Näin yrittäjä bloggaa ja somettaa 30 min / vko

Hei yrittäjä!

Tiedän, että ajankäyttösi on arvokasta. Siksi halusin kirjoittaa sinulle nopean postauksen, miten voit

  • tehdä blogipostauksen alle 15 min
  • tehdä somejulkaisut 10 min
  • jakaa postauksia somessa 5 min

Tällä tavalla hoidat bloggaamisen ja somettamisen 30 minuutissa joka viikko.

Näin yrittäjä bloggaa ja somettaa 30 min / vko

Sinulla on tietotaitoa, joka on lukijalle eli asiakkaalle arvokasta. Älä pidä tietoa pääsi sisällä vaan anna sitä myös lukijoillesi. Hyödynnä ilmaisia työkaluja.

Puhu postaus puhtaaksi –> 5 min

Ota haltuun Dragon Dictation tai käytä sähköpostin saneluohjelmaa. Puhu 3 minuuttia ja lähetä teksti sen jälkeen sähköpostiin.

Muokkaa tekstiä sopivaksi –> 10 min

Varmista postauksen oikeinkirjoitus, lisää pisteet, pilkut ja isot alkukirjaimet. Jos aika on todella kortilla, lähetä sanelu oikolukijalle. Säästät 10 minuuttia arvokasta aikaa.

Kierrätä sisältöä –> 10 min

Tee tekstistä kuvia ilmaisella Canvalla. Ota mielenkiintoinen lause ja tee siitä kuva Instagramiin, Twitteriin tai Facebookiin. Kun olet tehnyt kuvien pohjat valmiiksi edellisellä viikolla, sinun tarvitsee vain lisätä teksti ja ladata kuva koneelle.

Ajasta ja markkinoi –> 5 min

Postauksen ajastaminen ei vaadi paljon. 5 minuutissa olet ajastanut sekä postauksen että somejulkaisut. Käytä ilmaisversiota esimerkiksi Hootsuitesta, Bufferista tai Planolysta. Valitse kuitenkin vain yksi ohjelma, jottei sinun tarvitse tehdä samaa työtä moneen kertaan.

Siinä se.

Viikon bloggailut tehty 30 minuutissa

P.s. Tämä on muuten tämän blogin lyhyin postaus. 213 sanaa. Google ei tykkää, koska mininipituus on 300… Enkä viitsi kirjoittaa postauksen loppuun turhia täytesanoja, jotta saisin sen täyteen.

Julkaistu kategoriassa:
tiialogolla

Olen Tiia Konttinen ja autan Sinua erottautumaan kilpailijoista ja muista bloggaajista. Autan Sinua rakentamaan miellyttävän maineen ja timanttisen brändin sisältömarkkinoinnin avulla. Olipa tavoitteesi oppia bloggaamaan tai hyödyntää blogia tulonhankinnassa, olet tullut oikeaan paikkaan.

Tilaa postaukset sähköpostiin

Tilaa tästä uusimmat blogipostaukset suoraan sähköpostiin.

Liity 268 tilaajien joukkoon

Tarvitsen apua

Hae Googlesta