Skip to content

ALOITTELEVASTA BLOGGAAJASTA AMMATTILAISEKSI

3 askelta bloggauksen ammatti­laiseksi

Mistä on hyvä blogi tehty? Mielenkiintoisesta sisällöstä, luotettavasta maineesta ja intohimosta bloggaamista kohtaan. Bloggaaminen on hauskaa, luovaa ja mielenkiintoista. Mutta se voi olla  myös hämmentävää, monimutkaista ja pelottavaa. Auttaakseni sinua selättämään hämmennyksen ja yksinkertaistamalla monimutkaisia asioita, tässä on sinulle 3 askelta, joiden avulla kasvat aloittelevasta bloggaajasta ammattilaiseksi.

Bloggaaminen ei ole pikajuoksu vaan maraton

Yrität tehdä yhtä asiaa tänään ja toista huomenna. Jos et käytä aikaa bloggaamiseen, käytät sitä blogin tekniikkaan; kuvien muokkaamiseen ja lisäämiseen, erilaisten ohjelmien ja lisäosien opetteluun tai teeman muokkaamiseen.

Yhä uudelleen huomaat olevasi jumissa siinä samassa pisteessä, missä olet ollut jo pitkään. Teitpä mitä tahansa, et tunnu pääsevän eteenpäin.

Suurin vihollisesi on aika. Koska blogeja on jo niin paljon, sinusta tuntuu, että sinun pitää saada nopeasti asioita eteenpäin, jotta “kukaan ei varasta ideaasi”.

Mutta kiire saa sinut tekemään virheitä ja päätöksiä lyhyellä aikajänteellä. Joudut kerta toisensa jälkeen tilanteisiin, joissa “sammuttelet tulipaloja” sen sijaan, että sinulla olisi aikaa tehdä asioita harkiten ja suunnitellusti. Ehkä sinusta tuntuu, että olet jo valmis heittämään hanskat tiskiin lopullisesti.

Pysähdy. Hengitä syvään. Luota, kun sanon, että bloggaaminen ei ole pikajuoksu vaan maraton. Tässä työssä ei palkita heitä, jotka kulkevat höyryjunan lailla eteenpäin vaan heidät, jotka jaksavat kulkea tätä matkaa riittävän pitkään.

Tiedän miksi tunnet näitä tunteita ja tiedän, miksi jäät jumiin. Tiedän, että voit kääntää epätoivoiselta tuntuvan tilanteen mahdollisuudeksi ja sinulla on valta tehdä blogistasi suosittu ja menestynyt.

Kun olet valmis aloittamaan, olen täällä sinua varten.

Aloita tästä

Kehity ja kasva aloittelevasta bloggaajasta ammattilaiseksi näiden askeleiden avulla

Askeleet on suunniteltu siten, että ne tukevat matkaasi yksinkertaisesti mutta tehokkaasti. Niitä kulkemalla rakennat itsellesi luotettavan ja empaattisen maineen ja teet blogistasi suositun, johon lukijat palaavat mielellään kerta toisensa jälkeen. Jos tavoitteenasi on ansaita tuloja bloggaamalla, näiden askeleiden avulla onnistut.

Käy läpi nämä kolme vaihetta ja vältät tekemästä suurimmat ja tyypillisimmät virheet, joita bloggaajat yleensä tekevät ja saavutat tuloksia huomattavasti nopeammin, kuin jos etsisit kaiken tiedon verkosta itsenäisesti.

 

Matkasi suosituksi bloggaajaksi alkaa tästä:

1. Haluan aloittaa bloggaamisen

Harkitset bloggaamista ja blogin perustamista mutta olet epävarma, mistä kirjoitat blogissa ja miten bloggaaminen kannattaa aloittaa.

2. Blogi on harrastus

Olet harrastelijabloggaaja ja kirjoitat blogia päiväkirjamaisesti omaksi ja muiden iloksi. Haluaisit aloittaa yhteistyön yritysten kanssa mutta pelkäät, että harrastelijamaisuus ei houkuttele yrityksiä yhteistyöhön.

3. Haluan ammattilaiseksi

Haluat tulla ammattitason bloggaajaksi ja olet valmis tekemään sen eteen myös töitä. Olet kuitenkin epävarma, onko unelmasi realistinen.

TUTUSTUTAANKO LISÄÄ?

Blogivalmentaja Tiia Konttinen

Olen adhd/add kaksosten yksinhuoltajaäiti, ammattibloggaaja, kahviaddikti ja blogivalmentaja

Minua ohjaavat elämässä eteenpäin vahvat sisäiset arvot. Rakastan kauniita asioita, kuten kissan tassujen pehmeyttä ja hentoa kehräystä, lasteni naurushyrskähdyksiä ja auringon lämpöä. 

Bloggaamalla kenen tahansa on mahdollista rakentaa vahva henkilöbrändi, kasvattaa uskollinen ja sitoutunut yleisö ja rakentaa tulovirta, joka tuo niin aktiivista ja passiivista tuloa kuukaudesta toiseen.

En malta odottaa, että saan jakaa Sinulle parhaat vinkkini, niksini ja ohjeeni, joiden avulla sinäkin onnistut!

Lue lisää minusta.

tiiabg2

“Olen muuten ollut aivan äärimmäisen tyytyväinen bloggauskurssiisi ja suosittelen lämpimästi myös muille asiasta kiinnostuneille!”

Sirpa Tiensuu

”Tiia, mitä pidemmälle etenen valmennuksessa, sen enemmän ajattelen, että olet kyllä huipputyyppi, kiitos kaikesta!”

Kiki Vainionpää, kristallikaupunki.fi/

“Ehdin jo muutaman valmennusvideon tänään katsoa ja olen kyllä entistäkin enemmän innoissani. Olet, Tiia todella selväsanainen, innostava ja rohkaiseva kouluttaja.”

Annamari

Moikka Tiia! Ja kiitos hyvästä videosta. Itse asiassa voisin kiittää sua aika monestakin jutusta, tuot todella lisäarvoa lukijoillesi. Olet kyllä varsinainen viestinnän moniosaaja. Ihailen kykyäsi olla niin aito, iloinen ja ammatillinen kaikissa kanavissasi. You rock!

Karoliina
Designation
tiiakirjoittaa

Miksi sinun kannattaa kuunnella minua?

662 158 Yksilöllistä kävijää blogissa 1.3.2016 – 31.10.2019

262 Postausta julkaistu

10 988 kertaa Postauksia jaettu 

935 326  Sivulatausta blogissa 2018

16 796 Seuraajaa somessa ja sähköpostilistalla

Scroll To Top