Kehity ja kasva aloittelevasta bloggaajasta ammattilaiseksi näiden askeleiden avulla

 Askeleet on suunniteltu siten, että ne tukevat matkaasi yksinkertaisesti mutta tehokkaasti. Askeleiden avulla rakennat blogistasi suositun, johon lukijat palaavat mielellään kerta toisensa jälkeen ja sinun on mahdollista hankkia tuloja bloggaamalla.

Askeleiden avulla vältät tekemästä suurimmat ja tyypillisimmät virheet, joita bloggaajat yleensä tekevät ja saavutat tuloksia huomattavasti nopeammin, kuin jos etsisit kaiken tiedon verkosta itsenäisesti. 

Matkasi suosituksi bloggaajaksi alkaa tästä:

Harkitset bloggaamista ja blogin perustamista mutta olet epävarma, mistä kirjoitat blogissa ja miten blogi kannattaa perustaa. 

Aloita tästä –>>

Olet perustanut blogin ja olet blogannut alle 6 kuukautta mutta et ole varma siitä, kiinnostaako blogi lukijoita.

Aloita tästä –>>

Olet harrastelijabloggaaja ja kirjoitat blogia päiväkirjamaisesti omaksi ja muiden iloksi mutta haluaisit aloittaa yhteistyön yritysten kanssa ja pelkäät, että harrastelijamaisuus ei vakuuta yhteistyökumppaneita.

Aloita tästä –>> 

Haluat tulla ammattitason bloggaajaksi ja olet valmis tekemään sen eteen myös töitä mutta olet epävarma siitä, onko unelmasi realistinen.

Aloita tästä –>>

Bloggaaminen on loistava sisältömarkkinoinnin muoto, joka rakentaa vahvaa brändiä ja tuo sinulle uskollisia asiakkaita. Sisältömarkkinoinnin avulla sinun ei tarvitse enää tuputtaa ja tyrkyttää. Asiakkaat tuovat sinulle lisää asiakkaita suosittelemalla sinua.

Aloita tästä –>>

Blogista löydät vinkkejä, niksejä, tutoriaaleja sekä tehtäviä bloggaamiseen. Varaathan lukemiseen riittävästi aikaa, nimittäin lukijat kertovat, etteivät malta lopettaa lukemista alkuun päästyään!

Lue blogia –>>

Bloggaajan Viikkokirje sujahtaa sähköpostiisi joka sunnuntai klo 10.00. Viikkokirjeessä kerron sinulle sisäpiirivinkkejä, niksejä ja case studyja, jotka liittyvät olennaisesti bloggaamiseen. 

Viikkokirje saa kehuja joka viikko ja on kuin onkin sinulle täysin ilmainen.

Klikkaa tästä ja liity Bloggaajan Viikkokirjeen tilaajaksi –>>

Tutustutaanko lisää?

Tiia Konttinen

Blogivalmentaja

Olen adhd/add kaksosten yksinhuoltajaäiti, ammattibloggaaja, kahviaddikti ja blogivalmentaja

Minua ohjaavat elämässä eteenpäin vahvat sisäiset arvot. Rakastan kauniita asioita, kuten kissan tassujen pehmeyttä ja hentoa kehräystä, lasteni naurushyrskähdyksiä ja auringon lämpöä. 

Bloggaamalla kenen tahansa on mahdollista rakentaa vahva henkilöbrändi, kasvattaa uskollinen ja sitoutunut yleisö ja rakentaa tulovirta, joka tuo niin aktiivista ja passiivista tuloa kuukaudesta toiseen.

En malta odottaa, että saan jakaa Sinulle parhaat vinkkini, niksini ja ohjeeni, joiden avulla sinäkin onnistut!

Miksi sinun kannattaa kuunnella minua?

230 221 

Uniikkia kävijää blogissa 1.3.2016 – 31.3.2018

159

Postausta julkaistu 31.3.2018 mennessä

114 079 

Sivulatausta blogissa   maaliskuussa 2018

932

Bloggaajaa ja yrittäjää valmennettu

9962

Seuraajaa somessa ja sähköpostilistalla 31.3.2018 mennessä

6350

Postauksia jaettu yhteensä somessa 31.3.2018 mennessä

Referenssit ja palautteet