Bloggaajan Viikkokirje

Onpa mahtavaa nähdä sinut täällä! Olet selkeästi kiinnostunut bloggaamisesta ja etsit mielelläsi lisätietoa, miten voit olla parempi, taitavampi tai menestyvämpi bloggaaja.

Ja juuri siinä minä haluan auttaa sinua! Olipa siis onni että kohdattiin.

Olen saanut paljon palautetta siitä, että blogini on käytännönläheinen, auttava, tukeva ja syväluotaava. Muun muassa tällaisen viestin sain Fcebookiin pari päivää sitten:

Super-mahtavat kiitokset Riinalle tästä palautteesta 🙂

Mutta blogi ei ole ainoa paikka, johon tuotan sisältöä. Kerran viikossa lähetän sähköpostilistallani oleville upeille henkilöille kirjeen, jossa käyn läpi tekniikaa, vinkkejä, ideoita, oppeja ja projekteja, joita en julkaise blogissa. Tai no, 99 % siitä, mitä kirjoitan Bloggaajan Viikkokirjeeseen, en julkaise blogissa 😉

Muun muassa Heli lähetti minulle tällaisen palautteen viikkokirjeestä:

”Olen kokenut nämä kirjeet todella hyödyllisinä. Olen saanut valtavasti tietoa (enemmän kuin muista samankaltaisista viikkokirjeistä)” -Heli

Huippua! 

6 hyvää syytä tulla mukaan Bloggaajan Viikkokirjeen tilaajaksi:

  • Yksinkertaistan ja käyn läpi blogin tekniikkaa
  • Saat uusia ideoita, näkökulmia ja ajatuksia
  • Jaan tietoa aloittelijoille ja jo pidempään bloganneille
  • ”Älä tee näin” osioita, jotta vältyt suurimmilta virheiltä
  • Pohdintaa bloggaamisesta ja vähän sen vierestä
  • Case Study analysointeja

Kun tulet mukaan tänään, saat liittymislahjaksi 5 suosituinta viikkokirjettä koottuna pdf-tiedostoon. Voit ladata ja lukea tai ladata, tulostaa ja lukea viikkokirjeet silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Fakta on muuten se, että

  • jos et ole tilannut viikkokirjettä, alkuvuoden viestejä ei ole enää saatavilla (paitsi nuo 5 suosituinta)
  • viikkokirje on täysin ilmainen – nyt ja tulevaisuudessa
  • voit keskeyttää viikkokirjetilauksen milloin tahansa

 

Q & A

Q: Miten pääsen mukaan?

A: Ihanaa, kun tulet mukaan, täältä pääset!

Q: Milloin saan 5 suosituinta Bloggaajan Viikkokirjettä?

A: Saat ne välittömästi, kun liittyminen sähköpostilistalle on vahvistettu. Tästä annan sinulle selkeät ohjeet sen jälkeen, kun tulet mukaan. Lue huolella jokainen sivu, jolle siirryt, jotta vahvistus onnistuu.

Q: Milloin Bloggaajan Viikkokirje ilmestyy?

A: Bloggaajan Viikkokirje ilmestyy joka sunnuntai klo 10.00. Ainoa poikkeus on tekninen haaste, jos viesti ei lähde, läppäri on rikki enkä pysty tekemään ajastusta tai palvelimella on jotain häikkää.

Q: Voinko lopettaa viikkokirjeen tilaamisen?

A: Kyllä voit, enkä pahastu siitä ollenkaan. Jokaisen viestin lopussa on ”Unsubscribe” linkki, jota klikkaamalla poistut sähköpostilistalta. Joskus voi olla, että olet liittynyt useammalle listalle, jonka johdosta viestejä saattaa tulla poistumisen jälkeen. Siinä tapauksessa kannattaa lähettää minulle suoraan sähköpostia ja pyytää, että poistan sinut listalta.

Q: Mitä tietoja minusta säilytetään?

A: Liittymisen yhteydessä pyydän sinulta nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiohjelma saattaa hakea asuinpaikkakuntasi netistä mutta minä en tee sillä tiedolla oikeastaan mitään. Sähköpostiosoite on tärkein. Virallisen rekisteriselosteen sekä tietoa evästeistä pääset lukemaan täältä.

Q: Julkaistaanko viikkokirjeet muuallakin?

A: 99 % ei julkaista. Joskus voi olla, että julkaisen jonkun yksittäisen viikkokirjeen blogipostauksena. Mutta silloin julkaisu tapahtuu 3 – 9 kuukautta viikkokirjeen lähettämisen jälkeen. Saat siis vinkit ja sisäpiiritiedon nopeammin lukemalla ne viikkokirjeestä.

Q: Entä jos en ehdi lukea viikkokirjeitä?

A: Suosittelen lämpimästi siirtämään ne omaan kansioon sähköpostiohjelmassasi. Tällä tavalla voit milloin tahansa palata niihin, tarkistaa, lukea uudelleen ja oppia jotain uutta.

Q: Onko viikkokirjeessä oikeasti jotain muutakin kuin pelkästään ”Osta sitä, osta tätä ja osta tuota” viestejä?

A: Voin luvata, että kyllä on! Toki lähetän silloin tällöin tietoa tarjouksista tai uusista kursseista viikkokirjeen mukana mutta se on enemmän poikkeus kuin sääntö.

Haluan tarjota viikkokirjeen tilaajille mahdollisuuden tulla mukaan ennen muita, joten he ovat aina etulyöntiasemassa, kun esimerkiksi kurssipaikkoja täytetään. Voi siis olla, että en julkaise jotain kurssia ollenkaan blogin puolella, jos kurssi täyttyy viikkokirjeen tilaajista! 😉

Q: Okei, kuulostaa reilulta. Miten pääsinkään mukaan?

A: Jee, mahtavaa, tästä näin. Lämpimästi tervetuloa mukaan!