Hei, huippua että piipahdit!

Lähetä viestiä, kun koet sen ajankohtaiseksi. Luen henkilökohtaisesti kaikki viestit läpi.

Saan joka viikko lähemmäs 100 sähköpostia. On hienoa jutella kaltaistesi upeiden ihmisten kanssa. Siksi luen henkilökohtaisesti jokaisen viestin, joka sähköpostiini kilahtaa.

Haluan ehdottomasti vastata jokaiseen viestiin jonka saan. Valitettavasti se ei kuitenkaan aina ole mahdollista.

Haluatko varmistaa, että viestisi kuuluu vastattuihin viesteihin? Tässä on kolme asiaa, jotka sinun on hyvä tietää ennen viestin lähettämistä:

1. Kerro asia lyhyesti

Saan lähes 100 sähköpostia viikossa. Pitkien sähköpostien lukeminen ja niihin vastaaminen ei valitettavasti ole mahdollista. Kirjoita viestisi ytimekkäästi.

2. Vastaan viesteihin kolme kertaa viikossa (ma,ke,pe)

Pyrin työssäni pitkäjänteiseen suunnitteluun. Kalenterini on buukattu täyteen yleensä 1 – 2 viikkoa eteenpäin. Siksi nopeiden suunnitelmien ja akuuttien tehtävien hoitaminen ei valitettavasti onnistu. Mikäli haluat henkilökohtaista valmennusta, koulutusta tai haastattelun, pyydän sinua olemaan yhteydessä mahdollisimman hyvissä ajoin, jotta voin varata sille aikaa kalenteristani.

3. Kerro selkeästi, missä tarvitset apuani

Törmään aika ajoin viesteihin, joissa kerrotaan monipuolisesti unelmia ja tavoitteita. On aivan mielettömän upeaa saada lukea niitä. Mutta jos viesteissä ei pyydetä apua, vastaaminen saattaa jäädä. Siksi suosittelen lämpimästi käyttämään alla olevaa esimerkkiä, kun pyydät apuani:

  • Mikä on akuutein ongelma, joka sinulla on tällä hetkellä käsillä?
  • Miten olet yrittänyt ratkaista sen aikaisemmin?
  • Miksi edellinen ratkaisu ei tuonut toivottuja tuloksia?

Tämä auttaa minua jäsentämään paremmin haasteesi enkä anna sinulle niitä vinkkejä ja ohjeita, joita olet jo saattanut kokeilla.

Kiitos 🙂

Voidaan jutella myös