Maksuton Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ workshop | Ilmoittautuminen käynnissä NYT

Kolme vuotta.

Kolme vuotta taistelin kasvattaakseni yleisöä. Saadakseni näkyvyyttä. Tehdäkseni itseni tunnetuksi. Kirjoitin kerran viikossa yhden postauksen, jaoin sitä innokkaana saman tien 10 eri Facebook-ryhmään ja yritin saada tuloja bloggaamalla.

Kolme pitkää vuotta.

Jos olisin voinut osallistua tähän maksuttomaan valmennukseen, olisin takuulla tehnyt parempaa ”tulosta” paljon nopeammin.

Vuosien aikana olen kolunnut satoja blogeja, ladannut kansiotolkulla ilmaisia materiaaleja (ihan oikeasti, niitä kansioita on kaikkiaan 10), testannut eri strategioita ja menetelmiä. Vain huomatakseni, että osa tiedoista oli auttamattomasti jo vanhaa ja osa jopa väärää.

Sanomattakaan että kaikki materiaali oli englanninkielellä!

Mutta tein sen. Tein sen ensin itseni vuoksi ja lopulta sinun vuoksesi. En nimittäin halua, että kukaan joutuu käymään sitä samaa työtä läpi, mitä minä olen käynyt.

Ja juuri siksi, olen rakentanut suuren suosion saaneen maksuttoman 4-osaisen verkkokoulutussarjan, jonka nimi on Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ workshop. Tämä workshop on kerännyt jo yli 1500 innokasta osallistujaa. JA nyt sinulla on loistava tilaisuus tulla mukaan.

Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ workshop sukeltaa askel askeleelta etenevään menetelmään, jonka avulla rakennat omaa yleisöäsi verkossa ja saat myös tuloja (jos se on sinun tavoitteesi).

Tämä 4-osainen verkkokoulutussarja on pakattu täyteen parhaita vinkkejä (ja salaisuuksia), kuten

  1. videossa käyn läpi 5 tärkeintä askelta, jotka sinun tulee ottaa, kun haluat kasvattaa yleisöäsi ja saada tuloja
  2. videossa käyn läpi 5 tyypillisintä virhettä, joita ihmiset tekevät kun he haluavat tuloja
  3. videossa käyn läpi 4 todellista suomalaista case studya bloggaajista ja yrittäjistä, jotka ovat saaneet mielettömän upeita tuloksia
  4. videon sisältö on vielä salaisuus 😉

Järjestän tämän maksuttoman koulutuksen vain kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Syksyn workshop alkaa 30.10. joten nyt on loistava tilaisuus tulla mukaan ja viedä oma blogi seuraavalle tasolle!

Tässä hieman teknistä tietoa workshopista:

  • Lähetän 7 päivän aikana sinulle 4 sähköpostia
  • Jokaisessa sähköpostissa on lyhyt intro sekä linkki videoon
  • Jokaisen videon alapuolella on painike, josta saat ladattua kyseisen videon työkirjan
  • Videot on katsottavissa 19.11. saakka, jonka jälkeen ne poistuvat

Jokainen video tulee lopulta näkyviin yhdelle sivulle, jolloin pääset palaamaan aikaisempiin videoihin samalla kertaa (esim. jos haluat katsoa kaikki videot kerralla):

Bloggaajasta Ammattilaiseksi workshop

Tässä edellisten osallistujien ahaa-oivalluksia:

Bloggaajasta Ammattilaiseksi workshop

Bloggaajasta Ammattilaiseksi workshop

Näin pääset mukaan!

Eikö ole helppoa!

Nähdään workshopissa!

Julkaistu kategoriassa:
tiialogolla

Olen Tiia Konttinen ja autan Sinua erottautumaan kilpailijoista ja muista bloggaajista. Autan Sinua rakentamaan miellyttävän maineen ja timanttisen brändin sisältömarkkinoinnin avulla. Olipa tavoitteesi oppia bloggaamaan tai hyödyntää blogia tulonhankinnassa, olet tullut oikeaan paikkaan.

Tilaa postaukset sähköpostiin

Tilaa tästä uusimmat blogipostaukset suoraan sähköpostiin.

Liity 3 364 tilaajien joukkoon

Tarvitsen apua