fbpx Skip to content

ALOITTELEVASTA BLOGGAAJASTA AMMATTILAISEKSI

Eroon harrastelijan leimasta

Kiinnostaako ketään oikeasti se mitä kirjoitan…?

Tämä on se kysymys, joka monella bloggaajalla pyörii mielessä. Myös minä tuskailin tämän asian kanssa ”urani” alkuaikoina. Kenties olet kirjoittanut blogia jo useamman vuoden mutta lukijamäärä ei vain kasva. Haluaisit jotain vastinetta ajankäytöllesi eikä huulipunalla oikein voita leivän päälle ostella...

Houkuttelevan sisällön eli blogitekstien kirjoittaminen on tärkeää mutta sitäkin tärkeämpää on, millainen maine sinulla on bloggaajana ja yhteistyökumppanina.

Kiinnostaako yrityksiä tehdä yhteistyötä harrastelijabloggaajan kanssa…?

Päästäksesi eroon harrastelijan leimasta, tarvitset uskottavuutta ja luotettavuutta bloggaajana. Pystyt rakentamaan tämän hyvin sisällön avulla. Kun haluat erottua selkeästi muista bloggaajista ja herättää yritysten mielenkiinto blogiasi kohtaan, sinun kannattaa rakentaa itsellesi ystävällinen, positiivinen ja empaattinen maine.

Yritykset haluavat tehdä yhteistyötä niiden bloggaajien kanssa:

  • jotka ovat iloisia ja inspiroivia
  • joilla on kokemusta bloggaamisesta
  • jotka kirjoittavat laadukasta sisältöä
  • blogin ulkoasu on laadukas ja selkeä
  • haluavat auttaa yritystä kasvattamaan tietoisuutta ja myyntiä

Auttaakseni sinua tässä, suosittelen lämpimästi, että hankkiudut eroon harrastelijabloggaajan leimasta. Ja usko pois, se ei ole edes niin vaikeaa, miltä saattaa tuntua. Minulta kysytään paljon, onko ”perinteinen bloggaaminen” kuollut. Ei se ole. Edelleen blogia voidaan kirjoittaa päiväkirjamaisesti ja harrastusmielessä. Mutta on tärkeää ymmärtää, että yritykset eivät välttämättä tee yhteistyötä harrastelijabloggaajien kanssa. Tiesitkö, että blogin ulkoasusta saadaan upea jo 10 eurolla?


Hanki lisää upeita lukijoita hakukoneoptimoinnin avulla

"Opi hakukoneoptimoinnin perusteet tunnissa" verkkokurssi sopii sinulle, joka haluat opetella hakukoneoptimointia aivan alkeista lähtien tai sinulle, joka haluat kerrata ja palauttaa muistiin, miten hakukoneoptimointi toimii.

Kurssi sisältää n. tunnin mittaisen teoriavideon, tehtäviä sekä kirjallisia ohjeita. Kurssin hinta on 49,90 € (sis. alv 24 %) ja voit tutustua kurssiin lisää klikkaamalla tätä linkkiä.

Scroll To Top