Piilomainonta Suomessa ei ole sallittua. Siksi kerron sinulle heti kättelyssä, että tämä blogi sisältää affiliate-linkkejä. Jokaisen affiliatelinkkejä sisältävän postauksen lopussa on maininta linkeistä.

Affiliate-linkit toimivat niin, että vierailu linkissä suositellulla sivustolla ei aiheuta sinulle kuluja tai minulle tuottoja. Voit vapaasti vierailla sivuilla ja pohtia ostopäätöstä niin pitkään kuin haluat. Mikäli päädyt hankkimaan suosittelemani tuotteen, komissio ei kasvata sinun kulujasi vaan osa tuotteen hinnasta tulee minulle ja loppu menee tuotteen varsinaiselle myyjälle.

Suosittelen vain niitä yrityksiä ja tuotteita, jotka ovat minulle ennestään tuttuja ja joiden palveluihin sekä tuotteisiin olen itse henkilökohtaisesti tutustunut tai joita käytän parhaillaan.

Suosittelen niitä sinulle, sillä ne ovat auttaneet minua matkani aikana, enkä siksi, että saan provision, mikäli päädyt ostamaan tuotteen tai palvelun. Älä osta tuotteita tai palveluita, mikäli et ole varma, että niistä on sinulle apua tai tukea matkallasi tai että ne auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Miksi affiliatemarkkinointi?

Koska se on paras ja edullisin keino hankkia passiivista tuloa. Affiliatemarkkinointi koetaan aggressiivisena ja huonosti tuottavana. Minä sanon päinvastoin. Minulta kysytään lähes viikoittain, miten ihmeessä teen rahaa, kun en myy mitään.

Ja tässä se juju piilee. Kun affiliatemarkkinointi tehdään oikein (ei manipuloiden eikä tyrkyttäen, vaan auttaen), silloin lukija ei edes koe että hänelle myydään mitään.

Tässä blogissa on yksi ainoa postaus, joka tuo minulle tällä hetkellä n. 800 € passiivista affiliatetuloa ja kuukausi. Tietenkään alussa tilanne ei ollut tällainen. Alussa komissioita tuli muutama kymppi kuukaudessa. Harmittaa vain, etten panostanut affiliatemarkkinointiin kunnolla alusta saakka, koska nyt, kun ymmärrän, miten affiliatemarkkinoinnilla oikeasti tehdään rahaa, homma on yllättävän yksinkertaista.

Sopiiko affiliatemarkkinointi sinulle?

Sopii jos olet valmis tekemään sen kanssa alussa töitä. Jos olet kärsivällinen eikä sinulla ole nopeaa rahantarvetta.

Ei sovi, jos sinulla on paniikki ja tarvitset muutama sata euroa heti.