Haluatko hyödyntää blogia ilmaisena markkinointikanavana?

Toivotko lisää upeita, sitoutuneita ja maksavia asiakkaita?

Haluatko erottautua kilpailijoista ja toteuttaa oman unelmasi? 

Vuonna 2016 Suomessa oli yli 370.000 yritystä. Ilman yrityksiä Suomi käytännössä pysähtyy. Se, mitä sinä teet, on arvokasta työtä.

Yritysblogin ylläpitäminen vaatii kärsivällisyyttä ja sitoutuneisuutta. Ja juuri siksi haluan kutsua sinut mukaan yrittäjille suunnattuun yhteisöön, koska haluan omalta osaltani auttaa sinua saavuttamaan oman unelmasi yrittäjänä.

Olen kerännyt tietotaitoa blogeista ja bloggaamisesta yli 10 vuotta. Vuodesta 2016 alkaen olen kouluttanut ja valmentanut yli 700 bloggaajaa. Heidän joukossaan mm.:

 

Ja nyt haluan auttaa juuri sinua. Haluan, että otat kaiken hyödyn irti omasta yritysblogistasi ja saavuttatat oman unelmasi. Kun kuljet kohti unelmaasi, saat avullani ison joukon sitoutuneita asiakkaita, erotut selkeästi kilpailijoista ja kasvatat liikevaihtoasi vuosi vuodelta.

Positiivinen oravanpyörä, joka saa kauppasi kuhisemaan 🙂

Joten, tervetuloa Suomen upeimpien yrittäjien joukkoon!

Liittyminen ei maksa sinulle mitään, mutta antaa varmasti paljon:

#1 Yrittäjille suunnattu materiaalikirjasto (tulossa marraskuussa 2017)

Kerään parhaillaan sinulle hyödyllistä materiaalia, jonka turvin tulet saamaan blogistasi kaikki tehot irti. Materiaalikirjastoon on tulossa mm.:

 • ohjeet, miten hyödynnät jo julkaistua materiaalia tehokkaammin
 • vinkkejä, miten rakennat yrityksesi ympärille sitoutuneen ja aktiivisen yhteisön
 • niksejä hakukoneoptimointiin
 • vinkkejä, miten erotut tehokkaasti kilpailijoista pelkän blogin ansiosta
 • sekä paljon paljon muuta!

Materiaalikirjasto avaa ovensa marraskuussa mutta kun tulet mukaan jo nyt, saat sisäänpääsyn ennen muita 😉

#2 Ilmainen viikkokirje, joka on pakattu täyteen niksejä ja vinkkejä

Kirjeiden avulla teet vähemmän mutta saat aikaan enemmän.

Olen

 • teini-ikäisten erityiskaksosten (adhd/add) yksinhuoltajaäiti
 • yrittäjä
 • ruuanlaittaja
 • opettaja (pojan ollessa kotiopetuksessa)
 • pyykinpesijä
 • siivoaja
 • autonkuljettaja
 • kissanhoitaja…

En tiedä sinusta mutta minulla ei ole aikaa tehdä turhaa työtä eikä strategioida viikkotolkulla markkinoinnin kanssa.

Olen vuosien aikana kehitellyt erilaisia menetelmiä, joiden avulla teen asiat nopeasti, tehokkaasti ja saan niillä tuloksia. Ja nämä menetelmät haluan antaa myös sinulle.

#3 Ennakko-osto oikeus valmennuksiin

Saat sisäänpääsyn valmennuksiin aina ennen muita mutta vain, jos koet valmennuksen sinulle hyödylliseksi. Bloggaavien yrittäjien yhteisön jäsenyys ei velvoita sinua mihinkään.

#4 Inspirointi

Saat kutsuja ilmaisiin webinaareihin ja Facebook-livelähetyksiin, joiden tavoitteena on auttaa ja tuoda valoa niihin hetkiin, kun kaikki näyttää synkältä. Ja yrittäjinä tiedämme, että yrittäjyys ei ole aina ruusuilla tanssimista. Siksi on äärimmäisen tärkeää olla mukana yhteisössä, joka inspiroi, tsemppaa ja kannustaa.

#5 Yhdessä tekeminen

Yhdessä eteenpäin unelmien liiketoiminnan puolesta. On tärkeää muistaa, että vaikka saat paljon ilmaista tietoa, vain se ratkaisee, vietkö tiedon käytäntöön vai jääkö se suunnitteluasteelle.

On helppo lukea kirje tai opas ja sanoa ”kokeilen tätä ensi viikolla, kun on aikaa”. Mutta fakta on, että kiireen keskellä unohdat oppaan ja kirjeen. Jäät junnaamaan paikalleen. Ja sitä en todellakaan toivo.

Siksi muistutan sinua, että kuljemme yhdessä tätä matkaa eteenpäin. Teen paljon töitä sen eteen, että tieto, jota saat, auttaa sinua saamaan oman kauppasi kuhisemaan. Näin varmistamme, että molemmat menestymme – yhdessä.

Click here to subscribe

Rekisteriseloste ja tietosuoja

Perustin bloggaaville yrittäjille suunnatun yhteisön, koska haluan tarjota osan oppimistani nikseistä ja vinkeistä ilmaiseksi. Lisäksi haluan, että sinun ei koskaan tarvitse ostaa valmennusta tuntematta ensin valmentajaasi.

Yhteisön jäsenyys ei velvoita tai sido sinua mihinkään. Uskon kuitenkin, että se on pidemmän päälle arvokkaampi kuin useat muut valmennukset. Voit lopettaa yhteisön jäsenyyden milloin tahansa klikkaamalla jokaisen kirjeen lopussa olevaa ”Unsubscribe” linkkiä.

Mahtavaa saada sinut mukaan, lämpimästi tervetuloa!

Henkilökohtainen inspiroijasi ja valmentajasi,

Tiia