tiiakonttinen

Super-hyper-mahtavaa, että piipahdit

Lähetä viestiä, kun koet sen ajankohtaiseksi. Luen henkilökohtaisesti kaikki viestit läpi.

Saan joka viikko lähemmäs 100 sähköpostia. On hienoa jutella kaltaistesi upeiden ihmisten kanssa. Siksi luen henkilökohtaisesti jokaisen viestin, joka sähköpostiini kilahtaa.

Haluan ehdottomasti vastata jokaiseen viestiin jonka saan. Valitettavasti se ei kuitenkaan aina ole mahdollista.

Haluatko varmistaa, että viestisi kuuluu vastattuihin viesteihin? Tässä on kolme asiaa, jotka sinun on hyvä tietää ennen viestin lähettämistä:

1. Kerro asia lyhyesti

Saan lähes 100 sähköpostia viikossa. Pitkien sähköpostien lukeminen ja niihin vastaaminen ei valitettavasti ole mahdollista. Kirjoita viestisi ytimekkäästi [Täältä löydät lisää vinkkejä asian tiivistämiseen].

2. Henkilökohtainen valmennus (bloggaaminen / digiyrittäjyys)

Hylkään 90 % henkilökohtaiseen valmennukseen tulijoista. Teen töitä asiakkaiden kanssa, jotka ovat oikeasti valmiita muutokseen. Teen töitä enintään 6 asiakkaan kanssa samanaikaisesti. Tällä tavalla varmistan, että henkilökohtaisessa valmennuksessa oleva henkilö saa parhaan mahdollisen avun ja tuen.

Laskutan 50 % etukäteen ja 50 % valmennuksen päätyttyä. Pitkissä valmennuksissa laskutan kerran kuussa.

3. Haastattelut

Annan erittäin mielelläni haastatteluja. Se tarkoittaa, että viestini resonoi uusien ihmisten kanssa. Jos haluat haastattelun, lähetä minulle viestiä ja kerro hieman tarkemmin aiheesta sekä mihin mediaan haastattelu tulee. Jutellaan sen jälkeen lisää, olisiko minulla lisäarvoa annettavana sinun yleisöllesi.

tiia (at) tiiakonttinen.fi

 

tiia-konttinen-3

 

Voidaan jutella myös somessa