Kiinnostaako ketään oikeasti se mitä kirjoitan…?

Tämä on se kysymys, joka monella bloggaajalla pyörii mielessä. Myös minä tuskailin tämän asian kanssa ”urani” alkuaikoina. Olet kirjoittanut blogia nyt muutaman kuukauden mutta sinusta tuntuu, että lukijamäärä ei vain kasva. Etkä ole varma, missä vika on.

Huolet pois, minulla on sinulle juuri oikeat työkalut, joiden avulla saat lisää lukijoita upeaan blogiisi.

Houkuttelevan sisällön eli blogitekstien kirjoittaminen on tärkeää mutta ennen sitä sinun kannattaa tehdä bloggaamisesta suunnitelmallista ja tavoitteellista. Sinua auttaa ”Suunnitelmallisen Bloggaamisen Työkirja”. Suosittelen lämpimästi tulostamaaan työkirjan ja tekemään annetut tehtävät kynällä suoraan paperille. Tämä aktivoi molemmat aivopuoliskot, jolloin saat luovuuden käyttöösi tehokkaasti. Klikkaa kirjan kuvaa ja hanki työkirja itsellesi.

Suunnitelmallisen Bloggaamisen Työkirja

 

Työkirjan rinnalle suosittelen lämpimästi Menestyksekkään Bloggaamisen Perusteet kurssia. Tämä kurssi on tiivis, nopeasti etenevä ja helppo käyttöinen kurssi, joka avaa sinulle monia ahaa-oivalluksia. Tässä Sannan palaute kurssista:

”Aloitin eilen sitä ostamaani kurssia ja pidin siitä ja se nyt jo auttoi minua hahmottamaan asioita. Vaikka siis kaikki tähän astiset asiat ovat olleet minulle käytännössä tuttuja, en ole ymmärtänyt juuri oman blogin kohdalla niitä tehdä. Niin helposti sitä unohtuu omassa tekemisessä metsä puolta. Iso kiitos siis jo tässä vaiheessa! Vaikka olen käynyt vasta 10% kurssista, koen saaneeni rahalleni täyden vastineen.” -Sanna

Klikkaa kurssin kuvaa alta ja lue lisää kurssista:

Menestyksekkään bloggaamisen perusteet

 

Näiden lisäksi suosittelen lukemaan nämä postaukset omaan tahtiin:

Jos et ole vielä liittynyt Bloggaajan Viikkokirjeen tilaajien joukkoon, suosittelen lämpimästi tekemään sen viimeistään nyt. Klikkaa alla olevaa kuvaa ja tule mukaan, saat sisäänpääsyn Bloggaajille tarkoitettuun maksuttomaan aloituspakettiin:

Lämpimästi tervetuloa mukaan 3000+ viikkokirjeen tilaajan joukkoon!

Click here to subscribe

Rekisteriseloste ja tietosuoja

Kiinnostaako yrityksiä tehdä yhteistyötä harrastelijabloggaajan kanssa…?

Näinhän se menee, arvotamme erilaiset asiat sen mukaan, miten laadukkailta ne näyttävät. Ja valitettavasti tämä pätee myös bloggaamisessa. Yritykset haluavat tehdä yhteistyötä niiden bloggaajien kanssa:

  • jotka ovat iloisia ja inspiroivia
  • joilla on kokemusta bloggaamisesta
  • jotka kirjoittavat laadukasta sisältöä
  • haluavat auttaa yritystä kasvattamaan tietoisuutta ja myyntiä

Auttaakseni sinua tässä, suosittelen lämpimästi, että hankkiudut eroon harrastelijabloggaajan leimasta. Ja usko pois, se ei ole edes niin vaikeaa, miltä saattaa tuntua. Minulta kysytään paljon, onko ”perinteinen bloggaaminen” kuollut. Ei se ole. Edelleen blogia voidaan kirjoittaa päiväkirjamaisesti ja harrastusmielessä. Mutta on tärkeää ymmärtää, että yritykset eivät välttämättä tee yhteistyötä harrastelijabloggaajien kanssa.

Aloita matkasi osallistumalla maksuttomaan workshoppiin, jonka aikana opetan sinulle, miten pääset eroon harrastelijabloggaajan leimasta.

Click here to subscribe

Rekisteriseloste ja tietosuoja

 

Tässä on myös oiva valikoima blogipostauksia, joihin kannattaa tutustua omaan tahtiin: