Haluan aloittaa bloggaamisen, mutta…

Ymmärrän hyvin, miltä sinusta tuntuu. Saan paljon sähköposteja ihmisiltä, jotka kertovat, että he ovat miettineet jopa 2 vuotta blogin perustamista. Kynnys bloggaamisen aloittamiseen on suuri ja mielessä on paljon erilaisia kysymyksiä

  • mistä kirjoitat blogissa
  • miten blogi kannattaa perustaa
  • kiinnostaako ketään se, mitä kirjoitat

Tämän askeleen avulla saat selkeän käsityksen siitä, mitä bloggaaminen on, löydät aiheen omalle blogillesi sekä saat kädestä pitäen opastusta siitä, miten blogi kannattaa teknisesti perustaa. Tekniikkaa ei tarvitse säikähtää, sillä näytän sen sinulle kuvaruutukaappausten avulla.

Tule mukaan bloggaamisen upeaan maailmaan osallistumalla ilmaisellei 7 päivän sähköpostikurssille. Kurssin aikana saat kerran päivässä yhden sähköpostin, jossa on hieman teoriaa ja muutama tehtävä. Klikkaa alla olevaa kuvaa ja seuraa sen jälkeen ohjeita.

Maksuttoman sähköpostikurssin rinnalle suosittelen lämpimästi Bloggaamisen Alkeet e-kirjaa, jossa on käyty blogin perusteita syvällisemmin läpi. E-kirjan hinta on 9,90 € ja voit hankkia sen itsellesi klikkaamalla alla olevaa kirjan kuvaa.

Bloggaamisen alkeet

Click here to subscribe

Rekisteriseloste ja tietosuoja

Suosittelen myös lämpimästi tutustumaan näihin postauksiin ja lukemaan ne omaan tahtiin: