Verkkokurssin tekeminen on loistava keino tuotteistaa omaa osaamista. Verkkokursseja pystytään tekemään kohtalaisen nopeastikin ja testaamaan ideaa markkinoilla.

Esimerkiksi itse testasin affiliatemarkkinoinnin verkkokurssi-ideaa. Puolessa vuodessa kiinnostuneita ilmoittautui 65, mikä kertoo minulle, ettei kyseisellä kurssilla ole kysyntää. On siis turha käyttää aikaa ja energiaa sellaisen kurssin tekemiseen, jolla ei ole myyntipotentiaalia.

Monet lähtevät tekemään verkkokurssin siitä näkökulmasta, mikä kiinnostaa heitä itseään. He olettavat, että jokainen haluaa ostaa kurssin, koska se auttaa. Mutta harva näin rakennettu verkkokurssi kuitenkaan myy.

Verkkokurssin (kuten minkä tahansa digituotteen) tulee ratkaista ongelma tai täyttää jokin tarve. Verkkokurssi-idea pitää validoida ja testata, jotta nähdään sen potentiaali. Vasta sitten kurssin tekemiseen kannattaa käyttää aikaa.

Jos olet miettinyt oman verkkokurssin tekemistä tai tuskailet, miksei kurssia osteta, lukaisepa nämä postaukset. Saatat saada uusia oivalluksia ja kääntää myynnin kasvu-uralle.

Blogin TOP 10 postausta verkkokursseista

tiialogolla

Olen Tiia Konttinen ja autan Sinua erottautumaan kilpailijoista ja muista bloggaajista. Autan Sinua rakentamaan miellyttävän maineen ja timanttisen brändin sisältömarkkinoinnin avulla. Olipa tavoitteesi oppia bloggaamaan tai hyödyntää blogia tulonhankinnassa, olet tullut oikeaan paikkaan.

Tilaa postaukset sähköpostiin

Tilaa tästä uusimmat blogipostaukset suoraan sähköpostiin.

Liity 270 tilaajien joukkoon

Tarvitsen apua

Hae Googlesta