa laidassa on piiiiitkä lista erilaisia linkkejä.

Linkkilistan alapäässä lukee ”Settings” (asetukset) ja kun viet hiiren sen sanan päälle, sinulle avautuu uusi linkkivalikko, jossa ylimmäisenä on sana ”General” (yleinen). Klikkaamalla General linkkiä, ja skrollaamalla avautuvan sivun alalaitaan, löydät kohdan ”Site language” (sivuston kieli).

Alasvetovalikon alta löydät Suomi. Valitse se ja lopuksi tallenna asetukset ”Save settings” ja Voilá sivusto on muuttunut suomenkieliseksi!

 

Aloita bloggaaminen 15 minuutissa! Yksinkertaiset kuvaohjeet + blogin ylläpitämisen kustannukset www.tiiakonttinen.fiAloita bloggaaminen 15 minuutissa! Yksinkertaiset kuvaohjeet + blogin ylläpitämisen kustannukset www.tiiakonttinen.fi

Mahtavaa! Onneksi olkoon vielä kerran! Ensinnäkin kiitos, että jaksoit lukea tämän 2300 sanaa pitkän postauksen bloggamisen aloittamisesta ja jos teit artikkelin ohjeiden mukaan, olet nyt valmis aloittamaan bloggaamisen! Upea saavutus!

Seuraavassa postauksessa kerron sinulle, miten saat blogisi tuottamaan ensimmäisestä päivästä alkaen.

Bloggaaminen on helppoa. Kuka tahansa voi kirjoittaa.

Kuitenkin vasta oikeilla työkaluilla, tekniikalla ja sisällöllä ansaitaan rahaa. Siksi jatkankin aiheesta tulevissa blogikirjoituksissani.

 bluehost_palvelin

** Osa tämän postauksen linkeistä on ns. affiliate-linkkejä. Käytän itse Bluehostia ja se on mielestäni markkinoiden edullisin ja helppokäyttöisin palvelin ja siksi haluan suositella sitä myös muille. Olen ottanut Bluehostilta arvokkaamman palvelinpaketin (maksan siitä $ 7,99 kuukaudessa) mutta sinä pääset hyvin liikkeelle edullisimmalla paketilla, joka on $1,95 – $3,95 kuukaudessa. **