”Tämä on ollut kaikenkaikkiaan tajunnanräjäyttävä kurssi ja näkökulman muutos.

Olet jo nyt säästänyt minun aikaani varmasti yli vuodella – siis blogiaikaani. Ja kun olen jo pitkään valinnut erilaisia ilmaiskursseja esim adwords – sivuten tai erilaisia blogimainontaan liittyen. Yksikään ei ole vastannut kysymyksiin. Kaikki järjestään perustuvat ”agressiiviseen mainontaan” ja niistä lyö läpi että ovat käyneet sinun kurssisi 😀 mutta suhtautuvat asiaan rahanhimoisesti. Vaikka en pidäkään laskelmointia erityisen pahana asiana niin jotkut saavat asian tuntumaan vastenmieliseltä.

Kyllä minä vielä muullekin kurssillesi osallistun kunhan sulattelen vielä tätä.

Teen kaikkeni että blogini nousee arvokkaaksi joko pienelle joukolle tai sitten isommalle – mutta oikeista syistä.” – Minna, https://asuntologi.fi/blogi

P.s. Minna osallistui sekä Menestyksekkään Bloggaamisen Perusteet  verkkokurssille sekä 5 päivän ilmaiseen SEO haasteeseen.

”Kiitos Tiia kaikesta. Olen niin onnellinen, että hoksasin tämän sinun blogivalmennuksen. Tämän kautta minulle on selkiytynyt sekä uuden blogini idea ja oikeastaan koko yrittäjyysidentiteettini. Vuoden olen nyt ollut yrittäjä ja sinkoillut kaiken mielenkiintoisen perässä ja käynyt kaikki kissanristiäiset ym.

Ensi vuonna aion toteuttaa omaa unelmaani, sillä nyt olen tajunnut mikä se on, siis ihan oikeasti. Ja mitkä ovat yritykseni fokusalueet. Ja, että ihan oikeasti sieltä omista ydinosaamisista ja unelmista löytyy ne omat suunnat ja ne voi ihan oikeasti olla bisneksen juju.

Ja ihan oikeasti muutkin on innoissaan niistä. Ei tarvitse esittää yrittäjää ja tehdä niinkuin muut. Voi olla oikeasti oma itsensä. Julkaisen blogini tammikuussa ja tulen sitten kaapista täälläkin.

Kiitos vielä tästä vuodesta sinulle Tiia ja kaikille tässä ryhmässä ja aivan mahtavaa uutta vuotta teille!”

– Helena Örmark, yrittäjä https://www.teesiitatotta.fi/


Saako vähän tuulettaa ja heittää voltteja? Tuo uusin blogipostaukseni on aiheuttanut kivan paljon keskustelua kanafoorumilla. Olen saanut kiitosten lisäksi juttupyyntöjä. Ja olen ihan täpinöissäni. Ei mulla muuta.

Kyyneleet silmissä täällä pakahdun onnesta. Julkaisin eilen iltapäivällä jutun ja aamuun mennessä sitä oli luettu enemmän kuin suosituimpia juttuja ikinä. Mutta suurimman riemun sain niistä kommenteista. Ai että!

– Marianne Hautsalohttp://siltajoensirkus.blogspot.com/


Uudistin koko oman blogini visuaaliseen ilmeen, copyn, alustan sekä domainin Tiian valmennuksessa saamieni ohjeiden perusteella.

Blogini on alkanut tuottamaan. Olen saanut uudistuneen blogini kautta useita tarjouspyyntöjä tulla esiintymään erilaisiin asiakaskokemusta sivuaviin tilaisuuksiin. Keskiarvo myynti 690€ kuukaudessa.

– Perttu Ahvenainen, yrittäjä, Taitori Oy http://www.perttuahvenainen.fi


 

Olen muuten ollut aivan äärimmäisen tyytyväinen bloggauskurssiisi ja suosittelen lämpimästi myös muille asiasta kiinnostuneille!

– Sirpa Tiensuu


”Olen blogannut jo vuosia, siellä koen kirjoittamiseen suurta intohimoa. Varsin pian havaitsin, että bloggaamiseni oli vähän niin kuin pimeässä hapuilua – tein sitä vailla suunnitelmaa, pelkän tunteen ja intuition varassa. Ja ehkä juuri sen vuoksi ajauduin pian päämäärättömään tilaan, jossa kirjoitin kaikille kaikkea eli en oikeastaan kenellekään yhtään mitään.

Bloggaamisesta tuli epäsäännöllistä ja turhauttavaa vaikka yhä pidin siitä. En kuitenkaan saanut minkäänlaisia tuloksia ja aloin luopua ajatuksesta, että blogi saattaisi ikinä tuottaa mitään rahallista korvausta tai lukijamäärien kasvua. Tämä käytännössä johti siihen, etten kirjoittanut mitään pitkiin aikoihin, sillä tuottava työ meni ajankäytössä edelle.

Vasta Bloggaajasta Ammattilaiseksi –verkkokurssilla aloin ymmärtää mitä minun tulisi tehdä toisin, jotta blogi ihan oikeasti voisi menestyä. Kurssin sisältö on tarkoin mietitty, se onkin eräänlainen tietopankki, jonka materiaaleihin voi palata aina uudelleen ja uudelleen.

Miten hartaasti toivonkaan, että tällainen kurssi olisi ollut olemassa jo 4 vuotta sitten kun aloitin bloggaamista! Kaikkein parasta on ehkä se, että kimuranteissa asioissa voi aina kääntyä yhteisön puoleen.

Käytännössä olen oppinut:

  • miten blogi käytönnössä kannattaa rakentaa
  • miten artikkelit on hyvä muotoilla
  • kuka lukijani on ja miten kohdistan artikkelini juuri hänelle
  • mistä seikoista blogin tuloksekkuus on kiinni (näistä läheskään kaikkia en ole vielä edes ehtinyt viedä käytäntöön asti)

Nyt minulla on suunnitelma ja askelmerkit selvillä. Tiedän mitä teen, miksi teen ja jos törmään ongelmaan voin aina kysyä yhteisön apua.”

– Katja Kesti, Health Coach, Personal Trainer http://www.kuntoilo.fi

”Tiia, mitä pidemmälle etenen valmennuksessa, sen enemmän ajattelen, että olet kyllä huipputyyppi, kiitos kaikesta!”

– Kiki Vainionpää http://www.mykoti.net/