Kiinnostaako yrityksiä tehdä yhteistyötä harrastelijabloggaajan kanssa…?

Näinhän se menee, arvotamme erilaiset asiat sen mukaan, miten laadukkailta ne näyttävät. Ja valitettavasti tämä pätee myös bloggaamisessa. Yritykset haluavat tehdä yhteistyötä niiden bloggaajien kanssa:

  • jotka ovat iloisia ja inspiroivia
  • joilla on kokemusta bloggaamisesta
  • jotka kirjoittavat laadukasta sisältöä
  • haluavat auttaa yritystä kasvattamaan tietoisuutta ja myyntiä

Auttaakseni sinua tässä, suosittelen lämpimästi, että hankkiudut eroon harrastelijabloggaajan leimasta. Ja usko pois, se ei ole edes niin vaikeaa, miltä saattaa tuntua. Siksi suosittelenkin sinua osallistumaan mukaan Menestyksekkään Bloggaamisen Perusteet kurssille, mikäli et ole sitä vielä opiskellut. Tämän kurssin avulla teet itsestäsi ja blogistasi houkuttelevan niin ulkoisesti kuin sisällöllisesti. Klikkaa kurssin kuvaa ja lue lisää:

Menestyksekkään Bloggaamisen Perusteet

Yritysyhteistyössä tärkeää on tietysti se, että blogissasi vierailee riittävästi lukijoita. Siksi nyt on loistava tilaisuus laittaa hakukoneoptimointi kuntoon. Onneksi hakukoneoptimointi on todella simppeliä eikä vaadi paljoa teknistä osaamista. ”Hakukoneoptimointia Bloggaajille” verkkokurssin sisältö on tehty super-käytännönläheiseksi ja helposti seurattavaksi. Ohjeet ja vinkit on käyty kädestä pitäen läpi ja laitat blogisi hakukoneoptimoinnin kuntoon kerralla. Klikkaa vain kurssin kuvaketta ja lue lisää.

Hakukoneoptimointia bloggaajille

Lopuksi annan sinulle käyttöön yhden salaisen aseeni. Olen kehittänyt menetelmän blogipostausten kirjoittamiseen ja itse sisältöön, jota hyödynnän blogissani koko ajan. Tämän menetelmän ansiosta blogissani vierailee yli 25000 uniikkia lukijaa joka kuukausi ja yksi ainoa postaus on tuonut minulle yli 5000 € passiivista affiliatetuloa vajaassa 2 vuodessa. Tämän e-kirjan sisältö avaa menetelmän 8 eri blogipostauksen kautta läpi. Tämän e-kirjan jälkeen tiedät, mikä saa lukijat ostamaan suosittelemiasi tuotteita. Klikkaa e-kirjan kuvaa ja lue lisää:

Tässä on myös oiva valikoima blogipostauksia, joihin kannattaa tutustua omaan tahtiin: