Blogin TOP 7 postausta hakukoneoptimoinnista

Hakukoneoptimointi on monelle vielä mörkö. Jo sanana se on inhottava. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että hakukoneoptimointi on oikeastaan aika helppoa ja simppeliä.

Googlehan haluaa tarjota tiedon etsijöille (eli asiakkailleen) parasta mahdollista laadukasta ja hyödyllistä sisältöä. Me tiedon etsijöinä luotamme siihen, että saamme sitä, mitä haemme.  Siksi on tärkeää kirjoittaa hyvää sisältöä, joka auttaa lukijaa.

Muistisääntö:

Kirjoita aina ihmiselle, optimoi vasta sen jälkeen. 

Mutta miksi pitäisi SEOta?

Googlen orgaanisen hakutuloksen kolme ensimmäistä paikkaa saavat parhaat klikkaukset.

  • 1. paikka 32,5 %
  • 2. paikka 17,6 %
  • 3. paikka 11,4 %

Tämä on orgaanista eli ilmaista liikennettä suoraan Googlesta. Olen saanut aika monesti kuulla, että blogiini on ”törmätty” Googlen kautta. Silloin se tarkoittaa, että postaukseni ovat nousseet tietyissä hakutermeissä noiden kolmen joukkoon (tai ainakin vähintään ensimmäiselle sivulle).

Pääset hyvin alkuun hakukoneoptimointiin tutustumalla näihin seitsemään blogipostaukseen, joissa kirjoitan lisää hakukoneoptimoinnista.

Julkaistu kategoriassa:
tiialogolla

Olen Tiia Konttinen ja autan Sinua erottautumaan kilpailijoista ja muista bloggaajista. Autan Sinua rakentamaan miellyttävän maineen ja timanttisen brändin sisältömarkkinoinnin avulla. Olipa tavoitteesi oppia bloggaamaan tai hyödyntää blogia tulonhankinnassa, olet tullut oikeaan paikkaan.

Tilaa postaukset sähköpostiin

Tilaa tästä uusimmat blogipostaukset suoraan sähköpostiin.

Liity 270 tilaajien joukkoon

Tarvitsen apua

Hae Googlesta