Hei yrittäjä!

Tiedän, että ajankäyttösi on arvokasta. Siksi halusin kirjoittaa sinulle nopean postauksen, miten voit

  • tehdä blogipostauksen alle 15 min
  • tehdä somejulkaisut 10 min
  • jakaa postauksia somessa 5 min

Tällä tavalla hoidat bloggaamisen ja somettamisen 30 minuutissa joka viikko.

Näin yrittäjä bloggaa ja somettaa 30 min / vko

Sinulla on tietotaitoa, joka on lukijalle eli asiakkaalle arvokasta. Älä pidä tietoa pääsi sisällä vaan anna sitä myös lukijoillesi. Hyödynnä ilmaisia työkaluja.

Puhu postaus puhtaaksi –> 5 min

Ota haltuun Dragon Dictation tai käytä sähköpostin saneluohjelmaa. Puhu 3 minuuttia ja lähetä teksti sen jälkeen sähköpostiin.

Muokkaa tekstiä sopivaksi –> 10 min

Varmista postauksen oikeinkirjoitus, lisää pisteet, pilkut ja isot alkukirjaimet. Jos aika on todella kortilla, lähetä sanelu oikolukijalle. Säästät 10 minuuttia arvokasta aikaa.

Kierrätä sisältöä –> 10 min

Tee tekstistä kuvia ilmaisella Canvalla. Ota mielenkiintoinen lause ja tee siitä kuva Instagramiin, Twitteriin tai Facebookiin. Kun olet tehnyt kuvien pohjat valmiiksi edellisellä viikolla, sinun tarvitsee vain lisätä teksti ja ladata kuva koneelle.

Ajasta ja markkinoi –> 5 min

Postauksen ajastaminen ei vaadi paljon. 5 minuutissa olet ajastanut sekä postauksen että somejulkaisut. Käytä ilmaisversiota esimerkiksi Hootsuitesta, Bufferista tai Planolysta. Valitse kuitenkin vain yksi ohjelma, jottei sinun tarvitse tehdä samaa työtä moneen kertaan.

Siinä se.

Viikon bloggailut tehty 30 minuutissa

Puuttuuko ideoita ja bloggausaiheita? No ei hätää. Blogipostaus ideageneraattorini auttaa! Sen avulla keksit jopa 100 postausideaa parissa tunnissa. Siis parissa tunnissa voit saada yli 3 kuukauden postausideat. Blogipostaus ideageneraattorin löydät sekä ”Tuplaa lukijat 7 päivässä” että ”Menestyksekkään Bloggaamisen Perusteet” verkkokursseilta.

Ehkä haluat varmistaa postauksen näkyvyyden Googlessa? Silloin suosittelen lämpimästi opiskelemaan ”Hakukoneoptimointia Bloggaajille” verkkokurssin läpi. Kun otat hakukoneoptimoinnnin eli SEOn haltuun, opit automaattisesti sanelemaan postaukset optimoituun muotoon.

P.s. Tämä on muuten tämän blogin lyhyin postaus. 276 sanaa. Google ei tykkää, koska mininipituus on 300… Enkä viitsi kirjoittaa postauksen loppuun turhia täytesanoja, jotta saisin sen täyteen.