Autan digiyrittäjiä ja bloggaajia saamaan lisää tuloja ilman, että heidän tarvitsee tuijottaa läppäriä 24/7/365.

 

Digiyrittäjien kuukausiliikevaihto on kasvanut avullani keskimäärin 2.413,95 € / yksi digituote.

Bloggaajat ovat kasvattaneet affiliatella saatuja provisioita avullani keskimäärin 1.393,98 € / kuukausi.

Olen auttanut useita digiyrittäjiä rakentamaan passiivisesti tuottavia myyntitunneleita. Myyntitunneleiden avulla yrittäjät ovat kasvattaneet liikevaihtoa ilman lisääntyvää työmäärää.

Olen valmentanut yli 160 bloggaajaa kasvattamaan blogin kävijämäärää, saamaan passiivista tuloa mm. affiliate-markkinoinnin avulla ja rakentamaan vankkaa asiantuntija-asemaa heidän kirjoittamassa aihepiirissä.

Olen perustanut Unelma Onnellisuudesta blogin, joka kasvoi lähes 43.000 upeaksi yhteisöksi.

Olen kirjoittanut kaksi Suomen menestyneintä omakustanne e-kirjaa, jotka toivat myyntiä lähes 31.000,00 €.

Olen rakentanut ja lanseerannut verkkovalmennuksen, joka toi puolessa vuodessa yli 36.000,00 € myyntiä.

Olen myynyt sekä Unelma Onnellisuudesta että e-kirja konseptit eteenpäin. Näiden yhteenlaskettu myyntiarvo nousee lähemmäs 40.000,00 €.

Olen kerryttänyt osaamistani vuodesta 2007 lähtien, maustanut sitä työelämällä, pankkialalla ja hionut huippuunsa yrittäjänä. Marraskuussa 2015 perustettu oma yritys kasvaa ja kehittyy kuukausi kuukaudelta.

Suurin intohimoni toimia yrittäjänä on auttaa muita digiyrittäjiä ja bloggaajia saamaan samankaltaisia tuloksia kuin itsekin olen saanut. Olen tehnyt sen mitä opetan, joten tiedän, että se on mahdollista saavuttaa uudelleen – myös Suomen mittakaavassa.

Digiyrittäjät pohtivat tämänkaltaisia kysymyksiä:

  • Miten digituotteita voi myydä ilman jatkuvaa lanseerausta?
  • Millaiset digituotteet myyvät parhaiten?
  • Miten paljon digituotteilla voi oikeasti saada rahaa passiivisesti?

Bloggaajat puolestaan miettivät:

  • Miten saan lisää lukijoita blogiini?
  • Miten saan lukijat kommentoimaan?
  • Miten voin saada lisää rahaa blogilla, ilman että sitä tarvitsee kaupallistaa tai suututtaa lukijat jatkuvalla mainostulvalla?

Minulta löytyy näkemystä ja kokemusta vastata näihin kysymyksiin. Jos sinä kaipaat apua ja tukea näissä kysymyksissä, haluat välttää suurimmat ja katalimmat virheet tai nähdä, miten passiivisesti tuottava myyntitunneli rakennetaan oikein, ota yhteyttä.

Tiia Konttinen

0400 – 732629 (ma-pe 8 – 17)

tiia (at) tiiakonttinen.fi

Minut tunnetaan käytännönläheisenä ja lämminhenkisenä startegina, joka ratkaisee ongelmat mahdottomaltakin tuntuvissa tilanteissa.

Tarjoamani palvelut yrityksille:

6 h sparrauspäivä, jonka aikana rakennamme yhdessä yhdelle digitaaliselle tuotteelle passiivisesti tuottavan myyntitunnelin.

5 ammattilaisen vinkkiä, miten rajaat blogin aiheen 5 minuutissaHyödynnä 6 h sparrauspäivää, kun haluat varmistaa, että rakentamasi digituote päätyy oikeille ihmisille ja tuottaa yrityksen kassavirtaan rahaa. Pilkomme digituotteen osiin, tarkistamme sen toimivuuden ja tuottomahdollisuuden, jonka jälkeen rakennamme sille sopivan myyntitunnelin.


Miltä kuulostaisi sijoittaa 150,00 € kuukaudessa myyntitunneliin, jonka kautta saat keskimäärin 2.413,95 € kuukaudessa myyntiä? Entä miltä kuulostaisi monistaa tämä sama myyntitunneli 3 tai jopa 6 eri digituotteeseen ja kasvattaa yrityksen liikevaihtoa jopa 14.483,70 € kuukaudessa?

Et tarvitse kalliita valmennus- ja myyntialustoja. Riittää, että tiedät, miten myyntitunneli rakennetaan oikein. Rakennan myyntitunnelit aina joko sähköpostiin tai suoraan blogiin.

Sparraus toimii parhaiten livenä. Tulen erittäin mielelläni luoksesi ja vietän päivän kanssasi.

6 h sparrauspäivän hinta on 1.495,00 € + alv 24 % (hinta sisältää matkakulut).

Tarjoamani palvelut bloggaajille:

3 h sparraustuokio kahvikupposen tai lounaan äärellä. Ota mukaan läppäri ja avoin mieli. Jos olet blogannut useita vuosia, voi olla, että olet ”urautunut” tiettyyn tyyliin tai sisältöön. Mitä enemmän sinulla on lukijoita, sitä tarkempi on oltava, kun teet muutoksia blogiin tai sen sisältöön.

Liian suuri muutos voi kadottaa osan lukijoista. Ja sitä emme halua tapahtuvan.

Muutokset toteutetaan aina hienovaraisesti. Isoilla lukijamäärillä jo yhden oikean affiliate-strategian käyttäminen auttaa sinua saamaan tuloja jopa 1.393,98 € kuukaudessa. Ja muuten, näitä affiliate-strategioita minulla on takataskussa kaikkiaan 14 😉

Ehkä haluat kasvattaa lukija- tai someseuraaja määrää ja saada sitä kautta lisää sponsoriyhteistyö mahdollisuuksia. Mahtavaa, tähän minulla on antaa sinulle ammattilaisen vinkkejä parhaiten toimivista strategioista, sekä miten koukutat yritykset kerta toisensa jälkeen tekemään yhteistyötä juuri sinun kanssasi.

Hyödynnä 3 h sparraustuokiota, kun olet valmis laittamaan uuden vaihteen silmään ja saamaan enemmän rahaa blogisi kautta ilman, että se karkottaa lukijat.

Ennen sparraustuokiota pyydän sinulta mm. blogisi analytiikkatietoja sekä suosituimpia postauksia, jotta tiedän, mihin keskitymme sparrauksen aikana. Otan aina toiveesi ja tavoitteesi huomioon ja rakennan toteutettavan strategian näiden ympärille.

Sparraus toimii parhaiten livenä mutta jos emme löydä yhteistä aikaa tai sinun on haastavaa varata 3 tuntia yhdellä kertaa, voimme pilkkoa tapaamisen 2 x 1,5 Skype / Gotomeeting tapaamiseksi.

3 h sparraustuokion hinta on 579,00 € + alv 24 % + matkakulut tai 2 x 279,00 € + alv 24 % (Skype / Gotomeeting)

Myyntitunnelin rakentaminen

Voit palkata minut myös rakentamaan myyntitunnelin valmiiksi upealle digituotteellesi.

Myyntitunnelin rakentaminen vaatii aikaa. Lyhyimmillään 3 kuukautta, pisimmillään 9. Myyntitunnelin rakentaminen on kertaluontoinen projekti, jonka pituus määritellään aloitusvaiheessa. Ulkoistaessasi myyntitunnelin rakentamisen minulle, varmistut siitä, että myyntitunneli rakennetaan loppuun saakka ja kaikki ohjelmat on sykronoitu toisiinsa oikein.

Myyntitunnelin rakentamisen yksityiskohdat neuvotellaan aina tapauskohtaisesti. Jos olet kiinnostunut myyntitunnelin rakentamisen ulkoistamisesta, ota yhteyttä tiia (at) tiiakonttinen.fi.

Sparrauspäivien ja -tuokioiden laskutus tapahtuu kahdessa erässä: 50 % toimeksiannon teon yhteydessä ja 50 % toimeksiannon päättymisen jälkeen. Myyntitunnelin rakentamisen laskutus tapahtuu kuukausittain.