fbpx

BLOGIVALMENTAJA TIIA KONTTINEN

Palautteita kursseista ja kirjoista

Palautteita Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennuksesta

Bloggaamisen Perusteet kurssi

palaute
palaute_mpb

Yritysbloggaamisen alkeet e-kirja

Asiakaskommentit

"E-kirja on todella hyödyllinen vasta-alkajalle ja sellaiselle, jolla ei ole kovin hyvää käsitystä koko blogi-/somemaailmasta."

"Tämä kannusti tekemään askelia, yksinkertaisti mun ajatuksiani bloggaamisesta."

"Hyödyllistä tietoa oli minulle riittävästi, koska minulla ei ole vielä blogia niin koin saavani tästä  paljon inspiraatiota aloittamiseen ja hyödyllistä tietoa aiheen valinnasta ja ulkoasusta. Paljon hyviä vinkkejä ja pointteja, joita en ole tullut ajatelleeksi, kuten kirjoita lyhyitä kappaleita."

"E-kirjassa on todella inspiroiva fiilis, kannustaa ja inspiroi aloittamaan."

"Kirja oli mielenkiintoisesti kirjoitettu. Raikas ulkoasu miellytti. Kuva/teksti ohjeeet loppuosassa ovat loistavat - niitä varmasti moni hyödyntää. Koen että sain realistisen kuvan kirjasi kautta."

"Kirjan sisältö on hyödyllistä blogin perustamista suunnitellessa. Monet asiat tuntuvat lukiessa itsestäänselviltä, mutta ovat oikeasti tosi hyvää yhteenvetoa ja priorisointia. Uusinta tietoa olivat näkyvyys- ja käytettävyysseikat mobiililla."


"Kaiken kaikkiaan kirja toimii tosi hyvänä muistilistana blogia perustaessa. Se on selkeä, kun asioihin haluaa palata on tieto nopeasti löydettävissä. Muistiinpanotilan poistaminen selkeyttäisi sitä entisestään."

"E-kirja innostaa ehdottomasti aloittamaan, ja nyt tämä tuli juuri sopivalla hetkellä sillä sain toissapäivänä tietää että yritystoimintaan hakemani starttiraha on myönnetty. Hieno mahdollisuus päästä aloittamaan yritystoiminta ja yrityksen oma blogi samaan aikaan, ja tallentaa sinne koko yrityksen historia alusta saakka. Tämä kirja oli erittäin motivoiva."

Sinullakin on oikeus vaurastua e-kirja

Asiakaskommentit

”Kirja sai vakuutettua, että ihmisellä on mahdollisuus päästä veloistaan ja vaurastua, oli lähtötilanne sitten mikä tahansa. Sain ideoita siitä, miten lähteä muokkaamaan omaa talouttani ja mitä kaikkea pitää ottaa matkan varrella huomioon. Luin kirjan nyt uudelleen ja innostuin hirveästi myös verotuksesta!”

”Laskeskelin, että Sinullakin on oikeus vaurastua e-kirjan ostamisen jälkeen olen onnistunut tienaamaan noin 400,00 € ylimääräistä rahaa, josta kirjassasi puhut. Uskomatonta!” -Kaisa

“Tykkäsin tosi paljon omasta rehellisestä tarinastasi alussa. Sekä muistakin esimerkeistä, jotka havainnollistavat paremmin muutokset. Tykkäsin myös tosi paljon kaikesta, mikä liittyy uskomuksiin, aivotoimintaan ja mieleen! Mielestäni kirjoitat innostavasti ja kirjaa lukiessa on alusta loppuun asti hyvä fiilis. Tekstin kautta välittyy tunne, että sinulle on ihan oikeasti tärkeää, että lukijasi saa kirjan neuvoilla avun.” 

”Tämän kirjan olisin halunnut lukea jo aikoja sitten, monelta jonka kanssa olen keskustellut puuttuu suunnitelma elämälleen.  Kirja antaa hyvin konkreettisen kuvan siitä miten aika vaikuttaa tapahtumiin, talouden tasapainon löytämisessä ja vaurastumisessa. Tuo vertaus tyhjästä kaapista on hieno! Toivon että moni löytää kirjan ja saa siitä ideoita itselleen kuten minäkin sain.” 

”Parhaimpia kirjoja jota olen saanut lukea ja niin ymmärrettävää että innostaa väkisinkin ryhtymään tuumasta toiseen. Esimerkit hyviä ja antaa ajattelemisen aihetta jatkaa/työstää ajatuksia omalla taholla pidemmällekin. Se mikä erityisesti lämmitti että ole hyväsydäminen ihminen joka omastaan antaa hyväntekeväisyyteen. Olet kulkenut ne kivikot läpi ja jaat oikopolkuja muille on todella kunnioitettavaa."

“Kyllä oli inspiroiva kirja ja luin sen kerralla. Kirjan armollisesta tyylistä myös plussaa.“

“Kirja selkeytti omia ajatuksia ja antoi mahdollisuuden yksinkertaisiin muutoksiin.”