Helpot ja yksinkertaiset ohjeet miten lopetat multitaskingin.

Opi tekniikat, joiden avulla teet vähemmän mutta saat aikaan enemmän.

Koetko koskaan turhautumista bloggaamiseen tai blogin kehittämiseen? Tiesitkö, että jopa 98 % bloggaajista tuskailee, koska ei saa riittävästi asioita valmiiksi päivän aikana?

Jokainen haluaa oman bloginsa olevan suosittu. Silti harva on. Tämä johtuu siitä, että suosittujen blogien ylläpitäjät ovat oivaltaneet työskentytavan, josta muilla ei ole (vielä) tietoa.

Olen ei-diagnosoitu add ja introvertti. Mahtava yhdistelmä. Uppoudun omiin haaveisiini ja unohdan kokonaan mitä minun pitikään tehdä. Kouluaikana kuuntelin kyllä tunneilla, mitä opettaja puhui. Kotona tein kotitehtävät musiikin pauhatessa täysilla korvani juuressa.

Vanhemmat eivät koskaan ymmärtäneet, miten pystyn opiskelemaan musiikin säestyksellä. 9.luokalla koulukirjat jäivät aina reppuun. Kotitehtävät jäivät tekemättä. Silti sain kokeista 7, 8 ja 9. Englannista 10.

Siinä vaiheessa en vielä tiennyt mutta myöhemmin olen alkanut oivaltaa, että tuntemalla oman tyylin oppia ja omaksua uusia asioita on erittäin tärkeää.

Vuosien aikana on täytynyt etsiä ja rakentaa tiettyjä rutiineja, joiden avulla saan nykyään asioita tehtyä. Kun olen kertonut näistä rutiineista muille, osa on ottanut ne käyttöönsä ja todennut ne toimiviksi.

Osan näistä rutiineista olen opettanut myös lapsilleni, jotta heidän koulu- ja työtaipaleensa olisi hieman helpompaa kuin itselläni.

Nyt on sinun vuorosi. Annan sinulle tässä e-kirjassa ison kasan hyödyllisiä vinkkejä ja tekniikoita, jotka voit halutessasi ottaa käyttöön. Suosittelen, että ainakin kokeilet niitä muutaman viikon ajan, jotta näet, miten ne toimivat sinulla.

Tässä e-kirjassa käyn läpi asioita, kuten:

 • Miten pidät motivaatiota yllä – silloinkin kun ei huvita tehdä mitään
 • Miten tehostat työskentelyä nopeasti
 • Miten varmistat, että teet oikeita ja oleellisia asioita
 • Sekä saat käyttöösi suursuosion saaneet blogitehtävät – valmiit tehtävälistat, jotka auttavat sinua tekemään tarvittavia tehtäviä
  •  päivittäin
  • viikoittain
  • kuukausittain ja
  • vuosittain

Wuhuu! Eiköhän lähdetä matkaan! Toivon todella, että laitat minulle jossain vaiheessa sähköpostia ja kerrot, millaisia tuloksia olet näiden metodien avulla saanut. Klikkaa tästä ja hanki e-kirja itsellesi.