Kiitos, kun tilasit blogin pika-analyysin

Lue tämä sivu huolella läpi

Pika-analyysia varten tarvitsen seuraavat tiedot:

  • Blogin tarkka osoite (blogin nimi ei riitä, kopioi blogin url suoraan selaimesta)
  • Blogin tavoite
  • Tavoitteen mittarit*
  • Millaisia toimenpiteitä / tehtäviä olet itse tehnyt tavoitteen saavuttamiseksi

Lähetä yllä pyydetyt tiedot sähköpostilla osoitteeseen tiia(at)tiiakonttinen.fi

Blogin pika-analyysi etenee seuraavasti:

Käyn pika-analyysit siinä järjestyksessä, kun saan sähköpostilla tarvittavat tiedot. Lähetän sinulle sähköpostia, kun otan blogisi käsittelyyn. Saat kirjallisen pika-analyysin 3 arkipäivän kuluessa sen jälkeen, kun olen ilmoittanut blogisi käsittelystä. Mitä nopeammin lähetät minulle yllä pyydetyt tiedot, sitä nopeammin otan blogisi käsittelyyn.

Varaa aika sähköpostilla Skype- tai Facetime puhelua varten. Lähetä sähköpostia osoitteella tiia(at)tiiakonttinen.fi ja kerro 2 – 3 aikaa, jolloin sinulle sopii. Sovitaan soittoaika. Ennen puhelua lähetä minulle sähköpostilla kaikki kysymykset, jotka nousivat mieleesi pika-analyysista. Tällä tavalla pääsen valmistautumaan puheluun ennakkoon ja sinä saat puhelusta kaiken mahdollisen hyödyn irti.

*Jos blogin tavoite on lukijamäärän kasvattaminen, lähetä minulle kuvaruutukaappaus Google Analytics tilastoista. Jos blogin tavoite on tulojen saaminen, lähetä minulle tietoa, millä tavalla haluat saada tuloja, miten olet yrittänyt saada tuloja ja miten paljon tuloja on tullut tähän mennessä