Piilomainonta Suomessa ei ole sallittua. Koska tämän sivuston ylläpitäjä on yritys, on oletettavaa, että sivustolla on ja tulee olemaan affiliate-linkkejä.

Affiliate-linkeillä on myös toinen tarkoitus: testaan erilaisia tyylejä suositella tuotteita lukijoille, jotta pystyn auttamaan ja opettamaan tehokasta affiliate-markkinointia bloggaajille. Affiliate-markkinointi on tehokas ja edullinen keino ansaita ns. passiivista tuloa.

Osa tällä sivustolla olevista tuotteista on minun kehittämiäni (e-kirjat ja verkkovalmennukset).

Affiliate-linkit toimivat niin, että vierailu linkissä suositellulla sivustolla ei aiheuta sinulle kuluja tai minulle tuottoja. Voit vapaasti vierailla sivuilla ja pohtia ostopäätöstä niin pitkään kuin haluat.

Suosittelen vain niitä yrityksiä ja tuotteita, jotka ovat minulle ennestään tuttuja ja joiden palveluihin sekä tuotteisiin olen itse henkilökohtaisesti tutustunut.

Suosittelen niitä sinulle, sillä ne ovat auttaneet minua matkani aikana, enkä siksi, että saan provision, mikäli päädyt ostamaan tuotteen tai palvelun. Älä osta tuotteita tai palveluita, mikäli et ole varma, että niistä on sinulle apua tai tukea matkallasi tai että ne auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Oletko kiinnostunut ansaitsemaan rahaa affiliate-markkinoinnin avulla? Onko sinulle blogi tai nettisivusto? Mahtavaa! Opiskele lisää täällä.