Autan kaltaisiasi bloggaajia rakentamaan laadukkaita blogeja laatutietoisille lukijoille. 

Olen iloinen ja kiitollinen siitä, että tulet mukaan bloggaajien yhteisöön. Uskon, että jokaisella aloittelevalla ja jo pidempään bloganneella on jotain upeaa annettavaa lukijoille. Jokainen artikkeli on julkaisun arvoinen.

Minun tavoitteeni on auttaa sinua rakentamaan blogistasi se paikka, johon lukijat palaavat mielellään. He jakavat julkaisujasi sosiaalisessa mediassa, koska he rakastavat sitä, mistä kirjoitat.

Olitpa yrittäjä, joka haluaa tehostaa markkinointiaan tai valmentaja, joka haluaa auttaa asiakkaitaan mahdollisimman paljon, haluan auttaa sinua tuomaan oman ainutlaatuisen sisältösi mahdollisimman monen tietoisuuteen.

TiiaKonttinen.fi on perustettu helmikuussa 2016, mutta tieto, jota annan sinulle tämän sivuston välityksellä, on kerätty 10 vuoden aikana. Artikkelit on tehty mahdollisimman käytännönläheisiksi ja helposti käyttöön otettaviksi, joten voit koska tahansa ottaa yhden ideoistani ja lähteä toteuttamaan sitä omassa blogissasi.

Mikäli olet täällä ensimmäistä kertaa, tiedän, että kaikki tämä informaatio voi tuntua alussa jopa hämmentävältä, joten siksi kirjoitin tämän sivun, johon olen koonnut yhteenvedon omaisesti parhaita artikkeleitani ja materiaaliani bloggaamiseen liittyen. Näiden avulla pääset jo todella hienosti alkuun omalla matkallasi.

Tutustutaan hieman!

tiiakonttinen.fi tiiakonttinen.fi tiiakonttinen.fi kahvitauko

 

Olen Tiia Konttinen, teini-ikäisten erityiskaksosten yksinhuoltajaäiti. Perheeseeni kuuluu lisäksi kaksi ”työsuojeluvaluutettua” Pörrö (joka tykkää mansikoista) ja Edison (joka ottaa aina rennosti). Halutessasi, voit käydä lukemassa Tietoa-sivun ja lukemassa, mistä blogi on saanut alkunsa.

Sen jälkeen toivon, että lähetät minulle viestiä tai kommentoit viimeisintä julkaisuani joko Twitterissä, Facebookissa tai Instagramissa. On upeaa kuulla sinusta ja oppia tuntemaan sinua enemmän.

Tule mukaan upeiden bloggaajien yhteisöön

Päivitän eri somekanavia aktiivisesti, joten voit valita itsellesi sen tai ne kanavat, joissa viihdyt parhaiten.

 

Julkaisen ajankohtaisia uutisia, vinkkejä bloggaamiseen liittyen sekä tärkeää tietoa mm. bloggaajan verotuksesta Facebook-sivuilleni. Facebook-yhteisössä on jo yli 700 upeaa jäsentä ja toivon niin paljon, että tulet mukaan yhteisöömme.

Voit tykätä Facebook-sivusta, klikkaamalla sivun oikeassa laidassa olevaa ”Seuraa Somessa” painikkeen Facebook-ikonia =) 

Jos vietät aikaa paljon mobiililaitteella, julkaisen vähintään kerran päivässä kuvia Instagramiin. Instagram julkaisuissa tavoitteenani on jakaa “kulissien” takaa kuvia työskentelystäni, lyhyitä ja nopeita vinkkejä bloggaamiseen sekä “mini-blogi-artikkeleita”, joissa kerron strategioita menestyksekkääseen bloggaamiseen.

Yritän vastata jokaiseen sähköpostiin, jonka saan. Tällä hetkellä sähköposteja tulee paljon ja siksi olenkin pyrkinyt siihen, että vastaan sähköpostiin kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin. Tällä tavalla pystyn rauhoittumaan sähköpostin ääreen kunnolla ja antamaan tarvittavan ajan jokaiselle viestin lähettäjälle.

Kenelle?

Autan tämän sivuston ja blogin kautta bloggaajia, jotka

 • ovat juuri aloittamassa tai bloganneet enintään 5 vuotta.
 • Haluat rakentaa laadukkaan blogin upeille laatutietoisille lukijoillesi.
 • Haluan auttaa sinua pääsemään bloggaamisessa eteenpäin nopeammin, ensimmäiset 2 vuotta kun yleensä ovat ne haastavimmat.
 • Mikäli sinulla on jo blogi olemassa, lukijoita sinulla on keskimäärin 500 – 25.000 viikossa.
 • Haluat kehittyä bloggaajana ja oppia lisää bloggaamisesta
 • ja haluat jonain päivänä rakentaa bloggaamisesta itsellesi tulonlähteen. 

Miksi?

Koska tiedän, miltä tuntuu kun yrittää eikä onnistu. Kyse ei ole siitä, että sinä et olisi riittävän hyvä tai et osaisi tarpeeksi. Kyse on siitä, että bloggaaminen on kokonaisuutena niin suuri ja laaja, että se on alussa haastavaa hahmottaa. Siksi osa tärkeistä elementeistä jää huomiotta. Ja tässä haluan auttaa sinua.

Miten?

Taloudellisesti menestyneillä ihmisillä on 7 erilaista tulovirtaa. Menestyneillä bloggaajilla on vähintään 3. Jos yksi tulovirta syystä tai toisesta ehtyy, kaksi muuta porskuttaa menemään. Ja, mikä parasta, yhden tilalle on helpompi rakentaa uusi, kun ei tarvitse paniikissa hosua uutta tulovirtaa pystyyn.

On hyvin tärkeää ymmärtää, että blogilla ei varsinaisesti ansaita rahaa. Blogilla ja bloggaamalla rakennamme yhteisön, jonka jäsenet tuntevat, pitävät, luottavat ja uskovat sinuun niin paljon, että ostavat niitä tuotteita, joita myyt tai suosittelet. Tulo tulee lukijoilta, ei blogista.

Siksi on todella tärkeää rakentaa vahva luottamus ja pitää huolta siitä yhteisöstä, joka blogisi ympärille rakentuu.

7 strategiaa ansaita rahaa blogilla:

 • Affiliate- ja/tai kumppanuusmarkkinointi (strategioita on vielä 14 erilaista strategiaa lisää)
 • Google Adsense mainokset
 • Mainostilan myynti
 • Verkosto- tai suoramarkkinointi
 • Omien tuotteiden ja/tai palveluiden myynti
 • ”Lahjoitukset”
 • Puhujakeikat tai livevalmennukset

Bloggaamalla menestykseen

Menestys tarkoittaa jokaiselle jotain erilaista mutta minusta Saara S. Aalto puki sen täydellisesti:

”Menestys on sitä, että voit herätä joka aamu onnellisena ja tehdä just sitä, mikä tekee sut onnelliseksi.” – Saara S. Aalto

 

Bloggaaminen vaatii aikaa ja työtä ja siksi minusta on hyvä, että siitä voi rakentaa itselleen jonkin asteisen tulonlähteen. Olipa tavoitteenasi ansaita muutama sata euroa tai rakentaa bloggaamisesta automaattinen tulovirta, löydät alta parhaita artikkeleita, joita olen asian tiimoilta kirjoittanut. Blogiartikkeleita julkaistaan noin kerran viikossa.

Affiliate-markkinointi

Bloggaamisen perusteet

Blogin automatisoiminen

 

Jotta bloggaaminen olisi alusta lähtien mahdollisimman helppoa ja vaivatonta, olen tehnyt Bloggaajan Parhaat Työkalut sivun, jonne olen kerännyt niitä työkaluja, joita itse käytän ja jotka olen todennut toimiviksi.

Bloggaajan parhaat työkalut

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi bloggaamisen maailmaan ja autan sinua eteenpäin, milloin tahansa apua ja tukea kaipaat.

 

Joten, mikä on seuraava askel, jonka haluat ottaa matkallasi kohti menestyvää bloggaamista?

 

 photo Ilmainen 7 paivan blogihaaste 2 1_zpsfp9hjjvj.png

 photo Ilmainen 7 paivan blogihaaste 2 1_zpsfp9hjjvj.png

 

 photo Ilmainen 7 paivan blogihaaste 2 1_zpsfp9hjjvj.png

 photo Ilmainen 7 paivan blogihaaste 2 1_zpsfp9hjjvj.png

 photo Ilmainen 7 paivan blogihaaste 2 1_zpsfp9hjjvj.png

 photo Ilmainen 7 paivan blogihaaste 2 1_zpsfp9hjjvj.png