fbpx Skip to content

ALOITTELEVASTA BLOGGAAJASTA AMMATTILAISEKSI

Haluan ammattibloggaajaksi

Voiko bloggaamisesta tehdä itselleen työn?

Bloggaamisesta voi todellakin tehdä itselleen työn, näinhän minäkin olen tehnyt. On tärkeää ymmärtää, että ammattibloggaaja voi hankkia elantonsa usealla eri tavalla:

  • tuottamalla sisältöä yhteistyökumppaneille (esim. sponsoroidut postaukset, tuotearvostelut, sisällöntuotanto)
  • sisältömarkkinoinnin avulla (blogi / some)
  • rakentamalla omia digitaalisia informaatiotuotteita ja myymällä niitä (kuten minä)
  • suosittelemalla muiden tuotteita affiliate- tai kumppanuusmarkkinoinnilla (kuten minä)

tiiakonttinen.fi blogissa keskityn enimmäkseen siihen, miten voit tuotteistaa oman osaamisen e-kirjan tai verkkokurssin muotoon ja myydä sitä sekä passiiviseen affiliate- ja kumppanuusmarkkinointiin. Nämä molemmat ovat lähellä sydäntäni ja niitä kohtaan tunnen suurta intohimoa.

Yrittäjänä käytän sisältömarkkinointia omassa blogissani jatkuvasti. Tuen sitä maksetuilla Facebook-mainoskampanjoilla. Mutta suurin osa uusista asiakkaistani tulee tyytyväisten asiakkaiden suosittelun sekä suoraan blogini kautta.

Huomioithan, että sinun ei tarvitse perustaa yritystä, kun haluat kasvaa ammattibloggaajaksi mutta verotuksellisesta näkökulmasta se voi olla jossain vaiheessa järkevää.

Auttaakseni sinut kasvamaan ja kehittymään ammattibloggaajaksi, haluan sinun tietävän, että työ ei ole helppoa eikä nopeaa. Saavuttaaksesi tasaisen tulovirran tarvitset opastusta niin blogisi kehittämiseen kuin liiketoimintaosaamiseen. Tässä blogissa en opeta liiketoimintaa vaan kerron omakohtaisesti omia kokemuksiani ja kokeilujani digiyrittäjänä. Niiden avulla opit paljon mutta suosittelen lämpimästi kouluttamaan itseäsi lisää liiketoiminnan osa-alueella.

Se, missä autan sinua, on vahvan brändin ja luotettavan maineen rakentamisen bloggaamalla ja sisältömarkkinoinnilla. Autan sinua kirjoittamaan sisältöä, joka lumoaa lukijat ja sitouttaa heidät sinun brändiisi. Sinun ei tarvitse enää koskaan keksiä kliseisiä mainoslauseita eikä tuputtaa tai tyrkyttää. Sisältö, jota tuotat omaan blogiisi, tekee työn puolestasi.

Halutessasi yksilöohjausta oman blogisi kanssa, suosittelen varaamaan ajan joko henkilökohtaiseen skype-valmennukseen tai live-valmennukseen. Livevalmennuksessa istumme vierekkäin ja käymme läpi esimerkiksi blogin tekniikkaa ja ulkoasua, sisältöä sekä markkinointia - toiveittesi mukaan.


Varaa aika 15 min maksuttomaan konsultaatioon tästä →


Itsenäiseen opiskeluun suosittelen lippulaivakurssiani, Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ verkkovalmennusta. Valmennuksessa on mukana yhteensä jo yli 400 bloggaajaa ja yrittäjää. Tässä on Marin palaute kurssista:

Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ verkkovalmennus alkaa vain kaksi kertaa vuodessa; keväällä ja syksyllä. Tule mukaan valmennuksen odotuslistalle niin kuulet ensimmäisten joukossa, kun ilmoittautuminen valmennukseen alkaa seuraavan kerran. Klikkaa tästä ja liity mukaan odotuslistalle.

Odotuslistalla oleminen ei sido eikä velvoita sinua mihinkään. Voit poistua odotuslistalta milloin tahansa jokaisen viestin lopussa olevan “Poistu listalta” linkin kautta.

Scroll To Top